A vaku kicsit rosszul vetődik rá,olyan a képen mintha meg lenne horpadva a dob egy jó nagy részen!,de NINCS. Új az aluminium borítása,még szinte karcmentes a rezó pedig le van csiszolva lefújva hőálló festékkel,ki van égetve gázégővel.
Sziasztok!
Eladó egy 1990. évjáratú Honda NS 125F motor, alkatrésznek egyben 70.000 HUF-ért. Csupán annyi baja van, hogy morog a csapágy benne, ezért nem kínoztuk tovább, leállítottuk és széthúztuk. Időközben viszont - ahogyan lenni szokott - kiderült, hogy másra kell a pénz, amiatt eladó.
Elsősorban egyben alkatrésznek, de nagyobb darabokban megbontom, ha kell!
Képek is lesznek holnap, addig is ha valakit érdekel valami, akkor a motor001@mailbox.hu címre írjon!
Köszi!
További szép estét!
Sziasztok!
Sziasztok segítségeteket kérném, az akksim gyenge, jelre állítottam a powert bovdeneit megolajoztam megjárattam mechanikáját átnéztem minden oké azzal csak ezzel a gyenge akkuval megsem mozdult üresbe mikor már kellett volna nyitnia, viszont amikor autó akkurol rábikáztam akkor már mozgatta a powert de üveg hangon sem ment el addig a jelig mikor teljesen niytva lenne Lehetséges hogy power motor vagy csak simán az akkummal van gond? mert rámértem alapjáraton és úgy megy az akkuba kb 12.5Volt Előre is köszönöm a segítséget!
30/274-15-82