Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jopy@mailbox.hu
Itt elérsz
Küld egy email-t h ne offoljuk szét a forumot
Adatlap
Valószínű érdekel. Hova valósi vagy?
értem hát akkor nemtudom csak nem esik szét menet közben a moci :D azért köszi hogy megnézted :D
szia.megnéztem...nekem a csavaros vödrömbe van ilyen :DD magyarul nemtudom honnét maradt ki nálad :D
JC20-ashoz való van nekem.
5e /db
azigen xD okés köszi :D
Menyit kérsz érte?
Cica lámpás vagy kerek lámpás változat?

Menyire komplikált be szerelni a körlámpás CDI-t a macska lámpásba?
Fordulatszámmérőm nem megy , dadog illetve kihagy gyorsításnál a motor (de csak ha erőteljesen gyorsítanék) . Vajon mi lehet?
Arról nem is beszélve , hogy leálltam tegnap és nem indul üresjelző nincs indítómotor nem pörget , világítás az viszont van, megnézem az összes vezeték össze van dugva a csatlakozók ( burkolat lebontás nélkül hozzá tudtam férni) biztosíték jó. Aztán nagy szerencsémre 20 perc múlva visszajött üresjelző meg indult mintha mi sem történt volna.
Igen nekem!
holnap megnézem az enyémen...szét kell szedjem a hátsó részt...ma szakadt lánccal sétáltam 6 km-... :DDD
Sziasztok.Tudnátok abban segíteni hogy ez a két csavar hova való? tegnap féket szereltem és nem tudom hogy honnan szedhettem le :D végignéztem egy csomó robbantott rajzot de nem találom és a féknyerget is normálisan hiánytalanul összeraktam
Akkor Pest környékén valakinek eladó CDI-je?
próbáld ki másik gyertyával, ha nem lesz jó, márpedig nem hiszem, akkor cdi
Új CDI?
Vagy van esély hogy valami szét csúszot, szenzor?

Egyébként az utolsó két héten 2 gyertyát cseréltem, ez a harmadik, 2 napos. Lehet valami közük egymáshoz?
hát ez szerintem tényleg nem szikrít...
A használt motorok legkmoylabb tipushibája a tulajdonos.
Az áltaános igényességet érdemes figyelni, amelyik kívólről szét van barmolva, az belülről is.
(anyák, csavarok például)
Sziasztok.

Leírnátok, hogy egy NSR-nek milyen típushibái vannak és miket figyeljek megvásárláskor? Köszönöm :)
Sziasztok.
Tegnap a motoromnak valami baja lett, feltételezem CDI-kell cserélnem.
Ezt produkálja:
http://youtu.be/lXUJmujCR8g

CDI ment tönkre vagy valami más a gond? Alapgázon jó amint gázt adok kezdni cirkuszt. Előre is köszönöm a segítséget.
Csokinak a helyesírás jeladó vezetéke van széthúzva:)
persze azért feltűnt, hogy több csoki van benne amit szét kellett húzni :)
de azért gondolom egy csoki felelős a fordulatszámmérőért , de nem te :)