Én sosem szoktam kivenni az aksit ha töltöm ,kivéve télen amikor nem használom.De eddig még soha nem volt vele gondom,csak arra vigyázz nehogy hozzáérjen valamelyik saru a motorvázhoz.
Na ettől féltem blokk csere volt de a z olajpumpának nem volt meghajtója az új blokkban, de nem csak azt kellett áthelyezni hanem a kuplungot is, mert egyik ferde fogazású másik egyenes . Ott hiányzott 2 műanyag fogaskerék. Most szedhetjük szét újból.
Köszi a linket.Elég huzós az ára az idomszettnek és még akkor nem számoltam a posta költséget,festést.Hát lehet hogy marad a tovább vadászás egy aránylag jóállapotu,jó árban lévö szettre.
Nos megnéztem jobban a motort amiröl le lett szedve az idom,és valoban neked volt igazad mert ha jobban megnézed a képeket ,akkor látszik hogy azon a motoron is utolagos modszerrel raktál fel az idomot.Amugy erröl a motorrol valo a nálam lévö hasidom. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kokányolt nem lehet mert hogy egy ugyan ilyen köörlámpás NSr-röl lett levéve amin gyárilag ez volt.No meg aztán az idom oldalán alul az a légbeömlö nyilás is másfajta,mert az enyémen egy kicsit kifelé állo a nyilás ,amásikon amit kaptam(fekete)abban meg be van süllyesztve amit nem hinném hogy otthon kokányolt volna a gazdája ,ahhoz tul gyári állapotu a kiképzése.
Természetessen csináltam rola képet.
Olyan kellene mint amilyen a felsö képen van.
Viszont olyan jött ami az also képen van.A lényeg hogy az oldalán lévö felfogatási pontja ami a lábtartö felett van eredetileg az az also képenlévön egyáltalán nincs is ,mert az egy másik NSR tipusra valo .Az enyémen az ülés alatti idom alá lehet (kell)hozzá fogatni az idomot ,amit viszont kaptamazt meg a vázra van felrakva .
szerintem te más dologra gondolsz
féknyereg kerék felőli oldalán van egy kis lemez amit egy 6-os csavar fog, na azt vedd le és akkor ki tudod nyomni a stifteket a másik oldalra akkor már kijönnek a betétek
egyszerre nyomd vissza mindegyik dugattyút mert ha csak az egyiket nyomod akkor ki fog ugorni a másik
nem tudom hogy a fenébe nem ugrottak még ki a dugattyúk ha teljesen összeér a két fékbetét
de szerintem kétoldalról a betétek közé benyomsz laposcsavarhúzót akkor is eléred a célod és nem kell szétszedni
honda4022@gmail.com