Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Hát igen... olvastam én is, hogy nagyobb jogsit akar... De akkor miért nem írt ide a fórumra is? Beköszönhetett volna... nem értem... Vagy már nem kíváncsi ránk...
Sokan cserélgetnek negyobbra.
Ezt egészen addig teszik, amíg már akkora motorjuk lesz, aminek ateljesítményénk a töredékét sem tudják kihazsnálni:)
Sziasztok!
Láttátok, hogy ENZO cimbora motorja fent van itt a hirdetések között? Ha jól emlékszem 6-án tette fel, de itt a fórumon nem is járt...
Nem tudja valaki, hogy mi lehet vele?
szedd szét aztán pucold ki a tankot, karbit meg a légszűrőt
aztán új gyertyát bele
akkor jónak kell lennie
http://youtu.be/XkN7u81zWtk ....http://www.youtube.com/watch?v... ...ha valakinek ötlete volna mi zöröghet...azt szivesen veszem...
Igen ott van újonnan...10,5 ezer az ára...
heló!segítségeteket szeretném kérni.Az utóbbi időben nem indul a moccos. van amikor be se indul van amikor beindul kettőt "pöfög" és megint leáll.... tolásra viszont indul. Szerintetek?
Valamiért nem tudom feltölteni a képet a Hondámról ,amihez keresem az also idomszettet,de az adatlapomon meglehet nézni egy fehérszinü moci alsoidom hiánnyal.
Tehát ehhez a motorhoz keresek also idomszettet.
Ehhez a mocimhoz keresek idomszettet alulra ,és az alatabb irt dolgokat.
Tényleg urak!Van egy 2001-es évjáratu Aprillia Leonárdó 150cm3 4 ütemü vizhütéses robogom ,gyári állapotu,forgalomba helyezéshez szükséges okmányaival,cserélném esetleg dupla körlámpás Honda Nsr-re,de csak jó állapotura.Ha esetleg valakit érdekelne itt egy kép rola.
Nekem 6-ikban 160-nál olvadt meg y gyertyám a motorban,persze az óra szerint volt ennyi.Azonnal megis fogta a motort.Azota én ovatossan bánok a gázzal és inkább nem nyelezem.
Üdv!
Én egyenlöre csak érdeklödnék,hogy van-e neked esetleg jóállapotu also idomszetted,két darab gyári visszapillanto tükröd,és elsö féknyereg komploett felfogatással,Ha van Mi lenne az áruk?.
Üdv Gabi.
Amúgy láttam újonnan is kipu szelepet vagyis a két kis öntvény fülecskét valahol --talán italmondo
8l fogyasztás az kemény. Az enyémnek kevésnek tartom a teljesítményét viszont de úgy látszik arányosan kevesebb a teljesítménye mivel kevesebbet is fogyaszt .
De viszont öregurasan járok vele, 70-el hatosban meg ilyenek városban. Ha országúton mennék lehet gyorsabb lennék főleg városban használom. De azért néha odahúzom neki mit tud , bár azért a gyorsulástól nem vagyok elájulva, lehet van benne fojtás, vagy nem nyit ki kipu szelep teljesen.
igazad van..ez a jo,elvileg...http://auto-motor.vatera.hu/al...
a macskalámpásoknak a kipufogójába is volt folytás de azt nemtudom hogy mindegyikbe vagy csak néhány tipusba
attól is függ melyik országba adtták ki
hello
látom megtaláltad amit mondtam vasárnap
mikor lessz jogosítványod?
jobb mint az ns?
érezni hogy erősebb?
gyári áttételem van 14-35 legalábbis jc20-nak ez a gyári áttétele
3.-ba 110-et megy és 11000-t pörög
próbáld ki majd hogy nincsenek nagy külömbségek a sebességi fokozatok között
power alatt nem sokat pörgött ezt úgy értettem hogy keveset ment power alatt
csak lakott területen belül
ezzel csak 2 gond van
nem központi telóba való
és ez nem szilent
Rekord 5. 140km/h. Hát szél+elbújás, de az már nagyon a vége volt egyszer sikerült csak elérnem. 1000km volt a dugóban akkor...
6.-ban a power nem nyit ki, nincs erő már benne.
A fojtások nincsenek benne már elméletileg, + fojtatlan CDI. Esetleg a rezonátor belsejében ha van valami, az még nem lett szétvágva.
Egy 85-90 utazó sebességet szeretnék elérni vele...
sziasztok!
nagyon új vagyok még itt nemrég vásároltam egy 97-es NSR-t svájci piacos volt eléggé fojtott nekem elég még ez a teljesítmény de későbbiekben hogyan tudom kiiktatni a fojtást?
úgy tudom hogy az ülés alatt kell valami csatit "buherálni":D valamint a power szelepnél vannak ezek fojtva!
köszönöm!
üdv!