20-22 egy prox hajtókar szett...
az úgy elég húzós...
nem az enyém... szerintem marad a bontott főtengely... az mondja az eladó hogy nem zörgött a blokk mielőtt el bontotta
mert tartozásba kapta a srác a.motort.. és elbontotta....
Nem tud versenyezni a felújítás ára a bontottal.
persze, a bontott állapota kérdéses... lehet, hogy nem sokkal jobb mint amit kiszereltél, a felújítt főci meg nagy biztonsággal jobb.
valaki segíthetne!
van egy 86-os ns125f-es motorom...
de a főtengely ki van idegileg benne....
az érdekelne hogy a 90-es nsr125r főtengelye meg egyezik a 86-os motor főtengelyével?
Féktárcsa első 3,8-4,2mm standard méret 3mm a service limit a manual szerint . Azután kell cserélni illetve addig lehet felszabályozni a 3 mm-es limitig. Jól értem? Enyémben elég mély karcok vannak emiatt nem fog annyira, fel kéne szabályozni, tudtok valakit?
Üdv.szeretnék érdeklődni,hogy a következő méretű dugyattyút le tudják-e gyártani? ill mibe kerülne és mennyi idő alatt van meg? teljes magasság : 64.3mm ...csapszeg 16mm......fejmagasság 22mm.....gyűrű-stift távolság 21,80 mm..az átmérőjét egyenlőre nemtudom megmondani.kb 54,00 -57,00mm közt lehet (még nincs szétszedve a motor./ honda nsr 125)..várom válaszát....ezt kérdeztem tegnap...ma a válasz : Dugattyúbolt
7:15 (12 órája)
én most keresgettem mert a télen hengercserém volt. de nem találtam ilyen méretűt a neten. javaslom, hogy áldozz be egy újra. az nem folyik, nem fúj ki, és tartós
Sziasztok.
Valaki képben van esetleg Kipufogó tömítés méret ügyileg?
Jól esne az is, ha kaphatnék tippet az első fék mikrokapcsolóját illetően. Cserélnem kéne azt is.
Köszi a válaszokat
Neeeem!
Az alapjárat-állító csavar a karbisor bal oldalán van, azt csak utána állítottam, hogy jó legyen az alapjárat, mert egy kicsit magas lett.
A karbikon van egy levegő-benzin arány állító csavar (sose tudom a rendes nevét), és azon tekertem beljebb, hogy kevesebb legyen neki a levegő (1-es, 2-es karbi).
Jaja, nem szegényítettem, hanem ahol fényes volt a gyertya, ott adtam neki benzint... :)
Majd két hét múlva megint kiszedem őket és megnézem milyenek... de most is pöc-röff... majd ellenőrzöm kéthetente...
az úgy elég húzós...
nem az enyém... szerintem marad a bontott főtengely... az mondja az eladó hogy nem zörgött a blokk mielőtt el bontotta
mert tartozásba kapta a srác a.motort.. és elbontotta....
mert nekem még nincs szétszedve a blokk
persze, a bontott állapota kérdéses... lehet, hogy nem sokkal jobb mint amit kiszereltél, a felújítt főci meg nagy biztonsággal jobb.
mert tudok egy bontott főtengelyt olcsón
amúgy nem olyan sürgős... mert van más meló is a motoron.. :D
van egy 86-os ns125f-es motorom...
de a főtengely ki van idegileg benne....
az érdekelne hogy a 90-es nsr125r főtengelye meg egyezik a 86-os motor főtengelyével?
valaki megtudná nekem mindani hogy az 1990-es ns125f főtengelye. ugyan olyan mint az 1986-os ns125f-é?
sürgős lenne...
előre is köszönöm!
Vélemény ?
7:15 (12 órája)
címzett: saját magam
Kedves imre!
5munkanap, 15000.-kompleten,és minta kell hozzá.
Üdv: www.hengerfuro.hu
2013. május 6., 20:38:02, írtad:
Keresek NSR 125 hátuljára való Slic gumit. 130 v 140-es kellen.
Nincs tippetek,hol találhatnék ilyen méretet? Vagy,hogy szokták (küllőzés nélkül) megoldani ezt 125ccm-nél?
Valaki képben van esetleg Kipufogó tömítés méret ügyileg?
Jól esne az is, ha kaphatnék tippet az első fék mikrokapcsolóját illetően. Cserélnem kéne azt is.
Köszi a válaszokat
Heréld ki a termosztátot. Hátha megoldja.
Az alapjárat-állító csavar a karbisor bal oldalán van, azt csak utána állítottam, hogy jó legyen az alapjárat, mert egy kicsit magas lett.
A karbikon van egy levegő-benzin arány állító csavar (sose tudom a rendes nevét), és azon tekertem beljebb, hogy kevesebb legyen neki a levegő (1-es, 2-es karbi).
Majd két hét múlva megint kiszedem őket és megnézem milyenek... de most is pöc-röff... majd ellenőrzöm kéthetente...