gyertyacsere volt a legelső akció, se a régivel, se az újjal nem változik a helyzet, VISZONT most egy vezetéket kötöttük az akksi negatív sarujától a blokkhoz, és ezekután üresben felmegy szépen 9ezerig a fordulat, tovább nem mertem húzni neki.
nyilván terhelés alatt lenne az igazi kipróbálni, de leszakadt a hó, így csak reménykedünk, hogy valamilyen érintkezési hibáról van szó..
a dolog szépsége, hogy az említett vezeték eltávolítása utána is jónak tűnik a motor (hangsúlyozom tűnik, mivel éles próba menetközben nem volt) Na ehhez mit szóltok?
tökéletesen működik a power motor, viszont üresben sem megy fel 7-8ezer felé a fordulat padlón, csak ha kicsit kisebb gázt adok, de akkor is 9ezer a vége nagy szenvedés árán..
mit érdemes még nézni, cserélni? (eddig teljesen jó volt a motor)
Nézdmeg a powermotort hogy müködik e. Ha nem mérjetek benne feszt, hogy kap e áramot ha nemakkor mennyetek visszafele, de elsőnek nézzétek meg a biztosítékot. Ha a powermotor nyit akkor mással van a probléma.
bár csendben jegyzem meg, hogy mikor ráadom a gyújtást, szépen elfordul egy felet a power motorja, valamint attól még hogy nem nyitna, azért még fel kéne pörögni 8ezer felé is, nem?
helló Kollégák, kérlek, ha tudtok adjatok pár tippet, mert már teljesen tanácstalanok vagyunk, a helyzet a következő:
NRS 125-ös paripa, teljesen problémamentes volt, de igazából én az utóbbi időben csak városban használtam, és nagyon nem is húztam neki, aztán mikor kijutottam lakott területen kívülre, odahúzok neki, és 7-8ezres fordulatnál nem megy feljebb a fordulat, csak ilyen darálós hanggal örvendeztet meg.. (ha kicsit visszaengedem a gázt akkor talán felmegy 8-9ezerig de ez a may)
Gondoltuk gyújtás, kimértünk minden értéket, rendben voltak, CDI-t cseréltünk, porlasztót tisztítottunk és semmi javulás :( Néztük a membránt is, zár mind a 6 szépen, levettük a kiput megnézni, hogy hátha gyűrű törés, de semmi erre utaló jelet nem találtunk.
Mi lehet a probléma szerintetek? Vagy ha valami egyéb diagnosztikai infó kellene, szólajtok, mondok mindent amit látunkhallunktudunk jelenleg.
A mi tippeink még: főtengely szimmering, vagy még olvastam hogy a power ablakai lehet hogy kokszosak..
Kérlek írjátok le a ti ötleteiteket, vagy ha már találkoztatok hasonlóval, akkor a megoldást! előre is köszönöm
Van még pár cuccom,amit elpasszolnék így
-Karburátor
-Pirelli MT 75 első gumi
-CDI
-Olajpumpa
-Lendkerék
-Gumi szívócsonk (karbira)
-Membrán
-Kuplung
-Váltó
-
hűűű hát ez egy jó kérdés... nincs az az isten,hogy milliméter pontosan le tudjam mérni,pedig az a lényege xd
próbáltam szervízkönyvben nézegetni,de ahogy így nézegettem,a JC22-eshez talán nem is csináltak külön egyet,szal csak a régi van... megpróbálok utánajárni,hogy ugyanaz-e a méret.
Egyébként milyen évjáratú?
nyilván terhelés alatt lenne az igazi kipróbálni, de leszakadt a hó, így csak reménykedünk, hogy valamilyen érintkezési hibáról van szó..
a dolog szépsége, hogy az említett vezeték eltávolítása utána is jónak tűnik a motor (hangsúlyozom tűnik, mivel éles próba menetközben nem volt) Na ehhez mit szóltok?
pörgesd föl amennyire tudod és állítsd le aztán nézz egy gyertyaképet
gyertyát cseréltél már ?
mit érdemes még nézni, cserélni? (eddig teljesen jó volt a motor)
Keresnék JC22-es(macsakalámpás) NSR-hez első villát,vagy csak becsúszószárat
bár csendben jegyzem meg, hogy mikor ráadom a gyújtást, szépen elfordul egy felet a power motorja, valamint attól még hogy nem nyitna, azért még fel kéne pörögni 8ezer felé is, nem?
de ettől függetlenül egy próbát megér csekkolni
NRS 125-ös paripa, teljesen problémamentes volt, de igazából én az utóbbi időben csak városban használtam, és nagyon nem is húztam neki, aztán mikor kijutottam lakott területen kívülre, odahúzok neki, és 7-8ezres fordulatnál nem megy feljebb a fordulat, csak ilyen darálós hanggal örvendeztet meg.. (ha kicsit visszaengedem a gázt akkor talán felmegy 8-9ezerig de ez a may)
Gondoltuk gyújtás, kimértünk minden értéket, rendben voltak, CDI-t cseréltünk, porlasztót tisztítottunk és semmi javulás :( Néztük a membránt is, zár mind a 6 szépen, levettük a kiput megnézni, hogy hátha gyűrű törés, de semmi erre utaló jelet nem találtunk.
Mi lehet a probléma szerintetek? Vagy ha valami egyéb diagnosztikai infó kellene, szólajtok, mondok mindent amit látunkhallunktudunk jelenleg.
A mi tippeink még: főtengely szimmering, vagy még olvastam hogy a power ablakai lehet hogy kokszosak..
Kérlek írjátok le a ti ötleteiteket, vagy ha már találkoztatok hasonlóval, akkor a megoldást! előre is köszönöm
Köszi mégegyszer! :)
-Karburátor
-Pirelli MT 75 első gumi
-CDI
-Olajpumpa
-Lendkerék
-Gumi szívócsonk (karbira)
-Membrán
-Kuplung
-Váltó
-
Mennyi a hivatalos kompresszió JC22-es NSRnél ami még megfelelő?
Köszi
próbáltam szervízkönyvben nézegetni,de ahogy így nézegettem,a JC22-eshez talán nem is csináltak külön egyet,szal csak a régi van... megpróbálok utánajárni,hogy ugyanaz-e a méret.
Egyébként milyen évjáratú?
Eladó honda nsr 125 alkatrészak jc 20 blokal volt szerelve r es változa a két körlámpás és kockalámpás is van hengerek már nincsenek meg