ja, és annyi a különbség a bevonatos és az acél henger között, hogy a bevonatos hengert nem fúrják, csak tízenezrenként dugattyút cserélnek és kész. az acél henger "puhább" és az jobban kopik, tehát a gyári alakra kell fúrni, mert hordósodik, kúposodik, kikopik a hónolás.... nyinyinyíínyanyanya. a motor erejében nem fogsz észrevenni válozást
ez úgy működik, hogy ha bevonatos a hengered, akkor kifúrják a belsejét és beletesznek egy gömbgrafitos acélöntvény perselyt. ezután ez a persely túlméretekkel 10-15.000 km-enként fúrandó lesz és új dugót kell hozzá venni. ha most is acél persely van a hengeredben, azt is ugyan így kifúrják. de ha túlságosan szét van verve a hengerfal, akkor kuka lehet a henger. ezt látni kell
most ugyan tombolnak a mínuszok, de nekem 5 fokban 1 km után nyitott a termosztát.... érdekes. de ha így van, akkor tényleg ildomos egy vékonyabb olajat alkalmazni
es nekem kilehetne furni a huvelyemet ha aluminiumbol is van?es ha masik perselyt raknak bele nem lessz rosszab?vagy kerlek magyarazd el hogy milyen lesz ha persely lessz benne...mert meg egyszer sem csinaltam ilyet....
aham müködik,tettem bele másikat is...de azzal is ugyanez volt...kimostam az egész rendszert tegnap du..ujra feltöltöttem,..jokora kör..majdnem (55fok
) ugyanannyi volt a hőfok
Szia.Nem tudnal nekem mondani egy par tippet hogy honnan birok a Honda NSR 125cc motoromba olcsobban:huvely,dugo,gyuruket talalni mert az enyem besult es letort a dugobol egy darab es bepreselodott a huvelybe!kerlek segits ha birsz ha tudsz valakinek vagy valahol...
üzemmeleg...ma 30km egy lendülettel,a hűtöm habszivaccsal letakarva teljesen..egyenesen be a fütött garázsba ..elö a vizhőméröt a vizhőfok 51C volt....
10w40. az olaj választás az nem időjárástól, hanem a motortól függ. ha most vékonyabb, alacsonyabb viszkozítású olajat választasz, akkor üzem melegen nem lesz megfelelő a kenés
helo...olajat kell cserélnem a járgányomba,javaslatokat várok,olyanra van szükségem ami ebbe a jó időbe is megfelelő (ezzel járok melozni)...köszönöm..
Szia!
Köszönöm kérdésedet, minden OK! A Kawa darabokban, Karácsony előtt már nem is nyúlok hozzá. A műanyagozás nagyjából készen van; idomok fazonra vágva, már csak csiszolni és fényezni kell. A segédváz megvágva, az pedig hegesztésre vár. Ha minden úgy alakul, ahogyan tervezem, akkor nem fogtok ráismerni, ha készen lesz! :)
Veled minden rendben? NSR alszik vagy még teszi a dolgát?
) ugyanannyi volt a hőfok
Ezek szerintem kedvező árak.
Eladó egy pár Honda nsr 125 kormánycsutka!
Kérésre küldök képet.
Tel.:06306934140
De kicsit CBR-es beütése van az idomzatnak szerintem...
Velem is rendben van minden .Az NSR pedig alszik,itt most is esik a hó így hagyom pihenni a kicsikét.
Köszönöm kérdésedet, minden OK! A Kawa darabokban, Karácsony előtt már nem is nyúlok hozzá. A műanyagozás nagyjából készen van; idomok fazonra vágva, már csak csiszolni és fényezni kell. A segédváz megvágva, az pedig hegesztésre vár. Ha minden úgy alakul, ahogyan tervezem, akkor nem fogtok ráismerni, ha készen lesz! :)
Veled minden rendben? NSR alszik vagy még teszi a dolgát?