Sziasztok:szeretett Honda nsr 125cc motrom nem megy mert besult a huvely Pfffff!uj dugo,gyurut birtam bele szerezni de huvelyt nem es azt mondtak nem birjak ki sem furni mert ott a Power szelep es attol nem lehet kifurni es perselyt rakni bele...erdekelne ha lenne-e valakinek eleado huvely-e mert nagyon kene fiuk itt a nyar es motorozni nagyon szeretek de nincs mivel kerlek szepen segitsetek vagy adjatok neheany Tipp-et mit csinaljak a huvely-ell? (Elore is Koszonom Szepen)
Sikerült a legelső esőnél elcsúsznom , úgyhogy keresek 1993as Honda NSR 125r -hez jobb oldali visszapillantót, első indexet, lábféket (magát a kart). Illetve ha valakinek esetleg lenne idomja (fekete) hozzá érdekelne mennyiért adja, plusz szükségem lenne a km óra meghajtó kis füles biszbaszra is. Ha bármelyik van, és el is szeretnéd adni írj! Előre is köszönöm!
Hello a segítségeteket kérném van egy Ns125F-es hondám és valami csörög benne már lassan a kuplungon,és a membránon kívül mindent kicseréltem minden újj csapágyak dugó gyűrűk stb.És még mindig megvan az a csörgés olyan mintha a gyűrű csörögne de az is újj és a henger is jó nem hordós nicasil nem sérült mi lehet akkor?
már énis depresszios leszek...pff....a gyűrűméretet hogyan kell megmérni? henger átmérő? dugóátmérő? vagy miképp? ....ezzel a 80km véges mocival nemboldogulok...
Volt egy nagyon jó 2T szerelőnk. Még tesóm ismerkedett meg vele, amikor barátnőjével lerobbantak az utszélen egy Honda NSR-el. Sajnos elveszett a telefonszáma. Ha itt magára ismer, vagy valaki ismeri légyszi jelezzétek nekem! Sarkadi Sándor-nak hívják, Pest megyében egy kis településen él az M7 közelében. Kifejezetten csak 2T-vel foglalkozik és tunningolt 80-as robival jár. Köszi a segítséget!
na most pontosítok :D
tehát az alapjárati keverékképző csavarokat egyformára kell tekerni, majd össze kell hangolni a fojtószelepeket, mert a csonkokban, karbikban uralkodó depresszió nem egyforma
Köszönöm! De csak a keverékképző csavarokat tekertem gyári értékre a karbikon, ezt követően adtam még hozzá egy negyed fordulat benzint karburátoronként. Emiatt lenne ez a jelenség?
Sziasztok!
Szakik, mitől lehet az, hogy nem tilt a motor? Múltkor vettem észre menet közben. üveghang, de tiltás nincs... Aztán hazajöttem és megpróbáltam, de ugyanaz... sikít, de nem tilt... Mik lehetnek az okok? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok srácok ! a kérdésem a következő : elméletileg a 28-as dellortókat (PHBH28) két féle úszóval szerelték még annó. az egyik súlya 9.5 a másiké 6.5 gramm volt. Arra lennék kiváncsi, hogy az NSR karbikban melyik lehet ? Van-e ilyenről tudomásotok ? Néztem az NSR service manual "füzetben" de ott sincs róla adat. Ha nem lenne muszáj nem borítanám szét azért a motort, hogy lemérjem az úszó súlyát :D Előre is köszi
sajna ez van....
nekem egy dt-m van
de azét mondom hogy nem sürgős a dolog... mert szeptembertől még csak.most lett elkezdve a szerelgetés...
ha szét lesz húzva akkor csapágy szimering tömítések stb... cserélve lesznek
Mindegy. akkor...
nem az enyém a motor és egyenlőre nem akarnak sokat költeni rá...
Mert meg vette a srác ezt a motort úgy hogy bukott motor.... :S rongyá volt törve az egész
ezért már vett 2 vázat blokk nélkül... alkatrésznek.
Most a blokkot kellene meg bontani.
Ha esetleg van valami akkor kereslek
Sikerült a legelső esőnél elcsúsznom , úgyhogy keresek 1993as Honda NSR 125r -hez jobb oldali visszapillantót, első indexet, lábféket (magát a kart). Illetve ha valakinek esetleg lenne idomja (fekete) hozzá érdekelne mennyiért adja, plusz szükségem lenne a km óra meghajtó kis füles biszbaszra is. Ha bármelyik van, és el is szeretnéd adni írj! Előre is köszönöm!
Üdv!
hengert mérd csak.
nicasil vagy vas perselyes?
Volt egy nagyon jó 2T szerelőnk. Még tesóm ismerkedett meg vele, amikor barátnőjével lerobbantak az utszélen egy Honda NSR-el. Sajnos elveszett a telefonszáma. Ha itt magára ismer, vagy valaki ismeri légyszi jelezzétek nekem! Sarkadi Sándor-nak hívják, Pest megyében egy kis településen él az M7 közelében. Kifejezetten csak 2T-vel foglalkozik és tunningolt 80-as robival jár. Köszi a segítséget!
tehát az alapjárati keverékképző csavarokat egyformára kell tekerni, majd össze kell hangolni a fojtószelepeket, mert a csonkokban, karbikban uralkodó depresszió nem egyforma
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szakik, mitől lehet az, hogy nem tilt a motor? Múltkor vettem észre menet közben. üveghang, de tiltás nincs... Aztán hazajöttem és megpróbáltam, de ugyanaz... sikít, de nem tilt... Mik lehetnek az okok? Előre is köszönöm a segítséget!
nekem egy dt-m van
de azét mondom hogy nem sürgős a dolog... mert szeptembertől még csak.most lett elkezdve a szerelgetés...
ha szét lesz húzva akkor csapágy szimering tömítések stb... cserélve lesznek
nem az enyém a motor és egyenlőre nem akarnak sokat költeni rá...
Mert meg vette a srác ezt a motort úgy hogy bukott motor.... :S rongyá volt törve az egész
ezért már vett 2 vázat blokk nélkül... alkatrésznek.
Most a blokkot kellene meg bontani.
Ha esetleg van valami akkor kereslek