Csapágycsere volt az autószerelővel azt hittem jól megcsinálja , de utána a sebességekkel gond volt-- előtte nem. 0-ból toláskor időnként beugrik sebességbe, 1-es sokszor nehezen veszi, kettest is alig akaja meg 6.-ban 100 fölött nem megy feljebb. Azt mondaná megcsinálná garanciába de nem tudom nem bízom benne hogy jó lenne. Másik szerelőt kérdeztem az azt mondta hogy csak 60000-70000ft az a művelet, hogy a blokkot széthúzni majd össze. Ha veszek egy komplett blokkot ami jó-- átpakolom a hengert olcsóbban megúszom. Max az én blokkomat eladom, mivel jó benne sok minden a sebváltó is jól működött szerelés előtt.
Szerintetek JC20 és JC22 blokkja egyezik? Cserélhető egyik a másikkal?
Forgalmis motornál kérdeztem mennyibe kerülne legalizálni a cserét. Átalakítási díj 11800ft, Műszaki vizsga 12000 ft, forgalmi 6000ft, törzskönyv 6000ft. Ha típusazonos lenne akkor a 11800ft helyett lenne 3000ft szemlézési díj és nem kellene rögtön vizsgáztatni.
Persze ezek az információk nem 100% osak mert elég unott hangú volt az ügyintéző.
Hali! valakinek esetleg nem kell eladó henger egyik jó állapotba a másikat hüvelyezni kéne bár még működött mikor levettük, van még kuplung lamella fém lamellával rugóval, hengerfej, hőfokmérő szenzor. Ha valakit valami érdekel írjon e-mailt djcraft@freemail.hu
Kontaktos kábel, beégett rellé... stb. Lehet pár. Azt próbáld ki, hogy tényleg az önindító a baja? Direktben kösd rá az aksi fázisát (+), ne vékony kábellel, és nézd meg úgy. Esetleg még az is lehet, hogy a blokkal nem érintkezik, a testet nem kap. Sok minden lehet, próbáld kikerülni az egyes részeket, hogy ki tudd zárni a rendszerből a hibás alkatrészt. ]:-)
Nekem pl a benne levő kis csapágy szorult, és nem mindig bírta amiatt megtekerni, meg ha már szétszedtem a szénkefét is kicseréltem mert nem volt elég hosszú. A csapágyba szerintem beleszáradt az anyag az enyéámbe legalábbis mert hogy mozgattam amikor kint volt már kilazult, lehet elég lett volna bezsírozni bemozgatni.
Nehezen hiszem, de úgy néz ki, hogy a második karbi sem hibátlan. Szedd szét a karbit és ellenőrizd az belsejét! Látnom kellene, így sajnos nincs több használható ötletem.
Csak úgy halkan megjegyzem nem szénkefe volt nekem benne, nekem Bp en egy indítómotorosnál adtak valami hiper szupert, valami csónakmotorhoz valót asszem de azt mondták az nagyon jó. Én is azt hittem bronzból van na mondom ezt keményebben kell csiszolni be is fogtam a satuba (az nálam franciakulcs ) aztán szorítom és széttört semmi perc alatt és akkor látszik hogy szénből van, puha anyag persze lehet kevernek bele valami olyat hogy jobban bírja a meleget . Bele kellett csiszolnom kb 10 percig eltartott míg próbálgattam hogy illeszkedjen bele. De ha érdekel még van belőle 3 db (4db os volt a készlet ) az indítóba 2 db kell.
de minek akarod kicserélni? inkább csináld meg azt ami most benne van és lessz egy új motorod
Az első lámpánam mennyi az ára?
Forgalmis motornál kérdeztem mennyibe kerülne legalizálni a cserét. Átalakítási díj 11800ft, Műszaki vizsga 12000 ft, forgalmi 6000ft, törzskönyv 6000ft. Ha típusazonos lenne akkor a 11800ft helyett lenne 3000ft szemlézési díj és nem kellene rögtön vizsgáztatni.
Persze ezek az információk nem 100% osak mert elég unott hangú volt az ügyintéző.
5000 ft, de tüszelep és uszó nincs már meg hozzá
Majd meséld el! ];oD