Üdv Gabi!szombaton megyek haza,megnézem a tükröket az egyik lehet el van repedve.a az összes idom +tükrök kb 12e.Nem tudom első,hátsó lámpák is kellenek-e?
üdv:Zoli
Köszi de komplett idomszetett keresek az elsö sárvédötöl a fejidomtól kezdve az összes idomot egyben szeretném cserélni.
De azért köszi a lehetöséget.
Üdv Gabi.
nem kell egyből a kukába dobni mindent, lehet javítani is
nekem 7000ft-ért kicserélték a hajtókart meg feljavították a csúcsfuratokat és a meneteket
vagyis most van egy zsír új főtengelyem
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni tőletek!Most vásároltam egy körlámpás nsr 125, és főtengely cserére szorul.Tudtok olyan oldalt vagy üzletet ajánlani ahol vehetek hozzá egy főtengelyt?Kösz előre is!
Sziasztok!Lenne egy Honda NSR-125 RM mocim(kereklámpás forgalmi szerint 1994-es),alkatrésznek szétbontom,érdekel valakit valamilyen része?Komplett motor,minden rajta van,kivéve dugattyú.A henger perselyezve lett,de elrepedt.az idomok jók(fekete),kerekek szépek(fehér),a gumik jók,gyújtás,karburátor,elektronika,műszerfal,tank,stb...mind jók.a képen még egyben van,de már a blokk és az idomok leszedve!
eredeti Shell olajok 1 - 5 l kiszerelésben eladók...2T és 4T motorba benzinbe..és autóba a bolti ár alatt...motorra lánc méterre - patentszemmel...érd : emailban..
Sziasztok.Mocim elromlott,(HONDA NSR125)felfort a hűtö folyadék. mentem 2km hátha vissza hül de legyengült koppant kettöt,mgált!mindenhol gőzölt.robbantott rajzok kellenének a blokról,szerviz leirások.Segitségeteket elöre is köszi szépen.
Ok érdekel az idomszett és a két tükör is.Adsz egy Email cimet ott megbeszéljük a többit.
Üdv Gabi.
üdv:Zoli
De azért köszi a lehetöséget.
Üdv Gabi.
nekem 7000ft-ért kicserélték a hajtókart meg feljavították a csúcsfuratokat és a meneteket
vagyis most van egy zsír új főtengelyem
Komplett idomszett és a két visszapillantó tükör érdekelne.Mennyi lenne az ára?
Üdv Gabi.
aprilia.rx.sm [kukac] gmail [pont] com
Valaki megutndá mondani hányszor hányas a gyári nsr hfej högombája? (menet)
Köszönöm.
Probáld itt
http://www.manualedereparatie....
vagy itt.
A Google segít!: Service Manual
Sok sikert.