Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megy a mail.
Igen, így van. Hétvégén tudok írni postát... De ezeket már légyszi emailben beszéljük meg, nem fórum téma.

honda4022@gmail.com

Köszi!

Üdv
Igen kérdeztem azokat is,de azok egyenlöre nem fontossak.Ok kell a nyereg konzolostul ,fékbetétestöl,csavarokkkal .Magyarul ahogy az elsö teleszkopszárra fel van fogatva,ugy kell kompletten mindenestül,ahogy van.Tehát 4 rugó plussz posta?
De. Az nálam van, mert ugye rajta van a motoron. :) Csak a tükrökről, aló idomokról nem tudok... Azt is kérdezted nem? ...
Akkor most nem értem a dolgot.Ezek szerint a féknyereg még nincs nálad még?
,,+ még van egy szétszedetlen/feltöltetlen az udvarban, ami nincs lefényképezve..."

Ezt úgy értem, hogy az a motor, amit láttál, még nincs szétszedve, lemosva és lefényképezve alkatrészenként, így a Vaterán sincs...
4eFt, ahogy írtam, kompletten a nyereg. A cuccok még nincsenek itt, még nem küldte el a csávó a motor után, de el fogja a napokban, ma rácsörögtem, csak ő vállalkozó és nem igazán van ideje.. A lényeg, hogy nincs, de az sem biztos hogy lesz, mert nem tudom hogy volt-e a motorhoz. Ha nem sürgős, akkor kivárhatod, ha sürgős, akkor vedd úgy hogy nincs. Amúgy ezek vannak NSR-hez + még van egy szétszedetlen/feltöltetlen az udvarban, ami nincs lefényképezve...

http://www.vatera.hu/listings/...

Bal oldalon tudod módosítani a keresést!

Üdv
Ha valakinek kell valamilyen alkatrész.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Gondolom hogy alsó idomszetted ,2 db gyári tükröd nincs még?Mert azok is kellenének.
Értem én és tudom nem jó dolog a bizalom hiány ,de már megjártam párszor más hirdetö portálokon.Azota ovatos vagyok.Nekem az els féknyereg kell konzollal,és természetessen betétekkel együtt.Ez igy mennyi lenne?
Mehet úgy is, azon ne múljon. Bár az drágább.. Pontos összeget akkor tudok mondani rá, ha tudom mi kell. De tudsz utalni/befizetni is, nem verek át senkit, van múltam is, ha ezt írhatom így... Üdv
Igen közben megtaláltam.A postai utánvét nem játszik nálad?
0630/725-5588
Üdv!
Ok érdekel a dolog csak kéne egy elérhetöség amin feltudlak hivni.
Üdv Gabi.
Na helló Cimbora! Végre!
Remélem most már nem fogsz csak úgy eltűnni...! Nem szeretem az ilyet, tudod, írtam mailben is.
"Hello-Hello! Nem tűntem el! Csak egy távoli bolygón jártam behunyt szemekkel....de kinyílt lassan a szem...."

Bocsi, hogy rég,és köszi a keresést :) Na ez a nem mindegy

http://youtu.be/8yO1gWYtdhc
A Google segít!: Service Manual
Jobban jársz ha letöltöd. Elküldeném én de szívesen de az NSR125-ös az 85Mb, azt nem lehet emailben küldeni. A JC10= MBX125 francia nyelvű az 5,8MB az még talán talán átmenne
szia,ha nekem is elküldenéd a manualodat amid van azt megköszönném az email cimem posseidon@postafiok.hu
NSR125 F/R hez való a manual, word formátumban van meg, azon belül jpeg képek az oldalak. Úgyhogy oldalanként tudom küldeni emailben. Nincs kinyomtatva minden nekem a nyomtatás amúgy is hagy kívánnivalót maga után.
Szia! Karbit nem. Motor,hengerszett,kipufogó rendszer 80-ér kompletten. (Több mint 100 volt újonnan nekem ez a hengerszett)
Neked van NS 125 manualod?
A főtengely két külső végére lennék kíváncsi, mert nem tudom, hogy csak a ferde-fogazású fogaskerék alatt volt-e csak alátét, vagy mindkét oldalon... ]:-)

Üres sajna az adatlapod, így nem tudom merre laksz, de ha elérhető távolságban vagy, akkor bescannelném... ]:-)))
Hívj fel!
mennyiért kompletten? (kipu-karbi-gyujtás-kábelek..)