Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok népek..))) a szimeringnek hogy kell állnia a teleszkópban? igy ahogy a képen van,vagy forditva? nemrég cseréltem és csak kiveri az olajat...
Szuper tanács. Eszembe sem jutott volna ha nem mondod. Akkor először csak olajat cserélek és meg nézem hogy van beállítva a bowden. Hátha elég ennyi. Köszi az adatokat is. (milyen jó, hogy vagy fél vagy egész literes kiszerelésű az olaj)
ami el szokott romlani az már elromlott rajta de többet nem fog mert jó minőségüre ki lett cserélve
azért is vettem vfr-t mert ezek a leg megbízhatóbb motorok
én ijen szimeringet raktam a teleszkópba link
olaj 10W és száranként 2,7dl kell bele
a lamellák és a rugók méretét meg kell mérni, szervízkönyv írja mekkora méret jó
én először csak olajat cserélnék meg a bovdent kell megnézni hogy vissza engedi-e rendesen a kuplungot, legyen holtjátéka a kuplungkarnak
ha akkorse jó akkor lamella csere
Köszönöm szépen. Idő közben meg is rendeltem a kellő dolgokat de fel merült még egy kérdés. Ha kuplung lamellákat cserélek ki cseréljem a rugókat is vagy az maradhat a régi?
azért köszi. de ugy van repedve hogy nem fér be a pisztoly... sajnos kuka
MAjd akkor mondd, hogy nem igaz, amikor valami elromlik és totál idegbeteg leszel, mert nem tudsz motorozni... ja és legalább 2x annyiba kerül majd az alkatrész, mint az NSR-hez... :)
ez nem igaz, mert a vfr-t mikor vettem csak a kerekeket pumpáltam föl meg néhány helyen megolajoztam a mozgó dolgokat
holnap megnézem számát
a műszerfalba vagy kiégtek az égők vagy nem kap villanyt, talán megszakadtt a kábel
arról is voltak képek valahol, de van róla jó rajz a service manualba, könnyen szét lehet szedni csak sokat kell bontani meg sok a csavar
ha csak a nicasil pattant le akkor az még javítható de ha végig elrepedtt akkor már nem biztos hogy hegeszthető de egy próbát megér, rosszab biztos nem lessz
azt nem tudom hogy volt összerakva mert már régen láttam az enyémet, meg nem szedttem szét teljesen
manualba nincsen róla rajz?
minden igaz amit mondasz
Most majd megint nem kell egy ideig költened rá, ha rendbeteszed...
Egyik haverom mondta egyszer: "...ha veszel egy motort, azzal a nyakadba veszel egy zsák gondot is..."
Ez így van... valamit mindig csináálni kell rajtuk... ha nincs semmi baja, akkor valamit szépítget az ember. Viszont ha valami hibája lesz, akkor tiszta ideg az ember, hogy nem tud motorozni, amíg nem javíttatja meg... :)
gyanús volt, hogy eddig nem kellett költenem rá :D
Baszki... nem olcsók még mindig...
néztem olcsón, vadonatúj 78.000 pénz xD
a műszerfalban azt hiszem 4db égő van. ha semmi sem világít akkor a biztosítékuk mehetett ki
Akkor új henger... néztél már olcsón?
Baszki...
Honda 10w40 or equvialent
gátrepedés... nem hegeszthető
ja... ha már te benne voltál.. a szimering számát el tudnád küldeni? Köszi.
A teló szimering cseréhez köszi a képeket. Valóban segít. Mi a helyzet a váltó olaj kérdéssel meg a műszerfal világítással?
Mi lett a hengereddel? Megragadt a dugód?
Én tegnap tudtam meg, hogy a hengerem nem javítható. pech, de ez van. valahogyan megoldom és dridridridiii