Szia!
Hát igen... olvastam én is, hogy nagyobb jogsit akar... De akkor miért nem írt ide a fórumra is? Beköszönhetett volna... nem értem... Vagy már nem kíváncsi ránk...
Sziasztok!
Láttátok, hogy ENZO cimbora motorja fent van itt a hirdetések között? Ha jól emlékszem 6-án tette fel, de itt a fórumon nem is járt...
Nem tudja valaki, hogy mi lehet vele?
heló!segítségeteket szeretném kérni.Az utóbbi időben nem indul a moccos. van amikor be se indul van amikor beindul kettőt "pöfög" és megint leáll.... tolásra viszont indul. Szerintetek?
Valamiért nem tudom feltölteni a képet a Hondámról ,amihez keresem az also idomszettet,de az adatlapomon meglehet nézni egy fehérszinü moci alsoidom hiánnyal.
Tényleg urak!Van egy 2001-es évjáratu Aprillia Leonárdó 150cm3 4 ütemü vizhütéses robogom ,gyári állapotu,forgalomba helyezéshez szükséges okmányaival,cserélném esetleg dupla körlámpás Honda Nsr-re,de csak jó állapotura.Ha esetleg valakit érdekelne itt egy kép rola.
Nekem 6-ikban 160-nál olvadt meg y gyertyám a motorban,persze az óra szerint volt ennyi.Azonnal megis fogta a motort.Azota én ovatossan bánok a gázzal és inkább nem nyelezem.
Üdv!
Én egyenlöre csak érdeklödnék,hogy van-e neked esetleg jóállapotu also idomszetted,két darab gyári visszapillanto tükröd,és elsö féknyereg komploett felfogatással,Ha van Mi lenne az áruk?.
Üdv Gabi.
8l fogyasztás az kemény. Az enyémnek kevésnek tartom a teljesítményét viszont de úgy látszik arányosan kevesebb a teljesítménye mivel kevesebbet is fogyaszt .
De viszont öregurasan járok vele, 70-el hatosban meg ilyenek városban. Ha országúton mennék lehet gyorsabb lennék főleg városban használom. De azért néha odahúzom neki mit tud , bár azért a gyorsulástól nem vagyok elájulva, lehet van benne fojtás, vagy nem nyit ki kipu szelep teljesen.
gyári áttételem van 14-35 legalábbis jc20-nak ez a gyári áttétele
3.-ba 110-et megy és 11000-t pörög
próbáld ki majd hogy nincsenek nagy külömbségek a sebességi fokozatok között
Rekord 5. 140km/h. Hát szél+elbújás, de az már nagyon a vége volt egyszer sikerült csak elérnem. 1000km volt a dugóban akkor...
6.-ban a power nem nyit ki, nincs erő már benne.
A fojtások nincsenek benne már elméletileg, + fojtatlan CDI. Esetleg a rezonátor belsejében ha van valami, az még nem lett szétvágva.
Egy 85-90 utazó sebességet szeretnék elérni vele...
sziasztok!
nagyon új vagyok még itt nemrég vásároltam egy 97-es NSR-t svájci piacos volt eléggé fojtott nekem elég még ez a teljesítmény de későbbiekben hogyan tudom kiiktatni a fojtást?
úgy tudom hogy az ülés alatt kell valami csatit "buherálni":D valamint a power szelepnél vannak ezek fojtva!
köszönöm!
üdv!
Hát igen... olvastam én is, hogy nagyobb jogsit akar... De akkor miért nem írt ide a fórumra is? Beköszönhetett volna... nem értem... Vagy már nem kíváncsi ránk...