Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy a karbiból fogy a benzin, ritkul a keverék, ezért lesz alapjáratod. valami el van dugulva vagy az állítócsavarok törve talán.
Ja, az e-Bay-en hirdetik a manualt, de momentán a blokkra nincs pénz, mert itt az ősz, a szigetelés meg félig kész a házon... ]:-(

Az MTB is jó lenne, de ez a csigaevő ];oDDD verzió nagyon zűrös... ]:-)
WTF?

Beindul, de csak ha húzod neki, alapjárat helyett lefullad, de ha nincs rajta a tank, akkor szépen ketyeg?
Mert akkor nem csak hogy le kellene fulladnia, de a tulfolyón is kellene benzinnek folynia, hacsak valaki okosan rá nem dugta a tulfolyó csövét a másik oldali túlfolyóra (igen, az nem levegőztető. mert az nem kell rá! ]:-), az alsót pedig valahogy eldugította.
Csak azt tudom elképzelni, hogy a fenti baklövések mellett, a tűszelepet sem zárja az úszó. Így vetted? Mert akkor az előző gazdija ezt tudta, hogy ömlik a karbiból a benya, és szándékosan dugaszolta le, hogy ne pisiljen maga alá... ]:-/
Üdv!

Valaki tud-e valami ötletet arra, hogy a motorom ('93 NSR JC20) mitől csinálja azt, hogy nem reagáll semmit a karbi állításra. Nem lehet alapjáratot beállítani. Alap beállításon beindul, de nincs alapjárat, és hiába tekerem akár teljesen be vagy teljesen ki, mintha nem is reagállna rá. De anyagot kap rendesen mert a dobbol folyik ki az olaj. Ha viszont leveszem a tankot és beindítom a motort, azzal ami a karbiba van benzin akkor van alapjárat.
Valami ötlet ?
Rákerestem, de én sem találtam
Ez is olyan mint a 89-es TDR 125 manuál. Állítólag valahol van, csak nem elérhető
Eladóóó! http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125_r-6195428
JA, hát amelyik manuál nem német motorhoz való, aon nem fogod megtudnimelyik lkatrész mekkora:)
Csak ennyi lesz a szövegben: "zsereld be ahézagolót"
Német motorhoz való manuálban ugyna ez: "szereld be a 25x14x1,5 mmes hézagolót :)

De tényleg
Az a bajom Zoli, hogy egy rohadt kukkot nem értek belőle, így pl. nem tudtam kitalálni, hogy az a kb. 4mm-es hézagoló alátét valójában mekkora... Nézted már azt a manualt? Még Angolul is zűrös lenne...
mbx125 manuál a blokkodhoz például jó
Semmi,az enyémnek eddig kutya baja nem volt még,sose hagyott cserben :))
Nagyon szeretem is,csak ugye az enyém nem rendszámos,és ha minden vizsgám sikerül akkor októberben meg lesz a jogsi 500asra,ezért kellene valami rendszámos gép.
Valószínűleg Nsr lesz az is,csak lehet hogy macska lámpás.
Csak azért nem biztos még mert annyira imádom,sajnálnám eladni.
TamiCicaaaa! ];oDDDDDDD

Na ne már, a Tiéddel meg mi van?
Nem, ott sincs NS, az MTB/MTX manual-ok pedig egy határ szarok, ráadásul Franiául... ]:-///
Sziasztok.Hát Enzo nem nagyon jár már ide fel,mint ahogyan én sem.Valahogy ez úgy abbamaradt.De egyébként jól van.
De facebookon általában megtalálható.A csoportba is sokszor ír.
Sajnos nagyon sok gondja van a mocival,valószínűleg ez lehet az oka hogy hirdeti.
Sajnos azt hiszem nekem is meg kell válnom a szeretett vasamtól :(
Nekem 2 körlámpás mind a két Hondám.Arra a konzolra gondolok amire felvan fogatva a féknyereg maga ,egy lapos fémlap ami a távtarto is szerintem.
Milyen NSR-ed van, még mielőtt félreértenénk egymást? Nekem csak kocka és körlámpáséhoz van. A konzol alatt azt a tartót érted, amin úszik?
Értem.A féknyeregért mennyit kérsz?Nekem kompletten kellene a felfogatásával együtt mert az enyémen már valaki gányolva bele hegesztett egy közdarabot,amit nem sikerült neki rendesen mecsinálni,ezért menet közben egy idö után befogott az elsöfékem de fullra,ugy hogy a motort is megfogta ,csak füstölt a féktárcsám.Ezért jelenleg le van szerelve az elsöfékem a nyereg gányolása miatt.
Szia! Bocs, hogy csak most írok vissza. A féknyergen kívül most egyik sincs meg. A motorhoz vannak még cuccok és a héten küldik majd el elvileg postán. Mivel pontosan nem tudom, hogy mi, így nem tudom, remélem küldenek tükröket, meg idomokat is. :) Üdv
amit belinkeltem azon elvileg minden rajta van...vagy nem?
Hiányzik a blokkból egy hézagoló alátét, de manual nélkül nem tudom, hogy mekkora...
NS125R-hez is találhatna már végre valaki manualt... ]:-(
Vagy inkább annyira drága lesz a fenntartása, meg annyira félti, hogy már szinte soha nem ül rá. Láttam ilyet rengeteg régi cimboránál... ]:-(
Köszi a segítséget, de va.l elnézted.
Nem szimering, hanem szilent kell, ami a központi teleszkóp felső felfogatásánál található.
okés köszi:)