zichy utcában vettem hozzá a szimeringet a futármotoros boltban.
500ft/db. ilyen a gyári is. Persze csináltathatsz magadnak 3000ft-os darabáron dupla ajkút meg amit akarsz,de minek a drágább,ha az olcsóbb ugyanúgy megfelel?
Nem fogsz hozzá találni én végigkutattam az egész országot és nincs max ha valaki pont ma bontott egy nsr t aminek megvan még a fejidomja hegesztés lessz a vége .... vagy németből rendelsz horrorisztikus árakért. hegesztéseel is tökéletesen javítható szaki nál... és még mindig olcsob mint egy egész használt..
Szaisztok! Szia Csoki!
Gondoltam benézek egy kicsit és szétrombolom az NSR fórumot egy csipetnyi Kawasakival...
Nekiálltam, lebontottam az idomokat, megtakarítottam mindent, most már csak az idomátszabás, a csiszolás, a fényezés és a kipufogó-levétel, illetve majd a visszarakás maradt... aztán meg csak várom a tavaszt. :)
Remélem nem haragszik rám senki, amiért bejöttem egy kis Kawasakizással...?!
Tényleg... Zoli!
Újvári Csabát ismered? Ő azt mondta ismer téged... simsonokat épít, azt mondta, hogy Balassagyarmaton az ő gépe nyert. Megvette az NS vázat, amit öcskös hirdet, aztán mikor jött érte, hozzám jött, mert nálam volt a váz... Milyen kicsi a világ...
Egy kép a gyönyörűségemről, ahogyan most kinéz.
Oh bocs megvan. Igazat megvallva nem látom pont az elejét,de ha azt mondod nem a macskalámpás akkor mindegy is sztem nem lenne jó mert az enyém macskalámpás. Milyen évjáratú a motor? Csak mert lehet a villa mégis érdekelne,és jó lenne tudni milyen idős
Olyan kellene ami sértetlen,legalábbis olyan értelemben,hogy nem kell szimeringezni. Az enyém is meg volt csinlva,de tökéletesre sosem tudják megcsinálni,és folyik az olaj és csúszik
Sziasztok!
Maradt még néhány alkatrész az NS125F-ről, ha esetleg még érdekel valakit! Az alkatrészek, amik még megvannak: hűtő (kupakkal, csövekkel), henger (hengerfejjel), főtengely (hajtókarral, dugóval), légszűrő ház, taposók (elsők, hátsók), fordulatszám mérő, ülés, gyújtáskapcsoló (kulccsal), hátsó sárvédő, kapaszkodók, komplett kipufogó (rezóval, véggel). Az árak olcsók és alkudhatók. Érdeklődni a mail címemen tudtok! Köszönöm, hogy elolvastátok! Sziasztok!
Üdv mindenki
Az után érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek eladó első villája és/vagy a fejidomot tartó fém váz. Ha van valakinek érdeklődnék utána. Keresek ezeken felül oldalidomot is ha esetleg valaki rendelkezne feleslegessel. Csak jobb oldali is ok vagy ha úgy van akkor pár
ezzel már nekem is volt gondom
a spirál jó volt de a kerékben lévő meghajtás nem működött
van benne 2 ferdén fogazott fogaskerék
a nagyobbik csatlakozik a kerékhez, a kerékbe van egy kör alakú lemez aminek van 2 füle abba csatlakozik a ferdén fogazot fogaskerék
nekem azok a fülek voltak elgörbülve
kihajtottam ahogyan régen is volt, azóta működik
lehet hogy neked is az a gond
Van egy 1992-es NSR 125 R-em, amin nem megy a kilométeróra. Szerelővel leszedtük a spirált és megnéztük sajnos nem azzal van a baj. A meghajtásnál is szétszedtük, és az a problémája, hogy hiányzik valami alkatrész, ami a tengely forgását átadja a km óra meghajtójának. Gondolom lenne ott valami tárcsa, vagy ilyesmi, ami a kapcsolatot biztosítja a kettő közt. A kérdésem az lenne, hogy nem tudja-e valaki, ez pontosan milyen alkatrész, mert így még utána se tudok nézni, hogy hol lehetne ilyen szerezni. Esetleg ha valaki tudja miről beszélek és van is neki ilyen eladó az is jó lenne! Néztem a manual-t, de számomra abból nem derült ki, mi a gikszer. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv mindenki
Az után érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek eladó első villája és/vagy a fejidomot tartó fém váz. Ha van valakinek érdeklődnék utána. Keresek ezeken felül oldalidomot is ha esetleg valaki rendelkezne feleslegessel. Csak jobb oldali is ok/pár
Köszi... ma megnéztem, a gyújtásom fasza. Kell egy új akksi...
Lehet, hogy 8000 HUF-ért már tudok is szerezni 12Ah-t. Ami van az gyenge már nagyon, csak akkor indítja a motort, ha teljesen feltöltöm és egyből beteszem a motorba.
Nagyon jó ez a kis motor... már elkezdtem szétszedni, kicsit átszabom az idomokat meg a segédvázat, aztán tavasszal teszek fel képeket, hogy milyen is lett... :)
Az 1es és 4es dugattyú dolgozik együtt, ők elvannak tolva, mármint a gyújtás 360 fokkal. Kettejükhöz képest a 2es és3as 180 fok eltéréssel van. 4 hengeres 4T-nél minden fél főtengely fordulatra jut egy munkavégzés.
4
De azt hiszem közben megtaláltam... jobb oldali trafó 1-es és 4-es henger, bal oldali trafó 2-es és 3-as henger... Csak nehezen találtam meg a manualban, mert csak német nyelvű van, azt meg nem érteni rendesen... :)
Holnap megnézem...
Zoli, nem tudod véletlenül, hogy mit jelent a Kawasaki kiskönyvében az, hogy a gyújtás sorrendje balról-jobbra: 1-2-4-3?
Az OK, hogy a hengereket is balról-jobbra úgy számozzák, hogy 1-2-3-4... ezek szerint először az első hengert, majd a másodikat, aztán a negyediket és végül a harmadik hengert gyújtja. De azt honnan tudom, hogy hogyan vannak számozva a gyújtókábelek? A gyújtótrafón nem találtam semmilyen jelzést vagy számozást. Bal és jobb oldalon is van egy-egy trafó, trafónként 2-2 gyújtókábel. Nem tudod véletlenül, hogy hogyan számozzák ezeket?
Előre is köszi a választ!
500ft/db. ilyen a gyári is. Persze csináltathatsz magadnak 3000ft-os darabáron dupla ajkút meg amit akarsz,de minek a drágább,ha az olcsóbb ugyanúgy megfelel?