Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább 26 körül mire kézben van.
20-22 egy prox hajtókar szett...
az úgy elég húzós...
nem az enyém... szerintem marad a bontott főtengely... az mondja az eladó hogy nem zörgött a blokk mielőtt el bontotta
mert tartozásba kapta a srác a.motort.. és elbontotta....
Szét-össze-centrír munkadíja 12 rugó, a többi attól függ mit kell benne cserélni.
még is mennyi egy felújítás?
mert nekem még nincs szétszedve a blokk
Nem tud versenyezni a felújítás ára a bontottal.
persze, a bontott állapota kérdéses... lehet, hogy nem sokkal jobb mint amit kiszereltél, a felújítt főci meg nagy biztonsággal jobb.
mennyi lenne a felújítás?

mert tudok egy bontott főtengelyt olcsón
amúgy nem olyan sürgős... mert van más meló is a motoron.. :D
Ha nem kell tegnapra, én csinálok főci felújítást.
valaki segíthetne!
van egy 86-os ns125f-es motorom...
de a főtengely ki van idegileg benne....
az érdekelne hogy a 90-es nsr125r főtengelye meg egyezik a 86-os motor főtengelyével?
Féktárcsa első 3,8-4,2mm standard méret 3mm a service limit a manual szerint . Azután kell cserélni illetve addig lehet felszabályozni a 3 mm-es limitig. Jól értem? Enyémben elég mély karcok vannak emiatt nem fog annyira, fel kéne szabályozni, tudtok valakit?
Köszi. Nem én akarok keresgélni, arra van emberem. Csak a méretek kellenének, hogy mekkora kell bele.
SOS!
valaki megtudná nekem mindani hogy az 1990-es ns125f főtengelye. ugyan olyan mint az 1986-os ns125f-é?
sürgős lenne...
előre is köszönöm!
Bár szerintem kézvédők nélkül faszább lenne, dehát ízlések és pofonok...
Nekem tetszik... fasza lett!
Kicsit átalakítottam egy 93as évjáratú NSR-t.
Vélemény ?
szoval ha valakinek dugó kell gyűrűvel..itt megcsinálják és 6 hónap gari is van rá...
Üdv.szeretnék érdeklődni,hogy a következő méretű dugyattyút le tudják-e gyártani? ill mibe kerülne és mennyi idő alatt van meg? teljes magasság : 64.3mm ...csapszeg 16mm......fejmagasság 22mm.....gyűrű-stift távolság 21,80 mm..az átmérőjét egyenlőre nemtudom megmondani.kb 54,00 -57,00mm közt lehet (még nincs szétszedve a motor./ honda nsr 125)..várom válaszát....ezt kérdeztem tegnap...ma a válasz : Dugattyúbolt
7:15 (12 órája)

címzett: saját magam
Kedves imre!

5munkanap, 15000.-kompleten,és minta kell hozzá.

Üdv: www.hengerfuro.hu

2013. május 6., 20:38:02, írtad:
Sziasztok!

Keresek NSR 125 hátuljára való Slic gumit. 130 v 140-es kellen.

Nincs tippetek,hol találhatnék ilyen méretet? Vagy,hogy szokták (küllőzés nélkül) megoldani ezt 125ccm-nél?
én most keresgettem mert a télen hengercserém volt. de nem találtam ilyen méretűt a neten. javaslom, hogy áldozz be egy újra. az nem folyik, nem fúj ki, és tartós
Ja... és nem árt ha ellenőrzöd, hogy a vízrendszered minden része átfolyó-e..
Bocs, most fogtam csak fel mit írtál. Millió felé áll az agyam most... még egyszer bocs. :)
Sziasztok.
Valaki képben van esetleg Kipufogó tömítés méret ügyileg?
Jól esne az is, ha kaphatnék tippet az első fék mikrokapcsolóját illetően. Cserélnem kéne azt is.
Köszi a válaszokat
Milyen tömítést vettél? Nekem Athena van bent és bírja.
Heréld ki a termosztátot. Hátha megoldja.
Neeeem!
Az alapjárat-állító csavar a karbisor bal oldalán van, azt csak utána állítottam, hogy jó legyen az alapjárat, mert egy kicsit magas lett.
A karbikon van egy levegő-benzin arány állító csavar (sose tudom a rendes nevét), és azon tekertem beljebb, hogy kevesebb legyen neki a levegő (1-es, 2-es karbi).
"adtam neki benznt" címszóval vélhetően az alapjárati keverék csavart tekergeted.
Jaja, nem szegényítettem, hanem ahol fényes volt a gyertya, ott adtam neki benzint... :)
Majd két hét múlva megint kiszedem őket és megnézem milyenek... de most is pöc-röff... majd ellenőrzöm kéthetente...