Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Égesd ki a kipufogódat(rezonátort) lerakódott benne az olaj és csak szopsz vele! Ez egy jó tanács
gyertyacsere volt a legelső akció, se a régivel, se az újjal nem változik a helyzet, VISZONT most egy vezetéket kötöttük az akksi negatív sarujától a blokkhoz, és ezekután üresben felmegy szépen 9ezerig a fordulat, tovább nem mertem húzni neki.

nyilván terhelés alatt lenne az igazi kipróbálni, de leszakadt a hó, így csak reménykedünk, hogy valamilyen érintkezési hibáról van szó..

a dolog szépsége, hogy az említett vezeték eltávolítása utána is jónak tűnik a motor (hangsúlyozom tűnik, mivel éles próba menetközben nem volt) Na ehhez mit szóltok?
szerintem karburálási probléma van
pörgesd föl amennyire tudod és állítsd le aztán nézz egy gyertyaképet
nem... konkrétan mindent.
gyertyát cseréltél már ?
pl. főtengely szimering csereérett lett? és ott falslevegőt szívna?
tökéletesen működik a power motor, viszont üresben sem megy fel 7-8ezer felé a fordulat padlón, csak ha kicsit kisebb gázt adok, de akkor is 9ezer a vége nagy szenvedés árán..

mit érdemes még nézni, cserélni? (eddig teljesen jó volt a motor)
Üdv
Keresnék JC22-es(macsakalámpás) NSR-hez első villát,vagy csak becsúszószárat
Nézdmeg a powermotort hogy müködik e. Ha nem mérjetek benne feszt, hogy kap e áramot ha nemakkor mennyetek visszafele, de elsőnek nézzétek meg a biztosítékot. Ha a powermotor nyit akkor mással van a probléma.
köszi a választ, holnap ránézünk!

bár csendben jegyzem meg, hogy mikor ráadom a gyújtást, szépen elfordul egy felet a power motorja, valamint attól még hogy nem nyitna, azért még fel kéne pörögni 8ezer felé is, nem?

de ettől függetlenül egy próbát megér csekkolni
sztem nem nyit a powered. powernyelv tisztitás, és elektronika-mechanika-motor ellenőrzés javasolt...
helló Kollégák, kérlek, ha tudtok adjatok pár tippet, mert már teljesen tanácstalanok vagyunk, a helyzet a következő:

NRS 125-ös paripa, teljesen problémamentes volt, de igazából én az utóbbi időben csak városban használtam, és nagyon nem is húztam neki, aztán mikor kijutottam lakott területen kívülre, odahúzok neki, és 7-8ezres fordulatnál nem megy feljebb a fordulat, csak ilyen darálós hanggal örvendeztet meg.. (ha kicsit visszaengedem a gázt akkor talán felmegy 8-9ezerig de ez a may)

Gondoltuk gyújtás, kimértünk minden értéket, rendben voltak, CDI-t cseréltünk, porlasztót tisztítottunk és semmi javulás :( Néztük a membránt is, zár mind a 6 szépen, levettük a kiput megnézni, hogy hátha gyűrű törés, de semmi erre utaló jelet nem találtunk.

Mi lehet a probléma szerintetek? Vagy ha valami egyéb diagnosztikai infó kellene, szólajtok, mondok mindent amit látunkhallunktudunk jelenleg.

A mi tippeink még: főtengely szimmering, vagy még olvastam hogy a power ablakai lehet hogy kokszosak..

Kérlek írjátok le a ti ötleteiteket, vagy ha már találkoztatok hasonlóval, akkor a megoldást! előre is köszönöm
feher0404@mailbox.hu
Köszi mégegyszer! :)
kellene egy mail cím, mert nem tudom linkelni
10 +/- 2 bar
Van még pár cuccom,amit elpasszolnék így
-Karburátor
-Pirelli MT 75 első gumi
-CDI
-Olajpumpa
-Lendkerék
-Gumi szívócsonk (karbira)
-Membrán
-Kuplung
-Váltó
-
8 alatt semmit nem ér,bármelyik 2 ütemű...
mi az a tákolmány a kipufogó helyén?
eladó....37050 km van benne,napi használatban,első gumi cserére szorul...
heló van a beöntővel együtt 1500+posta és csak együt eladó
Szia! Hűtő feltöltőnyílás kupakod van?
Sziasztok!
Mennyi a hivatalos kompresszió JC22-es NSRnél ami még megfelelő?
Köszi
92 körül lehet, nem tudom, volt sok NSR-em. Egy tolómérővel csak meg tudod mérni... :)
hűűű hát ez egy jó kérdés... nincs az az isten,hogy milliméter pontosan le tudjam mérni,pedig az a lényege xd
próbáltam szervízkönyvben nézegetni,de ahogy így nézegettem,a JC22-eshez talán nem is csináltak külön egyet,szal csak a régi van... megpróbálok utánajárni,hogy ugyanaz-e a méret.
Egyébként milyen évjáratú?
Heló
Eladó honda nsr 125 alkatrészak jc 20 blokal volt szerelve r es változa a két körlámpás és kockalámpás is van hengerek már nincsenek meg
heló van önindítóm 7 ezer