Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Van valakink első teleszkóp fejidom hasidomok baloldali lábtartó?
fontos lenne
becsúszószár is elég lenne
Honda NSR 125 R1 2001
A szimering cserés, mivel éppen nem biztos, hogy ki tudod szedni.
A szimering alatt van egy zéger, utána kitudod venni a tengelyt.
A két szelepet pedig a henger felől tudod kivenni.
Ha a szimeringet kiveszed, akkor a tengely kijön a nyelvek pedig lepotyognak. Ha tudod kézzel mozgatni, akkor semmi bajuk. A tengely amúgy bal menetes.
ha 5-6ikba rendesen ráhuzod a gázt,nem fullad a motor?
Ja igen, a manualt olvasgattam, de nem nagyon segített ki, szóval azért kérdezem itt.
Sziasztok!
Mivel a motorom nem veszi rendesen a fordulatot (menet közben nem nagyon akar 7-8000 fölé pörögni), az itteni tapasztalatok alapján hozzáláttam a powerszelep szétszerelésének, azzal a céllal, hogy majd kitisztítom. Most ott tartok, hogy levettem az egész power burkolatát, majd azt az alkatrészt, amelyben a bowden fut. Látok egy menetes végű tengelyt és egy szimeringet. A tengelyt tudom kézzel mozgatni, közben olyan hangot hallok, mintha olajos homokban forgatnék egy fémdarabot.
Az a kérdésem, hogy hogyan jutok tovább? A szimeringet kell kiszedni, és a tengellyel együtt ki tudom majd szedni az egészet, a power nyelvekkel együtt, majd visszatenni? Ebben az esetben hogyan távolítsam úgy el a szimeringet, hogy ne menjen tönkre? Vagy teljesen máshogyan kell az egészet?

Előre is köszi.
egy kis segitség...
ha véletlenül benzinbe-olajra vagy első-teleszkóp-szimeringre vágyik valaki (35x47x7,5 --- 35x47x10 es méretű ) .... 800/db + postáért,nálam jelentkezhet..(utángyártott,porvédőgumi nélkül)
sziasztok ha valakit érdekel van honda nsr 125 gyujtás elektronikám 15 000ért
Inkább a manuál a mi bibliánk
Nekem van.
Hívj fel.
Talán helytelenül írtam, hogy a manuált bibliának? :) A kismalacos tetszett. xD
Elnézést nem figyeltem, váltókart keresek, nem kuplungot! Ha valaki tudna esetleg elérhetőséget, ahol találok, annak is nagyon örülnék :)
Illetve talán buta kérdés, de van más típus, aminek a váltókarja jó az NSR-hez?
Szevasztok! Keresnék JC22-es NSR-hez hátsó féknyerget és azt a lemezt, amely a km csigát hajtja.
U.i.: Tudom, hogy nyáron is írtam ezekkel kapcsolatban, de sajnos így jött ki anyagilag a lépés...
manual is our bible
Ha nem jön össze, akkor nekem van eladó power motorom
Sziasztok!

Jó állapotú kuplungkart keresek 98-as NSR-emre!
manual for bible
Gabi!
yzfzoltan@gmail.com
qab200qab200!
yzfzoltan@gmail.com
Véletlenül hogy lehet valamit széttszedni..... ?!
Pászisd vissza a fogaskerekeket, és dugd vissza..... Ha ennyire nem értessz hozzá, inkább hagyd mert csak elbaszod.. :)
a kipufogó rendszer érdekelne,adsz egy elérhetőséget?
az csak a munkadíj volt
amúgy mazzucelli