Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!

Mizujs veled?Kawa?
Na ugye, hogy ott volt... :)
köszi megvan :D
köszi letöltöttem a manuált érzem hogy holnap nagy szerelés előtt állok :/ :D köszi a segítséget:)
Az lesz az, egy kupakot találsz, meg egy beöntőnyílást... annak ott kell lennie! :)
Ha nincs ott, akkor fényképezd le a motort vagy tank nélkül azt a részt és bekarikázzuk neked!
Töltsd le a manuált A google a barátod.
Hidd el sokat segít!
A tank alatt a bekarikázott területen keress.
énis szétfagytam xD de nem találtam meg... tudnál róla képet vagy valami pontosabb leírást? 1 óráig pöcsöltem de nemtalálom sehol :/ :D
műanyagozzak... na... :)
Megfagysz... Én ma kimentem nagy lendülettel, hogy űanyagozzak egy kicsit... hát be is jöttem hamar... qrva hideg van...
értem köszi :D
ajajj köszi :D akkor este úgyérzem fagyoskodni fogok xD
benzintank alatt..csak kicsit macerás cserélni-----
Ha körlámpás NSR-ed van, akkor a beöntő a tank alatt van, a tágulási tartály meg a bal oldalon hátul, az idom alatt.
sziasztok :) eltudná valaki mondani nekem hogy hol van a fagyálló tartály lekellene cserélni a hűtőfolyadékot
Kössz a segítséget....
Ezekre nem is gondoltam XD, de lehet igazatok lehet :/
Gondolom a kövi tipp, hogy nehogy kézzel próbáljam megfogni a kígyót...vagy, hogy ne foltozgassam a defektet, hanem új belsőt vegyek hozzá....
Itt aztán sokat tanul az ember... XDDD
Keresek JC22-es(macsakalámpás) NSR-hez első villát,vagy csúszószárat villához
Nem kígyó az... defektes a henger xD
Üdv. Engem érdekelne mert van egy 125ös crem és az nsr gyújtást adtak hozzá de ott állítólag fel kell cserélni vmit, meghát szétvolt vagdalva az enyémen minden. JD10 es a cr és 94es évjárat
azt lett volna a következő, de megtakarítottam a trafó testjét és láss csodát tökéletesen működik újra a vedra! vissza is raktam a régi cdi-t, régi trafót, és azokkal is megy.

úgyhogy most van egy eladó CDI-m NSR-hez:D
Kígyó.
üdv

Körlámpás NSR-hez eladó a képen látható gyújtás , deklivel,jeladóval,generátorral.
10.000 Ft

06 30 938 5629 vagy email adatlapon.
Köszi a válaszokat!
Van egy sanszom, hogy dugó,gyűrű csere beérett....Szezon kezdetén simán vitte a 150 km/h-t...szezon végén viszont már csak 135-ig tudtam kitolni neki a végsebességét...és valami sziszergő hang jön a henger felől, ami eddig nem volt....
Mik a tippek?
Keresek Honda NSR 125 JC22-es(macsakalámpás) motorhoz első villát,vagy csak csúszószárat a villához.