Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Macskalámpás NSR-ből (1998) eladó a blokkom! Nem fojtott.Teljesen jó,hajtókar,kuplung,váltó stb nem cserések benne! 160-as Malossi henger van rajta. Hengerrel vagy külön. Nem kicsit megy jól!

Ha valakit érdekel pumma@vipmail.hu vagy 30/274-15-82 Sűrgős,várom az ajánlatokat!
udv!
van valakinek elado gyari hengere nsr 125 '94es-hez?
Van, csak külön a nyereg nélkül nem szeretném adni. Egyben 4eFt, külön 3 a konzol. Nem túl ésszerű ár, de azért mert mint mondtam, egyben szeretném.. Üdv
Addig teszel bele nem belevalót, amíg majd egy 1000forintos gyertya 50ezres kárt csinál.
A te pénzed...
Nem azért olvad el, mert nem jó márka, hanem mert:
-Nem megfelelő a nőérték
-MArhára kevesel (szimmeringes, falsol, beállítatlan, nem folyk le a benzin, nem ereszt át a szűrő stb)
-El van állítva a gyula.

Reméljük a hengerfejbe nem kotorászott bele valami jóképességű...
Már átnéztem kipucoltam mindent ,szüröt is cseréltem.Gondolom a nem megfelelö höértékü gyertyák miatt olvadnak meg.
Utoljára Ngk BIOEG volt benne ami irridiumos volt.Mondjuk az nem olvadt meg de attol meg nem forgott ki 5000 fölé a motor.Azért érdekes ez a gyertya gyilkolás mert kb 1 hónapig egy haveromnak kölcsön adtam a motort a Magnetti Marelli gyertyával ,és nála semmi gond nem volt a motorral.Igaz ö max 100-110km/h val használta.Ha nem nyelezem a motorokat ,akkor nálam sincs velük gond ,de abban a pillanatban amikor 130-140Km/h fölé megyek velük kb 2 perc után egyszer csak leáll a motor és ennyi.Természetessen most már tudom ,hogy gyertya miatt mert megolvad.Tudom hogy gyárilag NGK BR9ECS vagy BR10ES kellene bele,de ezeket eddig még egyik boltban sem tudták levenni a polcról ,hanem csak rendelésre hoznak.Én meg amilyen hülye vagyok nem hogy megrendelném a belevalot,hanem veszek bele olyat ami éppen a boltban kapható,jelenleg 2db Marellit vettem amit megis ettek,és volt egy Champion is ami ugyan igy járt.Valszeg rendelek bele gyárit és nagyon remélem hogy az nem fog beleolvadni a blokkba.Más is járt már igy közületek?
Úgy értem a dugón lévő lukon belát majd a ygertya a karterba
pontosan mijen ngk volt benne?
inkább a dugattyú darabja néztek már körbe ... :D
Egy iylen alkalommal hamarosan krülnéz a karterban a gyertya...
ez egy áramlás terelő, javító elem.
KELL oda, nem vedd ki.
Ja közben meg lett válaszolva , ok
Igen de 2-vel lentebb ott a válasz :d
Nehogy hajtsd! néz dát benzin ellátást nem lessz jó vége.... ha ilyen a gyertyád (keveset kap esetleg főfúvóka benzinszűrő lehet eldugulva)
Elolvad a dugattyú ha ilyen állapotban hajtod....
Mondjuk ez engem is érdekelne ha valaki megválaszolja ez bennem fel sem merült ez a kérdés, mikor láttam szétszedve a membránt.
Mellékelek képet arra gondolsz a piros nyíllal jelölt részre hogy az lenne fojtás ?
Köszönöm a választ
az csak egy áramlás javító eszköz nem folytás, hagyd benne
Az én motorjaim pedig gyertya gyilkosok.Mindkettö hondába raktam ideiglenessen Magnette marelli gyertyát és ez lett a vége.Ja csak halkan jegyzem meg hogy az Ngk-val és ezt csinálja mindkét motor.Járt már igy más is vagy csak engem ver a sors.Soha nem gondoltam volna hogy ennyire kényesek ezek a motorok a gyertyára.Csak akkor csinálják ezt a müveletet ha meghajtom öket .
Helló az lenne a kérdésem hogy a membránban van egy műanyag darab és a közepén van egy ovális lyuk ami sokkal kisebb mint maga a membrán (egy fehér műanyag a gumi csonk felöli oldalon) az gyári és kell bele vagy csak a németek rakták bele fojtás gyanánt... TSR -ben nincs olyan de ott maga a szívó csonk ami a karbit is tartja annak a belseje akkora mint a membrán belselye az a négyzetes formája van az nsr en pedig olyan ovális lyuk van csak benne mint a membránban.... képet nemtudok küldeni
És közben nem füstöl mocskosul?
Valamiért rengeteget kap alapjáraton. Nem csak a csavar, de az alapjárati fúvóka is okozhatja a bajt (vagy egy túl magas úszószint is). Ha leveszed a tankot, akkor a karbiban csökken a szint, szegényedik a keverék és máris ketyeg az alapjárat szépen.
Mióta csinálja ezt? Láttad jónak, és elromlott, vagy amióta megvan ilyen? Karbitisztítással/átnézéssel kezdenék, különös tekintettel az úszószint ellenőrzésére, a tűszelep zárására, és az alapjárati fúvóka meglétére, illetve helyes méretére.
Nekem nem NSR-em van, nem tudom milyen karbid van, azonban még azt is el tudom képzelni, hogy valamiért az alapjárati levegő rendszered dugult és a vákuum tiszta benzint szippant levegővel előkevert helyett. Karbidnak mi a pontos típusa?
Melyik alátét érdekelne? Egy két lapot el tudok neked küldeni a manuálból --persze kérdés hogy benne van e a méret a manualban
nem tudom mi lett rajta kicserélve ezért nemtudom megmondani mehez nyúljál először
talán pucold ki a karbit meg a légszűrőt és új gyertyát bele
Azt írja rajta hogy Italian Industrial de RX széria gyárilag 110-re fojtva. Németországból lett behozva... Szóval fene se tudja mi féle... De az idegesít hogy tavasszal 130-at ment most meg alig 100, 2000 km ha le mentem vele a nyáron
Miért nem tudsz franciázni őőőőőőőő franciául