Itt sokan, köztük én is belefaragtunk egyet. Szerintem típus szerint nem lehet találni még mindig. Ha van rá 2000 forintod, akkor egy szakember megcsinálja neked. Magadnak is megtudod, csak időigényes.
Segítség! a motorom kész lett összeraktam mentem vele 1,4km ert
leraktam hülni 4óramulva elővettem beindítotam elsőre indult és 30 mp után megállt mintha elvenném a gyújtást nincs szikra gyertyapipa nélkül se, ha a trafó + és - ára rárakok egy fáziskeresőt amin van kis led ami mutatja a feszültséget az villog jeladónak az ohm értéke jó, ha elérakom a mágnest szval eléfordítom nemváltozik a trafó jó 3 db trafóval probáltam és még mindig nincs szikra mi lehet a baja?
nsr-be érdemes befektetni ha hosszú távra veszed
enyémet mikor vettem akkor az is ki lett pucolva mindenhol mert előtte 6 évet állt
azóta nincsen vele gond
szia! Nem műszakis,de persze okmányirodába át tudják írni a forgalmiba ugyan úgy ahogy autónál (ez biztos,mert vizsgáztató ismerősömtől kérdeztem meg).
A karbit-fuvókát-tankot kellene kitakaritani...ha nem régota áll akkor is a tank belsején lerakodás lesz,ami szép apró darabokban leválik és eltömit mindent..
Füstöl mint az állat.
Azóta egy működőképes motorbol be lett téve egy másik karbi, egy darabig jó volt, aztán meghuzattam 9-10 ezres fordulaton, és előjött ugyanaz mint az előző karbival.Nincs alapjárat, füstöl, ömlik bele a benzin, és üresbe 7 ezernél nem forog tovább olyan mintha letiltana.
Már kikötöttem a szivatót is nem-e az akad fent de nem.
Ötletem sincs hogy mi lehet az oka :S
Sziasztok szeretnék venni egy nsr-t Nos találtam is egy jót. A Tulajdonos azt állítja, hogy nemrégen mikor leállította majd újra el akarta indítani nem indult. Betolta, és amikor beindult 3000-res fordulat alatt fulladozik. Szerinte valami eltömődött a karburátorban. Mivel nincs szűrő a tank és a karbi között. Szerintetek lehetséges hogy ez a probléma? Egy motorikusan felújított gépről beszélünk. ami előtte 2 éve állt egy garázsban. De mivel a hiba 2-3 hónap után jelentkezett nem hiszem hogy rozsdás a tank. Kizárnám azt is, hogy a gyújtással lenne gond mert ha azzal lenne akkor, szerintem nem csak 3000-res fordulat alatt csinálná ezt hanem mindig. Szóval a véleményeteket kérem hogy érdemes e befektetni egy ilyen vasba.... ?
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Van egy komplett bolkkom eladó (macskalámpás), zsír állapotban (várom az ajánlatokat) plusz rávaló 160-as malossi henger,hengerfej ,dugóval, gyűrűkel a hengeszettet kompletten nagggyon akciósan odaadom 30.00-ért (amúgy csak a dugó volt bele 36.500,-)..
helló!
látom van itt téma rendesen a fojtásról de van valakinek pontos ismerete hogyan is kell kiiktatni szóval aki csinálta is már ?
nekem egy 97-es svájci piacos van forgalmi szerint 8KW meg mindenhol mást hallottam fojtás nélkül hány lóerős is?
köszi!
üdv!
Nekem van most mindenem, ha kell! A hengert, szívócsonkot, membránt, önindítót, gyújtást leszámítva óriási kedvezményt tudok adni, bármely alkatrészre a blokkon belül. :) Üdv
leraktam hülni 4óramulva elővettem beindítotam elsőre indult és 30 mp után megállt mintha elvenném a gyújtást nincs szikra gyertyapipa nélkül se, ha a trafó + és - ára rárakok egy fáziskeresőt amin van kis led ami mutatja a feszültséget az villog jeladónak az ohm értéke jó, ha elérakom a mágnest szval eléfordítom nemváltozik a trafó jó 3 db trafóval probáltam és még mindig nincs szikra mi lehet a baja?
enyémet mikor vettem akkor az is ki lett pucolva mindenhol mert előtte 6 évet állt
azóta nincsen vele gond
köszönöm a választ
Azóta egy működőképes motorbol be lett téve egy másik karbi, egy darabig jó volt, aztán meghuzattam 9-10 ezres fordulaton, és előjött ugyanaz mint az előző karbival.Nincs alapjárat, füstöl, ömlik bele a benzin, és üresbe 7 ezernél nem forog tovább olyan mintha letiltana.
Már kikötöttem a szivatót is nem-e az akad fent de nem.
Ötletem sincs hogy mi lehet az oka :S
A válaszaitokat előre is köszönöm.
ha érdekel valakit pumma@vipmail.hu
látom van itt téma rendesen a fojtásról de van valakinek pontos ismerete hogyan is kell kiiktatni szóval aki csinálta is már ?
nekem egy 97-es svájci piacos van forgalmi szerint 8KW meg mindenhol mást hallottam fojtás nélkül hány lóerős is?
köszi!
üdv!
Itt egy poén is:http://www.wimp.com/kissingtes...
Írd meg mi kell?