Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki segitsen már,légyszi...szétszedtem véletlenül a powerszelep verézlőt vagy mi ez,és nemtudom osszerakni :(
Üdv!
Ok érdekel az idomszett és a két tükör is.Adsz egy Email cimet ott megbeszéljük a többit.
Üdv Gabi.
Végkiárusítás ÁFA mentesen.
Bocsi Gabi elírtam!úgyéretem a z összes idom 12e + a tükrök 3e.
Üdv Gabi!szombaton megyek haza,megnézem a tükröket az egyik lehet el van repedve.a az összes idom +tükrök kb 12e.Nem tudom első,hátsó lámpák is kellenek-e?
üdv:Zoli
Köszi de komplett idomszetett keresek az elsö sárvédötöl a fejidomtól kezdve az összes idomot egyben szeretném cserélni.
De azért köszi a lehetöséget.
Üdv Gabi.
7000 ért miyílen hajtókart tettek bele hm?
nem kell egyből a kukába dobni mindent, lehet javítani is
nekem 7000ft-ért kicserélték a hajtókart meg feljavították a csúcsfuratokat és a meneteket
vagyis most van egy zsír új főtengelyem
Vaterán találtam!Kösz a segítséget!
honda4022@gmail.com ...vagy irj neki...
szia.probáld a vaterán,vagy ird be a gugliba...ott ad jo néhányat :)
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni tőletek!Most vásároltam egy körlámpás nsr 125, és főtengely cserére szorul.Tudtok olyan oldalt vagy üzletet ajánlani ahol vehetek hozzá egy főtengelyt?Kösz előre is!
szia, nekem van 2 hátsó/oldal idom (ami a tankra is rámegy) fekete piros színben, 2e/db áron ha esetleg érdekel...
Üdv!
Komplett idomszett és a két visszapillantó tükör érdekelne.Mennyi lenne az ára?
Üdv Gabi.
Van egy cicalámpás NSR lámpám - búra nélkül. Ha valakit érdekel, akkor pici pénzért megválok tőle!

aprilia.rx.sm [kukac] gmail [pont] com
Sziasztok!Lenne egy Honda NSR-125 RM mocim(kereklámpás forgalmi szerint 1994-es),alkatrésznek szétbontom,érdekel valakit valamilyen része?Komplett motor,minden rajta van,kivéve dugattyú.A henger perselyezve lett,de elrepedt.az idomok jók(fekete),kerekek szépek(fehér),a gumik jók,gyújtás,karburátor,elektronika,műszerfal,tank,stb...mind jók.a képen még egyben van,de már a blokk és az idomok leszedve!
eredeti Shell olajok 1 - 5 l kiszerelésben eladók...2T és 4T motorba benzinbe..és autóba a bolti ár alatt...motorra lánc méterre - patentszemmel...érd : emailban..
Üdv.

Valaki megutndá mondani hányszor hányas a gyári nsr hfej högombája? (menet)

Köszönöm.
köszönöm :)
http://www.cmsnl.com/honda-nsr... itt fenntvan szinte minden alkatrész :D szerintem jc20 és 22-höz is :D
nincsmit...:D a robbantott rajzaidat honnét szedted le?
Köszi megpróbálom.szia.
A Google segít!: Service Manual
Üdv!
Probáld itt
http://www.manualedereparatie....
vagy itt.
A Google segít!: Service Manual
Sok sikert.
Sziasztok.Mocim elromlott,(HONDA NSR125)felfort a hűtö folyadék. mentem 2km hátha vissza hül de legyengült koppant kettöt,mgált!mindenhol gőzölt.robbantott rajzok kellenének a blokról,szerviz leirások.Segitségeteket elöre is köszi szépen.