Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...nekem nincs a szomszédomba senki motorosb ...sőt a közeli városba sem...vagy csak én nemlátom öket..pff...
ezek csak vándormadarak alighanem..mert pár kérdés után eltünnek...mint a rejtett erőforrás zsebében az aranyóra...
Sziasztok!
Két dolgot figyeltem meg ma:
1. Sokan kérnek tanácsot a fórumon, viszont az adatlapot nem tölti ki.
Lehet hogy a szomszédba lakik és egy sör mellet megjavíthatnák a gépet egymásnak. (ezt csak feltételezem!)
2. (Ma kipróbáltam.) Motorosként intettem motorosnak, s visszaintettek . Autósként intettem autósnak, nem intettek vissza
2 gyertyával próbáltam , Denso w20epr-u és Champion N9YC
mind2-vel ugyan az a jelenség, már másik karbival is próbáltma és azzal is. A furcsa még az a dolgoban hogy ha ráhuzom a szivatót ugy jobban eldöcög amikor fulladozik
BR9ECS...ez a gyári..
lehet kevés a levegője is.......
hanyas gyertyát ajánlotok bele ?
gyertya, elektronika
nézd meg a gyertyaképet
mijen gyertya van benne?
ezen az oldalon van mindegyik tipushoz robbantott rajzok
link
mást nem tudok
Sziasztok, segítségeket kérném, két körlámpás NSR-em olyan tüneteket produkál, hogy ha hajtom lefullad, befullad megtorpan megáll. rá pár percre megint beindul és megy, de ha huzom neki megint elkezdi elülről .. már komplett motort is cseréltem benne és még így is csinálja, elektronikája teljesen jó ki lett mérve, elvileg minden okés vele, mégsem akarja az igazságot, szerintetek mi lehet a baja ?
Elado 2db izzo, ha valakinek kell.

http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Sziasztok!

Ket dologban van szuksegem segitsegre.
Egyreszt a macskalampas (jc22) NSR 125-hoz keresek service manualt. Rengeteg van a neten, de sajnos eddig csak a regebbihez talaltam.
A masik dolog (tulajdonkeppen ezert kellene a manual), hogy hol van az index rele ezen a motoron :D es hogy lehet eldonteni, hogy jo vagy nem. Azt csinalja, hogy ha fel van kapcsolva a fenyszoro, akkor a jobb oldali index nem villog, hanem vilagit, de ha le van kapcsolva a fenyszoro, akkor mukodik, csak az indexeles utan nem rogton, hanem 1-2 mp-re kapcsolodik be az index.
Az nsr eredetielg nem hüvelyes, hanem bevonatos hengerel készült.
A bevonat nem kivehető.
De nem vitatkozom, ha neked ezt mondták, akkor ámen.
a huvely meg gyari meg 1x nem lett szejell szedve benne semmi 1998 ota most adta fel magad es muszaj volt!Ezt mas is mondta nekem hogy kilehet szedni belolle a sajat perselyet (a huvelybol) es masik perselyt rakni bele!
Az enyém is hasonló ehhez --idom nélküli NSR--, de a tiéden ezen a képen sincs tükör---Nekem csak egy tükröm van , nem tudok rájönni hogy nézhetnek ki a gyáriak, mivel asszimmetrikus lehet a bal oldali meg a jobb , nem egyezik.
Hajtókar esetleg? Az enyém is csörög a srác aki szerelte nekem azt mondta hogy ha alapjáraton is ha hallani a csörgést az valószínű hajtókar. Használt blokk van beletéve , de amikor megvettem kézzel persze nem lehetett érzékelni a hajtókar problémát . Gondolom ilyen nagyobb fordulatoknál már egész kis eltérés elég ahhoz.
valamelyik izzó, relé elszállt
Sziasztok!

Miert lehet az, hogy ha indexelek, akkor nem rogton kezd el villogni az index, hanem kb 2 mp mulva? Illetve, ha fel van kapcsolva a feny, akkor a jobboldali nem villog, hanem vilagit, a baloldali villog.
Alapvetően tisztázni kellene hogy mi a probléma, mert emit leírtál abból alig lehet kihámozni valamit.
Annyit érteni belőle, hogy megakadt.
(mielőtt az új alkatrészekkel összerakod, meg kell találni a hiba forrását, mert az új cuccokkal is meg fog akadni, ha az eredendő hibát ne javítod ki. Az akadás csak valaminek a következménye!)

Tehát annyit érteni, hogy megakadt.

Először is, nagyon sürgősen e kell hozni attól a "szakértő" től aki a "power miatt akármi" mert az vagy A: hülye B: le akar húzni.

Ha visszanyerted a hengert vagy a motort először is meg kell állpítani a henger még bevonatos e -gyárilag az- vagy már javított és hüvelyes.
A bevonatot csak nagyon kevéssé vonzza a mágnes, a hüvelyt meg erősen.

Ha bevonatos, akkor egy sima akadás rendszerint enm okoz benne mradandó sérülést, a rákenődött alut le kell róla honolni, meg mérni, hoy mekkora (A-B-C sat9öbbi) dugó való bele, olat beszerezni és mehet is össze.
Deszóval először szerezd vissza a cuccot.
ha most is hüvely van benne akkor nem kell semmit kifúrni mert azt egyben ki lehet venni, de ha még gyári akkor azt meglehet hüvelyezni.
jó szakember meg tudja csinálni, kérdezd meg másik műhelybe.
Üdv. Km- meghajtást keresek! akinek van, küldjön képet email-ben! cim: zsombor.flas7er@gmail.com

ÜDV
láncvédő, radiátor védő, maga a radiátor
Csavarok meg vannak húzva szombaton raktam bele a blokkot mert a szétszedés miatt ki kellett vennem de ma nekiesek századjára is és kicserélem a kuplungot de ha nem az vagy a membrán akkor már nem tudom mi lehet.Valószínű hogy feladom és ígymarad teszek be egy pár füldugót hogy ne halljam a csörgést.