Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi a nokedlis?
hel-ló... ha a benzinbe több az olaj,mint kellene,az mennyire befolyásolja a teljesitményt? pl 5l benzin. 2dl olaj...
van egy nsr gyulűám
nem,arra nem szándékozom...ha esetleg a 2 kerbe melozok,akkor 1-2-5-6,és max erzsébet jöhet szóba
Pirított gyújtásalaplap van eladó. Igény szerint fahéjas, vaníliás, nokedlis ízesítéssel.
Remélem találsz egy fasza kérót, mert akkor már nem leszel messze és tudnánk együtt gurulgatni!
Erzsébet alatt nem néztél kérót? Vagy arra nem tervezel? Esetleg Dunaharaszti vagy Szigetszentmiklós?
Vagy még Tököl? :)
ahol laktam erzsébeten (intersparral szembe) az nemkiadó..
kaptam állásajánlatot....a 2 kerbe,de sajna nem olyan a lakás amit adnak,hogy oda motort tudjak vinni...
Olyan, mintha indításkor kapna keveset... lehet, hogy alapjárati főfuvi van eldugulva... (remélem jól írtam a nevét)...
Mindegy, most már így marad a szezonra... majd tavasszal újra ki lesz pucolva a karbisor... most már nem szedem le...
Mi az, hogy "még"? Csak visszatalálsz a főváros környékére?
De fasza lenne...!
teleszemetes = tele van szeméttel - rozsda meg hasonló..
kevés benzint kapott? nemlehet hogy maga a csap van eldugulva ,vagy a tank tele szemetes?
nekem sajna tul messze vagy....... ........még...
Amúgy grat! Ügyes vagy!
Én meg csináltam egy indítás előtti, légszűrőházba történő üzemanyag-befecskendező rendszert, azóta mindig elsőre indul...
Csak itt nincs társaság, akik bevállalósak lennének egy-egy gurulásra... Vagy csak nem ismerek ilyeneket... :)
1000 km rémlik nekem...
összeraktam..működik ...nem bicajozok most már... mennyi ideig kell kímélni az új dugót?
Üdv!
Ez így igaz!Sajnos!
Jaja... néhány kérdést feltesznek, aztán amikor nem olyan választ kap, mint amilyenre számított, akkor durrog, esetleg anyáz, aztán sosem látod többet... de kis idő elteltével jön egy új hasonlóan újszagú és rövid életű nick, totál ugyanazzal a kérdéssel... :)
Műf...szok... Pfff
néda mennyi tiszavirág életű nick ...
szaisztok

egy olyan kerdesem lenne h nincs e valakinek JC 22es blokkhoz önindítója, vagy tudna adni egy címet ahol be lehet szerezni de az is jo lenne nekem ha egy cikkszamot tudnatok mondani amúgy azt megneztem h egy mitsuba önindítóról lenne szó.

1000 koszi a segitsegert
Vénusszal minden aranybarnára sül!
Nem azt mondtam, hogy nem működik, hanem hogy magasabb fordulatszámnál felkeményedik... a kinyomó rugó boltot eddig nem találtam, de motorosboltos ismerősöm se...vagyis a kérdés még fent áll sőt igen sürgős lenne némi infó, hogyan lehet szétkapni a vízpumpát.... valamint olaj tapasztalat sem ártana
Köszike.
Sziasztok!

Nem tud valaki eladó nsr 125f hengert esetleg?Fontos lenne.köszi előre is a segítséget.Sziasztok!
Sziasztok!
Nsr bontásbol van pár megmaradt müködő alkatrészem. Power motor elektronikával, váz villával teleszkóppal, első hátsó lámpa, komplett idomszett hiánytalanul. Akit érdekel hivhat: 06-70/4109984
Bontó-bolt.

Az, hogy "nem működik a puklung" pindurit kevés információ bármiylen segítséghez.
Néha hiába húzom a kuplungot nem emel ki... mi lehet a baj?
Durván akadhat a kiemelőm, de miért?
Olaj kérdésben esetleg valaki?