Sziasztok!
Már megint nem indul ez a retek Kawasaki... benzint kap (de ugye a bal szélső karbinál a levegőszívó csonknál csöpög), szikra van, akksit folyamatosan töltöm. Teker is, de semmi... lehet, hogy a gyújtáskapcsolóban ment el egy szál? Valakinek ötlet? Szakik, segítsetek! :)
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 94-után gyártott macskaszemes, rendszámos NSR-t.
Ha valaki tud ilyent, akkor szóljatok!
Köszi!
Telefon: 0620-4604509
e-mail:kovesi.z@freemail.hu
Tényleg jó. Csak valahol csöpög a benzin belőle, szétbontani meg még nem akarom. Ha elzárom a benzincsapot akkor csinálja. Annyira lebontottam, hogy megnézzem, hogy hol csöpög, de nem nagyon jutottam beljebb... A bal oldalon lévő első karbinál valahol... ennyire jutottam. Van ott valami gumigyűrű-szerűség, ahogy megy hátra a karburátorból a vastag cső... na onnan jön szerintem...
Nem értek hozzá (tudjátok), úgyhogy bocs a nem szakmai kifejezésekért. :)
hy,daverx!
Érdeklödnék,hogy megvan-e még a honda ns125r komlet idomzat?engem érdekelne,cserébe mire gondolsz?kérdezném még hogy megvannak-e a viszapilantó tükrök?ill.van-e még valami ehez a tipushoz?légyszi az e-mail-re küldj választ:tutyus32@freemail.hu
küld át a számod is,hogy telefonon is tudjunk beszélni,várom válaszod,üdv,peti
Köszi!
Az évjárat a forgalmi szerint 1985, de az nem lehet, mert 1989-ig nem csináltak ebből a típusból hátsó tárcsafékest. Szóval valahol a kettő között... :)
A hangja állat, az ereje brutális... tetszik. De a sorsa ugyanaz lesz, mint az NSR-nek, átkozmetikázom streetfighter stílusban.
Az ára... nos... jó áron jutottam hozzá, nagyon jó áron. Tudod, a kp nagy úr manapság. :)
Helló!
Köszi az infot, az előbb kimentem és bepöffent. Lehet, hogy tényleg csak az akksi volt K.O.
De köszönöm! Letöltöttem egy manual-t, de csak német nyelvű van, azt meg nem értem teljesen. Nem tudtok egy angol nyelvűt legalább?
Nézz egy gyertyaképet. Ha van szikra, de sok sok köszörülés után is száraz a gyertya akkor nincs üzemanyag. Ha benzines, de nincs szikra, akkor tisztán elektromos probléma. Ha van szikra, de üzemanyagos a gyertya, akkor valszeg nincs megfelelő nyomás a hengerekben.
Sziasztok!
Ha nem gond, akkor dobok pár képet az "újoncról"...
De már volna kérdésem mindenkihez, aki ért a motorokhoz: elmentem megnézni, hidegen másodszorra indult. Hazahoztuk, levettem az autóról, azóta semmi. Feltettem az akksit töltőre, de egy óra után sem indul. Ötletek esetleg?
Akkor a képek:
Az én kicsikém is tök jó lett, annak ellenére, hogy mikor megragadt a dugó, akkor fel akartam gyújtani a motort. :)
Kicsit sajnáltam is, amikor elvitték, de hát ez van...
Hornetek nagyon szépek, csak még viszonylag drágák (nyilván nem véletlen). Sok sikert neked a majdani cseréhez!
Csak ilyen taknyos, hideg időben vigyázz a motorozással, mert már veszélyes még egy NSR-rel is! :)
Még motorozok,nem adom fel csak ha nagyon muszáj!Minden nap itt vagyok de nem írok csak olvasgatok .Nézegetem a használt motorokat mert ha összejön a lóvé akkor csere lesz nálam is.Bandit vagy Hornet!Még nincs eldöntve!Szerencsére minden rendben a mocival!Megbízható kis masina lett!
Köszi! Titkon bíztam benne, hogy nem fogtok kiközösíteni. :)
Majd dobok, ha elhoztam holnap, ha meg elkészül, akkor dobok olyat, mint az NSR-ről... "ilyen volt", "ilyen lett" képeket. :)
Te is jó régen voltál már fent itt... vagy csak nem írsz, mint én... Olvasok, nézem az "újoncokat", és várom a "veteránokat". :)
Minden rendben? Motorozol még vagy már eltetted télre?
sziasztok :) van egy 89'es nsrem még az ilyen szögletes lámpás http://www.sportbikez.net/bike... pontosan ilyen.Az lenne a kérdésem hogy körlámpákat akarok a szögletes lámpa helyére kell hozzá valami külön lámpatartó konzol vagy egy az egyben felmegy rá a körlámpás is és csak cserélni kell?
Sziasztok!
Elvitték az NSR-t, úgyhogy a mai naptól már nincs Honda... :(
Kicsit szomorkás vagyok miatta, de holnap jön az új szerelem: Kawasaki GPZ 500R... átkozmetikázom télen, mint az NSR-t, aztán jöhet a szezon...
Remélem azért ezek után is szóba álltok velem itt a fórumon! :)
Sziasztok!
Befejeztem az NS bontását, úgyhogy ha valakit érdekel valamilyen alkatrész, akkor - hogy ne itt a fórumon vegyük el a helyet a többiektől - e-mailen szívesen küldök képeket ármegjelöléssel. A mailem: motor001@mailbox.hu
További szép napot nektek!
Már megint nem indul ez a retek Kawasaki... benzint kap (de ugye a bal szélső karbinál a levegőszívó csonknál csöpög), szikra van, akksit folyamatosan töltöm. Teker is, de semmi... lehet, hogy a gyújtáskapcsolóban ment el egy szál? Valakinek ötlet? Szakik, segítsetek! :)
Szeretnék venni egy 94-után gyártott macskaszemes, rendszámos NSR-t.
Ha valaki tud ilyent, akkor szóljatok!
Köszi!
Telefon: 0620-4604509
e-mail:kovesi.z@freemail.hu
Nem értek hozzá (tudjátok), úgyhogy bocs a nem szakmai kifejezésekért. :)
Érdeklödnék,hogy megvan-e még a honda ns125r komlet idomzat?engem érdekelne,cserébe mire gondolsz?kérdezném még hogy megvannak-e a viszapilantó tükrök?ill.van-e még valami ehez a tipushoz?légyszi az e-mail-re küldj választ:tutyus32@freemail.hu
küld át a számod is,hogy telefonon is tudjunk beszélni,várom válaszod,üdv,peti
Akkor az elég trakesz:)
500 ccm, Kawasaki ZX500 A1.
Az idomokat meg úgyis leveszem, ha itt marad a motor, mert ki lesz csinosítva. :)
Miylen motor ez 250es?
Az évjárat a forgalmi szerint 1985, de az nem lehet, mert 1989-ig nem csináltak ebből a típusból hátsó tárcsafékest. Szóval valahol a kettő között... :)
A hangja állat, az ereje brutális... tetszik. De a sorsa ugyanaz lesz, mint az NSR-nek, átkozmetikázom streetfighter stílusban.
Az ára... nos... jó áron jutottam hozzá, nagyon jó áron. Tudod, a kp nagy úr manapság. :)
Grat az új kedvenchez! Ha nem titok mennyi Ft és milyen évjárat!
Köszi az infot, az előbb kimentem és bepöffent. Lehet, hogy tényleg csak az akksi volt K.O.
De köszönöm! Letöltöttem egy manual-t, de csak német nyelvű van, azt meg nem értem teljesen. Nem tudtok egy angol nyelvűt legalább?
Ha nem gond, akkor dobok pár képet az "újoncról"...
De már volna kérdésem mindenkihez, aki ért a motorokhoz: elmentem megnézni, hidegen másodszorra indult. Hazahoztuk, levettem az autóról, azóta semmi. Feltettem az akksit töltőre, de egy óra után sem indul. Ötletek esetleg?
Akkor a képek:
Kicsit sajnáltam is, amikor elvitték, de hát ez van...
Hornetek nagyon szépek, csak még viszonylag drágák (nyilván nem véletlen). Sok sikert neked a majdani cseréhez!
Csak ilyen taknyos, hideg időben vigyázz a motorozással, mert már veszélyes még egy NSR-rel is! :)
Majd dobok, ha elhoztam holnap, ha meg elkészül, akkor dobok olyat, mint az NSR-ről... "ilyen volt", "ilyen lett" képeket. :)
Te is jó régen voltál már fent itt... vagy csak nem írsz, mint én... Olvasok, nézem az "újoncokat", és várom a "veteránokat". :)
Minden rendben? Motorozol még vagy már eltetted télre?
Persze hogy szóba állunk(én biztosan)!Majd dobj az új masináról pár képet!Jó kozmetikázást!
Elvitték az NSR-t, úgyhogy a mai naptól már nincs Honda... :(
Kicsit szomorkás vagyok miatta, de holnap jön az új szerelem: Kawasaki GPZ 500R... átkozmetikázom télen, mint az NSR-t, aztán jöhet a szezon...
Remélem azért ezek után is szóba álltok velem itt a fórumon! :)
Befejeztem az NS bontását, úgyhogy ha valakit érdekel valamilyen alkatrész, akkor - hogy ne itt a fórumon vegyük el a helyet a többiektől - e-mailen szívesen küldök képeket ármegjelöléssel. A mailem: motor001@mailbox.hu
További szép napot nektek!