helo egy kerdes hogy mitol for a viz es ami az ules alat van kis tartaly azon fojik ki a viz termosztatom nincs. Feltoltom a rendszert a tank alati nyilason adig toltom mig bugyborekol ha mar nem bugyborekol megyek vele egyet 10 perc hasznalat utan a z ules alati tartalynal fojik ki a viz miutan kifolyt a viz foro goz jon mit tegyek hogy jo legyen a motorom ? valaki segitsen ezt a problemam megoldani!
2 csavar fogja valószínűleg és vagy a blokk tetején figyel, vagy az alján, de a gyújtásoldalból lóg ki. ahogyan Csoki mondta nagy kábéla megy rá az aksi felől. ha kitekered a két csavarját biztosan kitudod húzni
Szia Csoki!
Ezer éve... legalábbis amikor fent vagyok, akkor nem nagyon vagy itt... Minden rendben? Hajtod a motort?
Köszi a segítséget!Akkor majd kérek segítséget a kiszereléséhez, mert ahhoz már tényleg nem merek nyúlni. :)
Tényleg, június 8-án jön valaki innen Tökölre a Lóerők éjszakája elnevezésű rendezvényre (gyorsulási verseny és drift)?
Már csak azt kellene tudnom, hogy hol van a szénkefe, hogy ki tudjam venni...
Gondolom ott hátul az önindító relé van... akkor maga az önindító hol van? Hol keressem?
Lábtartóba spiccel? Nem... valahol a vázat találtam el (meg lehet, hogy egy kicsit a tankot is) egy jól irányzott maygerivel... igyekszem olyan felületen levezetni a dühöt, amiben nem okozhatok olyan nagy kárt... :)
Szerintem nálad is a kefe lesz a bűnös.Én villanyász boltban vettem,elvittem a rosszat,hogy az oldalméretek jók legyenek.Sajna a hosszából vágni-csiszolni kellett .De motorosboltban csak rendelésre lett volna méreg drágán .Így megúsztam 500Ft-ból .És legalább a lábtartóba rúgtál spiccel?
Köszi! Akkor valószínűleg ez a helyzet nálam, ugye? Mert akkor megnyugodtam! Se gyufa, se öngyújtó nem volt nálam... de hogy ne hazudtoljam meg magamat, egyet azért rárúgtam mérgemben a gépre... de az meg csak állt és "vigyorgott", nem igazán hatotta meg... :)
Még egyszer köszönöm!
Ezek a szénkefék amúgy egy méret vagy tipusfüggő?
Öngyufát eldobni nem vinni a motor közelébe sem! .Nekem is ezt produkálta anno az NSR és a kefét kellett cserélni.Pár forint az egész,ahol vill.motor tekercseléssel is foglalkoznak kapsz hozzá valót szerintem.Én legalábbis ott kaptam
Sziasztok!
Ha az önindítóban a szénkefe megadta magát, annak mik a tünetei?
Akksi feltöltve, ha megnyomom a gombot, akkor meg csak kattan az önindító hátul és a biztosítékházban valamelyik bizti. Létezik, hogy szénkefét kell cserélni vagy valami más lehet a baj?
Jónapot mindenkinek! Eddig egy Cr 250em volt de meguntam a rendőröktől való félelmet és eladom. Egy Honda Nsr 125 van kilátásban papírokkal jogsival, és az lenne a kérdésem, hogy évjáratot a motorról honnan tudom pontosan? Miket nézzek legfőkébb a vételkor? 99-02-között gondoltam az évjáratot. :)
Üdv, irtam valamelyik nap hogy meghibásodott az NSR-em, na másnap szétszedtem és az van hogy letört a dugattyú szoknyájából egy jó darab, ott ahol a power szelep van. Létezik hogy ezért nem akart beindulni?
de hallod akkor is nyit meg zar ha az a 2-fekkabel nincs rakotve mert most szejjel van szedve.Tettem ra 1 aksit es probaltam hogy nyit vagy zar-e de semmi nem mozgott az a bisz-basz se jobra se barra vagy nem is kene csak ha ossze van rakva? minden mukodik lampa,jelzok,az elktromotor is csak az a power geci nem mukodik! mit csinaljak?
Na megint egy titokzatos emberke aki motor helyett inkább helyesírási szöveggyűjteményt vett volna
Ezer éve... legalábbis amikor fent vagyok, akkor nem nagyon vagy itt... Minden rendben? Hajtod a motort?
Köszi a segítséget!Akkor majd kérek segítséget a kiszereléséhez, mert ahhoz már tényleg nem merek nyúlni. :)
Tényleg, június 8-án jön valaki innen Tökölre a Lóerők éjszakája elnevezésű rendezvényre (gyorsulási verseny és drift)?
henger alakú, vastag kábel megy rá
Gondolom ott hátul az önindító relé van... akkor maga az önindító hol van? Hol keressem?
Lábtartóba spiccel? Nem... valahol a vázat találtam el (meg lehet, hogy egy kicsit a tankot is) egy jól irányzott maygerivel... igyekszem olyan felületen levezetni a dühöt, amiben nem okozhatok olyan nagy kárt... :)
Még egyszer köszönöm!
Ezek a szénkefék amúgy egy méret vagy tipusfüggő?
Öngyufát eldobni nem vinni a motor közelébe sem! .Nekem is ezt produkálta anno az NSR és a kefét kellett cserélni.Pár forint az egész,ahol vill.motor tekercseléssel is foglalkoznak kapsz hozzá valót szerintem.Én legalábbis ott kaptam
Ha az önindítóban a szénkefe megadta magát, annak mik a tünetei?
Akksi feltöltve, ha megnyomom a gombot, akkor meg csak kattan az önindító hátul és a biztosítékházban valamelyik bizti. Létezik, hogy szénkefét kell cserélni vagy valami más lehet a baj?
Beáll alap helyzetbe.
A gyujtás kapcsolóba csak a gyári kulcsa jo? vagy egy másik nsré is?
Köszönöm a válaszokat