Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most néztem, hogy ezt nekem írtad... köszi, de nekem nincsenek ilyen problémáim... :)
Fasza gyerek vagy, köszi!
Nekem csak ez a qrva német nyelvű van, de németül csak kicsit beszélek, nem nagyon értem... Belinkelnéd?
Mégegyszer, köszönöm szépen!
köszi
mit érne meg neked?
Ha leírod a teleszkóp átmérőt és a teljes hosszt, megmondom. Köszi! Üdv
Az első linkes,a sértetlen darab érdekelne,csak az a baj,hogy h ez egy körleámpás,akkor JC20-as,az enyém macskalámpás ami JC22-es,és nem tudom,hogy ugyanazok-e a méretek.
Találtam GPZ500 szervízkönyvet Fehér! Nem hagyott nyugodni a gyújtásod.
Nem is mondasz hülyeséget. Az indítási fordulatszám egy létező kifejezés.

A nagyobb kapacitású akku nem okoz problémát, csak a generátor nem feltétlen fogja kielégítően tölteni.
Gyújtótrafó, CDI, Kábelek, ha letöltesz egy service manualt pontosan leirja mitkell csinálni ha nincs szikra és a leiráshoz mellékelve vannak táblázatok is hogy a vezetékenek, cdi pontjainak mekkora az ellenálása ezekkel megtudod állapítani mi lehet a probléma. Én bebikáztam párszor a motort autóaksiról mikor már nemvolt kedvem este tizkor kint tologatni semmi baja sincs most is 7,5 ah aksi van benne agyári 4 helyett mivel ez gyorsabban forgat és előbb bepöccen a motor....
egyszer kitoltam beinditotam fél perc pötyögés után megállt 1 napig nézegettem milehet service manual végén ottvan hogy cdi csatlakozó na hát igen az volt egy kicsit oxidálódva... megpucoltam befújtam és ment is utánna blokk csatlakozói csinálták meg ugyanezt... szval a lényeg hogy service manualban minden bennevan
Honda NSR 125 F R Szervízkönyv
Honda NSR 125 Szervízkönyv
ÉÉS igen angol nyelvű.....
én az elsőt használtam, a letöltés közvetlen a képek alatt középen van
de egy kis ésszerűség és jó műszaki angol nyelvtudás kell hozzá nmivel van pár olyan kifejezés ameiket egyik szótárban se találtam meg neten....
Szia! Ha jó a kör és kockalámpás-féle, nekem ez a 2 van most:

http://auto-motor.vatera.hu/al...

http://auto-motor.vatera.
hu/al...

Ha kell valamelyik, csak küldd el a linkjét és leveszem Vateráról!
Köszi! Üdv
honda4022@gmail.com 0630/725-5588
Egy esztergályos simán csinál neked, csak látnia kell a lendkereket a méretek miatt. Megéri megcsináltatni. Üdv
Sziasztok a lendkerek leszedesere mi a legjobb modszer? Szimeringes lett de jobban nem akarom feszegetni nehogy a centirozasnak legyen baja.tudok hozza vhonnan lehuzot kapni?
Keresek JC22-es ( macskaalámpás) NSR-hez első villát. Ha lenne valakinek várom a jelentkezését

Üdv
Amúgy a srác jelzőt köszönöm szépen, majdnem belepirultam... ezek szerint jól tartom magam... :)
Értem... nem vagyok elektromos zseni, nem erre képeztek ki, nem ezért tartanak... :)
Köszi Zoli...!
Te meg mito, ne fogd a fejed, hacsak nem ütötted be... ha nem tudsz épkézláb választ/segítséget adni valakinek, akkor ne szólj bele... Nem a végén kell okoskodni...
Ezért van ez a fórum baszki, hogy ha valaki nincs képben valamivel, akkor segítséget és választ kapjon... Amúgy éppen itt a fórumon kaptam még azt a választ tavaly, hogy ne bikázzak...
Úgyhogy ha az én hozzászólásomtól fogtad a fejed, akkor az elég gáz...
bazzeee... végre valami fény az alagút végén... komolyan mondom, nagyon fogtam a fejem amikor olvastam a srác iirását :DDD ...
koszike szal valamit a gyujtásnál
Akkor gondold végig:

M történik, ha egy 600 amper csúcsteljesítményű akkut(jobbfajta ótó akku) kötsz arra a motorra aminek nagyon maximum 60 amper a csúcs áramfelvétele indításkor?

Kérlekszépen, az ugyan azt a 60 ampert fogja felvenni, mint ha egy normál motorakkura kötnéd:)

Fesz uygan az, felvett áram uygan az, tükéletsen lényegtelen, hogy az áramforrás mekkora áramot (teljesítményt) tudna magából kiböffenteni. Ha nincs hiba, elkötés, akármi, ugyna annyi lesz az áramfelvétel mint motorakkuról.
(legfeljebb könynebben indul, mert amotorakku feszültsége kcisit leesik 60amperes terhelsre, az ótó akkumeg nem:)
Akksitöltőről OK... csak a bebikázást autóról képzeltem, bikakábellel, nem pedig töltőről... Akkumulátor töltőről sima ügy...
Autóról nem mertem az NSR-t... pedig elméletileg ugyanaz a rendszer, csak kicsit erősebb Ah-val...
Valamit megpiritottál a gyújtásban.

Agyújtásban itt nincs bizti, mert nem akkus, hanem lendkerékmágneses.
Nyilván nem egy 200 amperes teherautós töltővel kell nekimenni:)

Egy normál ótómata töltő simán aklamsa .
De most nem ez a lényeg, hanem h mit ba**hatott ki? biztosíték jó gyertya jó innentől fogalmam sincs
kurvára be lehet bikázni, még egy robogót is, annyi a tőrténet, hogy ahogy levettem a +-ot hozzáért a vázhoz
Én nem mertem az NSR-t bebikázni, mert mikor szerettem volna, akkor egyik srác azt javasolta, hogy ne tegyem, mert kis ccm, meg nagyon megforgatja a motort és nem tesz jót neki...
Mi a gond a bikázással?

Emberünknek azért ment tönkre a gyújtása, mert nyilván valami mást is megérintett a bikakábellel vagy ilyesmi, a bikázástól nem lesz semmi baja a motornak, ahogy egy ótónak sem.

Godold el, tük ugyan az, mint ha az akku szolgáltatná a kakaót, csak itt a lemerült akku helyett, egy külső akkumulátor szolgál energiaforrásként.

Ha jól csinálják semmi baj em lehet belőle.
(monnyuk a lemerült akut nem árt bennehagyni a motorba D:)