heló kőrlápás nsr 125 lenne szó mi lehet a baja, ahol a vizel felkel önteni hűtőjét ott elkezd bugyborékolni és kinyomja a vizet,de ha a sapkáját ráteszem akkor meg a kiegyelitö tartályból jön kifelé a viz
sziasztok
KERESEK!
Honda crm/nsr 125-öz kellene power szelep (GILARDONI 1.-es hengerre "kisebbik" változat) akár kompletten akár csak a két power "fül"(Amely be van jelölve a képeken)
elektronika semmiképen sem kell
mert az a helyzet hogy vettem egy hengert zsír újonnan és sajnos nem egészen jó a régi power (régi henger GILARDONI 2.)
Akinek van elfekvőben kérem jelezze!
előre is köszönöm
pedig nagyon jó olaj az elf csak nálunk valahogy nem olyan menő mint a motul
nekem versenyzők ajánlották, ők is ezt használják
nekem bevált
motul 710 jó az olajpumpához és keverhető benzinbe
800 csak benzinbe keverhető
Köszönöm az olajjal kapcsolatos válaszokat.
Nekem is van Elf Xt tech-em de valahogy nem hiszek benne, hogy az tényleg ful szinti lenne ehhez az árhoz mérve.
Illetve a másik kérdéses olaj az a Castrol Power 1 racing. Úgy tudom, hogy egy ideje felvásárolta őket a BP és már nem olyan minőségben gyárt, mint elötte. Ti hallottatok erről valamit?
3. dolog :)
Motul 710 és 800 közt mi a különbség? Szinte ugyanaz?
Az lehet, hogy nem fog menni, mert egy srác bejelentkezett nov. 15-re, az egész blokkot elvinné 20ezerért. Ha nem gond, akkor megvárnám őt, mert ha esetleg nem komoly, akkor viheted.
Annyi képem van, ami a vázon látható. Rossz minőség, de legközelebb csak holnap tudok fényképezni. Ha akkor még érdekel, akkor írj a motor001@mailbox.hu címre és csinálok délután képet, aztán küldöm!
Ezen a vázon van önindító. Nem tudom működik-e, mert hozzám már így került a motor: blokk dobozban (állítólag főtengely-csapágy csere kell csak), az idomokat meg a többi alkatrészt bontottam le a motorról.
Érdekel?
Sziasztok!
Honda NS 125 F alkatrészei eladók. Nem szeretném telerakni képekkel a fórumot, csak néhányat teszek fel. Ha valakit érdekel valami, akkor emailben keressetek: motor001@mailbox.hu
A blokkot lehetőleg egyben szeretném eladni. Emailben minden alkatrészről tudok képet küldeni!
Néhány kép a motorról és az alkatrészekről:
KERESEK!
Honda crm/nsr 125-öz kellene power szelep (GILARDONI 1.-es hengerre "kisebbik" változat) akár kompletten akár csak a két power "fül"(Amely be van jelölve a képeken)
elektronika semmiképen sem kell
mert az a helyzet hogy vettem egy hengert zsír újonnan és sajnos nem egészen jó a régi power (régi henger GILARDONI 2.)
Akinek van elfekvőben kérem jelezze!
előre is köszönöm
Az adltapja szerint, ami kevesen nézegetnek, ez sokkal jobb mint sok dupla árú olaj.
nekem versenyzők ajánlották, ők is ezt használják
nekem bevált
motul 710 jó az olajpumpához és keverhető benzinbe
800 csak benzinbe keverhető
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nekem is van Elf Xt tech-em de valahogy nem hiszek benne, hogy az tényleg ful szinti lenne ehhez az árhoz mérve.
Illetve a másik kérdéses olaj az a Castrol Power 1 racing. Úgy tudom, hogy egy ideje felvásárolta őket a BP és már nem olyan minőségben gyárt, mint elötte. Ti hallottatok erről valamit?
3. dolog :)
Motul 710 és 800 közt mi a különbség? Szinte ugyanaz?
köszi
üdv
Érdekel?
Honda NS 125 F alkatrészei eladók. Nem szeretném telerakni képekkel a fórumot, csak néhányat teszek fel. Ha valakit érdekel valami, akkor emailben keressetek: motor001@mailbox.hu
A blokkot lehetőleg egyben szeretném eladni. Emailben minden alkatrészről tudok képet küldeni!
Néhány kép a motorról és az alkatrészekről: