Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok:szeretett Honda nsr 125cc motrom nem megy mert besult a huvely Pfffff!uj dugo,gyurut birtam bele szerezni de huvelyt nem es azt mondtak nem birjak ki sem furni mert ott a Power szelep es attol nem lehet kifurni es perselyt rakni bele...erdekelne ha lenne-e valakinek eleado huvely-e mert nagyon kene fiuk itt a nyar es motorozni nagyon szeretek de nincs mivel kerlek szepen segitsetek vagy adjatok neheany Tipp-et mit csinaljak a huvely-ell? (Elore is Koszonom Szepen)
nézd meg a blokktartó csavarokat...engem 2 hétig szivatott mire rájöttem ...
Szia Csoki..nemtudom,nemszedtem még szét...kompressziot mértünk,a szerelö gyűrűcserét javasolt...
Sziasztok!

Sikerült a legelső esőnél elcsúsznom , úgyhogy keresek 1993as Honda NSR 125r -hez jobb oldali visszapillantót, első indexet, lábféket (magát a kart). Illetve ha valakinek esetleg lenne idomja (fekete) hozzá érdekelne mennyiért adja, plusz szükségem lenne a km óra meghajtó kis füles biszbaszra is. Ha bármelyik van, és el is szeretnéd adni írj! Előre is köszönöm!

Üdv!
Hello a segítségeteket kérném van egy Ns125F-es hondám és valami csörög benne már lassan a kuplungon,és a membránon kívül mindent kicseréltem minden újj csapágyak dugó gyűrűk stb.És még mindig megvan az a csörgés olyan mintha a gyűrű csörögne de az is újj és a henger is jó nem hordós nicasil nem sérült mi lehet akkor?
ki volt tegnap győrbe felvonuláson tricolor nsr-el?
inkább küld el a dugót aztán majd lemérik amit kell.
hengert mérd csak.
nicasil vagy vas perselyes?
már énis depresszios leszek...pff....a gyűrűméretet hogyan kell megmérni? henger átmérő? dugóátmérő? vagy miképp? ....ezzel a 80km véges mocival nemboldogulok...
Sziasztok!

Volt egy nagyon jó 2T szerelőnk. Még tesóm ismerkedett meg vele, amikor barátnőjével lerobbantak az utszélen egy Honda NSR-el. Sajnos elveszett a telefonszáma. Ha itt magára ismer, vagy valaki ismeri légyszi jelezzétek nekem! Sarkadi Sándor-nak hívják, Pest megyében egy kis településen él az M7 közelében. Kifejezetten csak 2T-vel foglalkozik és tunningolt 80-as robival jár. Köszi a segítséget!
Tehát karbiszonkron...
na most pontosítok :D
tehát az alapjárati keverékképző csavarokat egyformára kell tekerni, majd össze kell hangolni a fojtószelepeket, mert a csonkokban, karbikban uralkodó depresszió nem egyforma
igen. hengerenként más a karburátorokban, szívócsövekben uralkodó gáznyomás. össze kell hangolni a fojtószelepeket
Köszönöm! De csak a keverékképző csavarokat tekertem gyári értékre a karbikon, ezt követően adtam még hozzá egy negyed fordulat benzint karburátoronként. Emiatt lenne ez a jelenség?
Mndjuk első körben: addig tekergetted, amíg már el sem forog addig ahol tiltana..
Na lépek, mert megyünk vacsorázni, de majd később jövök.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nemár Zoli, tudod, hogy nem értek hozzá... Csak kíváncsi vagyok. Segíts már... ti mindig mindenre tudjátok a választ.
Te most szivacc minket ugye?
Sziasztok!
Szakik, mitől lehet az, hogy nem tilt a motor? Múltkor vettem észre menet közben. üveghang, de tiltás nincs... Aztán hazajöttem és megpróbáltam, de ugyanaz... sikít, de nem tilt... Mik lehetnek az okok? Előre is köszönöm a segítséget!
Hát akkor szerintem marad a méregetés. Mindenképp szét kell szednem ezek szerint. :) köszi a segítséget
volt 12.5ös is.le kell majd méretni valakivel vagy nézni rajta egy számot mint 9010/1 vagy 2 vagy 3
Sziasztok srácok ! a kérdésem a következő : elméletileg a 28-as dellortókat (PHBH28) két féle úszóval szerelték még annó. az egyik súlya 9.5 a másiké 6.5 gramm volt. Arra lennék kiváncsi, hogy az NSR karbikban melyik lehet ? Van-e ilyenről tudomásotok ? Néztem az NSR service manual "füzetben" de ott sincs róla adat. Ha nem lenne muszáj nem borítanám szét azért a motort, hogy lemérjem az úszó súlyát :D Előre is köszi
sajna ez van....
nekem egy dt-m van
de azét mondom hogy nem sürgős a dolog... mert szeptembertől még csak.most lett elkezdve a szerelgetés...
ha szét lesz húzva akkor csapágy szimering tömítések stb... cserélve lesznek
Ez sajnos iylen, a motorodb egy röv ideig gyártott modell ezért nem olcsó hozzá a motorikus alkatrész
Mindegy. akkor...
nem az enyém a motor és egyenlőre nem akarnak sokat költeni rá...
Mert meg vette a srác ezt a motort úgy hogy bukott motor.... :S rongyá volt törve az egész
ezért már vett 2 vázat blokk nélkül... alkatrésznek.
Most a blokkot kellene meg bontani.
Ha esetleg van valami akkor kereslek