Motul 710 \ 800 . Ha gyári az nsr-ed, abba jó lehet Agip speed 2t, vagy Castrol Power 1.. Motul 710-et lehet hogy nem mindenki tudja megfinanszírozni, de ha ezt rakod bele, soha nem lesz gondod a csapágyakkal, dugóval.. (idő előtti kopás.. pl. )
a tiéden csak 1 foglalat van az égőnek, a körlámpásnak meg 2 foglalat van
szerintem az lenne a leg jobb ha komplett kábelköteget cserélnél ami nincsen megtoldva mindehol
amúgy semmivel nem lessz jobb a világításod, ugyan olyan rosszul világít mindegyik lámpa, még a macskalámpás is
Nem hiszem, mert az full száraz volt kívülről... ott szivárog, megnéztem. De ha holnap lesz kedvem, akkor nekiállok, szétkapom és csinálok még képeket, meg lehet hogy videót is, hogy lássátok. :)
Köszi az eddigi segítséget!
Jóéjt!
Kivágtam az egyik képből, mert kicsit látszik, hogy hol a baj.
Ja, és a benzincsap "tartalék" állásában és a "nyitva" állásban nem folyik a benzin, a "zárt" állásban folyik a tankból. Ez sem egyszerű.
Na de a kép... innen csöpög a benzin:
A vészleállító jó, mert ha lekapcsolom, akkor nem is teker, tehát az kilőve...
A gyújtáskapcsolóra meg azért gyanakszom, mert mikor az NSR-en átraktam sima "rejtett" kapcsolóra, hogy kulcs nélkül indítható legyen, akkor is csak tekert, de nem indult...
Csoki, hidd el, én is kib...szottul csodálkoztam, de ez van. Eltekerem a benzincsapot, és a bal szélső (pont felém eső) karbi levegőszívő csonkjából az illesztésnél csöpög a benzin. Én sem láttam még ilyet, nem egyszerű. Gondoltam rá, hogy visszamegyek az eladóhoz, de azzal nem lennék beljebb... nem volna türelmem végighallgatni a süketelését, tutti kiütném az első szar mondata után. Akkor meg megint nem vagyok közelebb a megoldáshoz. :)
Lehet, hogy tényleg szét kellene szednem... De hogy a p...csába jöhet onnan a benzin?
Töltsd az akksit 12 órát. Aztán nézz szikrát, üzemanyagot. A vészleállítót berheld kisit mert ha az kontaktos akkor ezt műveli. Nálam volt ilyen. Mesebeli, hol megy, hol nem.
Tettem megint egy próbát egyenesbe állítva, de most meg az akksi már alig forgatja. Majd holnap délután, munka után töltök rá és megpróbálom. Köszönöm a tippet!
Motul 710 2T
szerintem az lenne a leg jobb ha komplett kábelköteget cserélnél ami nincsen megtoldva mindehol
amúgy semmivel nem lessz jobb a világításod, ugyan olyan rosszul világít mindegyik lámpa, még a macskalámpás is
az lene a kérdés mege lehetn csináltani 11kw a a forgalmi?
Hibátlan.
Email cimem az adatlapomon
A kapcsolási rajzott ha jó a 1988 as évjáratúhoz is akk elküldenéd nekem is?
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Köszi az eddigi segítséget!
Jóéjt!
lehet hogy a benzincsőröl folyik át a szivócsőre mikor csöpög
Ja, és a benzincsap "tartalék" állásában és a "nyitva" állásban nem folyik a benzin, a "zárt" állásban folyik a tankból. Ez sem egyszerű.
Na de a kép... innen csöpög a benzin:
A gyújtáskapcsolóra meg azért gyanakszom, mert mikor az NSR-en átraktam sima "rejtett" kapcsolóra, hogy kulcs nélkül indítható legyen, akkor is csak tekert, de nem indult...
Csoki, hidd el, én is kib...szottul csodálkoztam, de ez van. Eltekerem a benzincsapot, és a bal szélső (pont felém eső) karbi levegőszívő csonkjából az illesztésnél csöpög a benzin. Én sem láttam még ilyet, nem egyszerű. Gondoltam rá, hogy visszamegyek az eladóhoz, de azzal nem lennék beljebb... nem volna türelmem végighallgatni a süketelését, tutti kiütném az első szar mondata után. Akkor meg megint nem vagyok közelebb a megoldáshoz. :)
Lehet, hogy tényleg szét kellene szednem... De hogy a p...csába jöhet onnan a benzin?
mérnem kérdezed meg akitöl vetted hogy ő hogyan szokta elindíttani?
meg a kockalámpásba is az van csak abba 1
neked csak 1 égő van benne, ez is probléma