Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van lendkerék alattim!
Itt megtudod nézni az alkatrészeket:
http://www.cmsnl.com/honda-nsr...
Vagy töltsd le a manuált.
Heló a fejidomot és az első lámpát mennyiért adod?:)
heló azlenne a kérdésem hogy a teleszkópban van egy biztosító gyűrű a szimering felett mármint ezaz hogy az enyémben nincs ilyen biztosító gyűrű az baj? átfog ereszteni az olaj? most cseréltem teló szimeringet és láttam hogy alapból kellene lennie de az enyémben nincs.... persze használtan vettem... válaszokat előre is köszi :)
van bendixem
nem a kapu körül van, csak idiótán írtam le:)

Szóval, ha behaladsz a főkapun, akor el kelmenni a közonti útig, ott balra fordulni és haladni dél felé, és jobbkéz felé egy kis utcában keresni a bowdenest
ilyenek nézd meg és mondj egy árat
Kellene nekem "szok kici, ocó":

- önindítóba fogaskerék, és hozzá a lendkerék alatti
- hátsó teleszkóp felújító (valaki csináltatta nyáron)
- kuplunglamella (nem égett, bontott is jó, csak 2/2,3mm felett legyen)

Elérhetőségem a reglapon.

Köszi! ];oDDD
Ja, nem olvastam végig a kommenteket, a hol-ra már válaszoltál... ]:-)))
Igen, tégyleg, ott a az Árpád híd után kifelé... ]:-)))

Most egyenlőre veszek végeket, meg találtam a motoros kupiban bovdendarabot, abból gyártok egy ideigleneset (ezek szoktak ideiglenesen évekig működni, nem?) ]:-)))

A Csepel-művekben tudni fogják, ha így keresem őket a kapu körül?
Baszki, akkor nem messze attól a helytől van a hevederesünk, ahova szktunk járni... Leht, hogy tudom, hogy hol van. Mindig jól jön egy ilyen info, köszi!
Ahol a motorkerékpár gyár végszereldéje volt 1975ig D:)

Mész a központi úton dél felé (úgy értem, észekról déli irányban, tehát nem csak 12 órakor lehet megtalálni D:) és a főkapuhoz képest délre, a központi út jobb oldalán a ponyvás cégépülete (sárga) után jobbra valamelyik kis utcában van egy bowdenes ogre.
Szia Zoli!
A Csepel Művekben? Hol? Ezt nem is tudtam...
A csepelművekben is van, és a váci úton a reno udvarban is
Tudom, olvastam... Bovdengyártót nem tudok, de ha esetleg valamiben tudok segíteni, akkor szólj, hátha tudok tenni valamit...
Az enyém most jól muzsikál, pont mire bejáródik, addigra vége a szezonnak... :)
Szia Fehér!

Egyenlőre még mindig nincs az emelet építése mellett semmi másra kedvem ($). De majd talán télre lesz vasam, ha már a szezont kihagytam... ];o)))
Bocs, a bowden készítő Érd környékén, vagy Pesten lenne az igazi.
Sziasztok!

Valami ritka nagytudású elvezetett úgy egy gázbovdent egy vason, hogy szépen megette, most folyamatosan felakad... Hurrá.

Gézbovdent gyártanak valahol? Ismertek bovden készítőt?
Akit tudtam, az nem elérhető (Zuglóban, az Erzsébet Kirné útja, M3 felöli részen).
Vagy utángyártott bovdent?

Addig is nézelődök, hátha...

Köszi!
Szia!Elsőlépésnek is kuplunglamellára lenne szükségem és tömítéskészletre!
Az árát meg tudod mondani?
Csere nem érdekel esetleg valamire?
holnap nézem
Helló!
2 db alsó oldalidomot mennyiért adod? Fülek épek rajtuk? Van rajtuk valami sérülés?
nsr 125 bontás
blokk ok és csak egyben eladó
ha bármi kell irjatok vagy hivjatok
a váz papíros volt véglegesen kivan vonva
06209238057
hali nekem van 160as malossi 1 hengerszettem cserébe ha érdekel irj
hali elcserélném honda nsr 125r jc20 as motoromon lévő malossi 160 ashengerszettem ugyan ehez a motorhoz való 125ös hengerszettre amik a képen vannak azt adom hozzá és azt várom a 125ös hengerhez igény esetén adok hozzá dugót is itt elérsz 06304702844
vagy email cimem Langlovag1995@citromail.hu