Keresek első villát Honda NSR 125ös motorkerékpárhoz- JC22-es. A macskalámpás verzió. Keresnék ezen túl ha van valakinek fejidom tartó vázat,valamint jobb oldali idomot/ idom párt.
Én vagyok az-bebikázni egy 125ös NSRt a legnagyobb butaság volt amit tehettél. 2 méter alatt be lehet tolni egyedül is,onnantól pedig az aksi újratölt. Valszeg kinyírtad vagy az akkudat(próbáld ki egy másikkal megy-e) vagy ha nem,akkor az is lehet,hogy a gyergyát nyírtad ki,vegyél egy újat,pár száz forintba van
Na de a Zichy utcában csak nem adnak akkora szart.
Amúgy ha neked állandóan folyik,akkor lehet,hogy a szár sérült és állandóan szétreszeli az új szimeringet.
A bebikázástól keveredtek össze a kábeleid? Vagy te kötötted őket össze-vissza? Vagy a bebikázás után elment a gyújtásod? Mondjuk szerintem egy 125 ccm-es motort nem szabad bikázni, de ez csak az én véleményem... én tutti nem tenném...
hello mindenki!
van egy macskalámpásom, múltkor bebikáztam, de valahogy összeba*tam a kábelokat és azóta nincs gyujtásom valami ötlet h mivel cseszhetett ki biztosíték jó.
emzoli épp arról beszéltem,hogy nem nem az 500 forintosat éri meg megvenni,nem tudom honnan vetted,hogy az ellentettjét állítanám. Arról beszéltem,hogy az enyémnek miért nem segített a szimeringezés,és ott aztán tök mindegy milyet teszel bele,ha belül is sérült maga a villa
igazad van érdemes nem sima szimeringet,jól írtad nem tudom mire írtad ezt így hirtelen. Nekem is úgy volt megcsinálva,csak az én villám ketté volt törve,úgy javították,de ugye nem tudták tökéletesre,hiszen bell is sérült nem csak a szimering tört el
A teló akkor érdekelne rochee. Szerintem ugyanaz a mérete mint az újabb macskalámpásnak,kötve hiszem h a teló távon változtattak volna. Árat,évjáratot írd már le köszi
fastfire@freemail.hu
Hogyne ismerném, 1988 ban Simsonkupa bajnok volt, pedig akkor igen sűrű volt a mezőny, 50-60 induló nem volt ritka:)
Amióta visszatért, 40+éves fejjel persze már nem annyira gyors mint a motani huszonévesek, de azért egy egy győzelem még simán megy neki, két éve második lett a bajnokságban.
(pont az én (én és a csapat) pilótámmal szemben hihi:)
VAn nála normális athena is.
Na az nemis öccá :)
Amúgy ha neked állandóan folyik,akkor lehet,hogy a szár sérült és állandóan szétreszeli az új szimeringet.
van egy macskalámpásom, múltkor bebikáztam, de valahogy összeba*tam a kábelokat és azóta nincs gyujtásom valami ötlet h mivel cseszhetett ki biztosíték jó.
Te valamo oylasmit állítottál, hogy egy ezresből megszimmeringezhető a villa erremondtam, hogy jó lesz az 5 nek is.
fastfire@freemail.hu
Amióta visszatért, 40+éves fejjel persze már nem annyira gyors mint a motani huszonévesek, de azért egy egy győzelem még simán megy neki, két éve második lett a bajnokságban.
(pont az én (én és a csapat) pilótámmal szemben hihi:)
Oda nem a normál szimmering való, bár egy darabig az is bírja.
Csináltatni semm kell, direkt árulnak teleszkópszimmeringet, ami alapvetően különbözik a sima szimmeringtől, és általában 2000 felett van darabja.