Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 év alatt már csak sikerült neki eladni
hali nekem van egy honda nsr-em érte írj erre az emailre:jokhesz @ freemail . hu és akk elküldöm a képet róla
ha perselyes akkor lehet fúrni vagy új perselyt belerakni de az nem olcsó
megragadtt a dugó?
Üdv!

160-as polini hengert lehet fúrni vagy valamit csinálni vele?
nemvolt szines vagy szivárványmintás a viz..csak simán sárgás,kondenzviz is lehet..vagy..a határ tuloldalán tankolok....LUKOIL kúton
megoldodott..... ... ahogy olvadt nálunk az elsö kerék fölcsapta a havat..jeges mocsarat és a motor melegétöl olvadt,gondolom a rezon folyt végig és a csatlakozonál csöpögött,de leszedtem a rezot is és vizet öntöttem ki belöle,kb 1 dl...ahol a hengerhez csatlakozik, a tömités nem zárt rendesen,ott is belefolyhatott, azután.. ..(karbit takaritottam) leszedtem a tankot ( tettem kék ételfestéket a vizbe NEM a fagyállóba) felöntöttem a hűtöt..elmentem vele vagy 30km..és az hiányzott amit a kiegyenlitöbe átnyomott...a blokkon nem volt elszineződés
kondenzvíz? nekem ez jutott eszembe. ha addig elmászik a víz ott a hengeren egy hüvelykujjnyi lyuk tátonghat. vagy nem tudom, ez így érdekes. színes a víz, vagy miből gondolod, hogy hűtőfolyadék?
Ha tényleg víz csöpög, akkorszétfagyott a hynger.
kipufogóból a hűtővíz csöpög? nagy gondok lehetnek ott
nekem külön van,levágtam a régi dobot róla...a lényeg,a csatlakozásnál csöpög a viz belöle...mikor leálitom a motort.és a hűtövizemből egy minimális hiányzik
a rezó az maga a kipufogó
akkor most mi van?
hűtőviz...gyengéden csöpög ott ahol a kipufogó a rezohoz csatlakozik... ..erre valakinek megoldása esetleg...vagy 5lete hogy mitől lehet....
.... ...
elméletben ....

gyakorlatban meg veszel egy hüvelyt, ami kb úgy készült, hogy amikor csatornafedlapot öntöttek maradt 2 deci az öntőkanál alján, na az lesz a hüvely.)
hűtőviz...gyengéden csöpög ott ahol a kipufogó a rezohoz csatlakozik...
az jó,mert nekem kőműves a szakmám :D
Nálunk minden folyik.
Hogy a henger hőmérséklete üzemi, az nem jelenti azt, hogy a hajtómű hőmérséklete is az... de ha csak 55 fok a folyadék hőmérséklete, akkor még messze van az üzemitől. Nem azért ajánlottam vékonyabb olajat, mert attól féltem, hogy megfagy. Tisztában vagyok vele, hogy a 10w40-es olajok -30 fokon dermednek (vagy egy picit felette). De egy 5w40es olaj kb 50 fokon tudja azt a viszkozitást, amit a 10w40 70 felett. Nem kőművesnek tanulok, valamilyen logika szerint gondolkodva írom le a mondandómat.
gyönyörű idő volt ma....
minden jo rajta,nem papirral takarom hanem habszivaccsal (fűtésszerelőktől kértem)... 2 csik ha erősen minusz van...egy csik ha csak 0 körül...
ne rakjál bele másik olajat csak a 10W40
ha a termosztátod jó és a mutató is ugyan annyit mutat mint máskor szokott akkor jó a víz hőmérsékleted
attól hogy a hűtő nem melegszik föl attól még a hengered üzemmeleg mert a termosztát nem engedi kihülni
én is leszoktam takarni a hűtőt hidegbe papírral de nem sokáig jó mert elázik aztán ottmaradnak a papír cafatok
csoki,2 különbözö dologról volt szó...az egyik,olajcserét kell csináljak,de most is motorral járok..és tanács kellett milyet tegyek bele,ami ebbe a jo időbe is megfelel....a másik,nem melegszik föl a vizem üzemi höfokra....
miköze van az olajnak a hűtővízhez?
úgyse fogtok annyira hidegbe motorozni hogy kevés legyen a 10W40 olaj
a pontos adat azt hiszem 1.1L... de azon nem múlna. ellenben 72 fokon dolgozik a recege, ha minden igaz. nem gondolom, hogy piramidális volna a probléma
kimostam melegvizzel, ahogy a slagbol folyt a beöntöbe,ugy folyt ki a csövön amit levettem a hengerfejről,szoval eldugulva nincs... kb 1,2 l...meleg volt a hűtöbe a kiegyenlítőbe és a termosztát is jo meleg volt..nemtudok rájönni..ma levettem az egyik szivacsot amivel letakartam alig lett meleg...pedig átmentem a városon meg vissza haza...de nyáron se nagyon ment föl...ezek szerint nagygond nemlehet..