Tud valaki egy honda nsr 125cc-be uj vagy hasznalt huvely+dugo+gyuruk--minden minden eladot nagyon kene az enyem besult kerlek jelentkezzetek ha tudtok valami oldalt ahol nezhetek mondom nem erdekel ha uj vagy hasznalt is csk jo legyen!
Normál eetben ugye fentről töltögeted az olajat, és bepumpáod.
Behúzod a kart, nyomást hozol létre, behúzva tartod megnyitod alul kigyün a levegő meg később az olaj.
Visszefelé ugyan ez a zisztéma, csak lentről nem feltétlenül fogja felszívni az olajat, alkalmasint fentebb kell heyezni,de a pumpálás uygan az
Az első, és legfontosabb, hogy minek cseréled le? Ha valami nagy kályhacsövet akarsz rátenni, akkor elmondom, hogy valószínűleg kolomp hangja lesz. 2T pattog és visít... nem lesznek mély tónusa, és sportmotorra nem is kell. Ha csak rozsdás a végdobod, akkor csak le kell vágni és fel kell hegeszteni a másikat.
Helló!Van egy jc20-as nsrem és leszeretném cserélni a kipuff dobját.Tudnátok valami tippet hogy hogy kellene?ugyebár az nsren egybevan sajnos a dob és a rezó viszont hallottam olyat hogy levágják meg stb tudnátok róla valamit írni? a rezót nem akarom lecserélni.
Üdv! Ugy érted hogy az alul lévö légtelenitö csavarra rádugok egy csövet a csö másik végét bele engedem a fékolajat tartalmazo flakonba és felülröl a fékkarral felszivatom és elzárom a légtelenitö csavart?
Aki ravasz, az alulról zsivatja fel az olajat.
Mire felér kész is a légytelenítés:)
MIndet ugyan úgy kell csinálni mint légtelenítésnél, csak fordítva.
Be kell márteni egy csövet fékfolyadékba alul, és a fékkarral felszivatni-zárni-felszivatni, zárni.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudom lelégteleniteni az elsöfékemet,mert hogy féknyerget cseréltem a mocin és miután összeraktam az istenért sem akarnak megmozdulni a dugattyuk
.Ha esetleg leirná valaki a folyamatot hogy hogyan kell lelégteleniteni azt megköszönném.
Üdv Gabi.
heló kellene egy kis segítség nsr 125 lenne szó dugót cseréltem benne nem szívja fel a benzint. mert vettem bele új gyertyát hiába szívatóm a gyertya nem nedves! a karbit kipucoltam mi lehet a gond? sajnos nem értek hozzá
akkor jó ha 14V-al tölt
szerintem csak desztilált vizet kell bele tölteni és akkor nem forr a sav
van egy csík az aksi oldalán annál kell lenni a szintnek
Helló Az aksiból kiforr a sav és a motor mindig 14 v -al tölt mit kellene csinálni vele mert kaptam már egy olyan infót hogy minden japán motor ilyen mert ott olyan aksik vannak amik bírják a túltöltést mit kellene belerakni esetleg egy Motobatt jó lehet?
Ha valakit érdekelnek a fojtások a motorban (a fojtott verziókban --az angol piacosok azt hiszem) és jól tud angolul http://www.nsr125.com/derestri....
Egyik a kipufogóban van másik a levegőnyílást szűkíti a hengernél
inyekciós fecskendővel alulról felnyomatni, 100ml-essel
Normál eetben ugye fentről töltögeted az olajat, és bepumpáod.
Behúzod a kart, nyomást hozol létre, behúzva tartod megnyitod alul kigyün a levegő meg később az olaj.
Visszefelé ugyan ez a zisztéma, csak lentről nem feltétlenül fogja felszívni az olajat, alkalmasint fentebb kell heyezni,de a pumpálás uygan az
Mire felér kész is a légytelenítés:)
MIndet ugyan úgy kell csinálni mint légtelenítésnél, csak fordítva.
Be kell márteni egy csövet fékfolyadékba alul, és a fékkarral felszivatni-zárni-felszivatni, zárni.
Most már ezt is tudjuk
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudom lelégteleniteni az elsöfékemet,mert hogy féknyerget cseréltem a mocin és miután összeraktam az istenért sem akarnak megmozdulni a dugattyuk
.Ha esetleg leirná valaki a folyamatot hogy hogyan kell lelégteleniteni azt megköszönném.
Üdv Gabi.
Érd.:30 274-15-82
szerintem csak desztilált vizet kell bele tölteni és akkor nem forr a sav
van egy csík az aksi oldalán annál kell lenni a szintnek
Egyik a kipufogóban van másik a levegőnyílást szűkíti a hengernél