Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szükségem lenne egy nsr 125r jc 125ös hengerre akinek van jelezze hengerszett kellene nekem lenne cserébe egy 160 malossi hengerszettem szintén ehez a motorhoz most kapott hengerfej honolást
kösz
a g-szem azt úgy tudom nem kivehető mert tud mozogni, egy nagy golyó
szerintem ez nem g
hali nem tudja megmondani valaki hogy viz szivatyúhoz a szimerinf menyibe kerül és mik a méretei
köszi
Keresd a 7-es számú alkatrészt az ábrán.
köszönöm a válaszokat.

Csoki525 itt a kért cím:
http://www.cmsnl.com/honda-nsr...

Ezen az oldalon megtalálsz mindent.
Azt G-szem-nek hívják hondától tudsz rendelni
és hol találom meg a motorban a termosztátot?
Amit kérdezel z simán a telüó felső szemáben lévő szilent.

Biztos lehet venni iylet (jó drágán) én esélesen csinálnék valami hasonlóméretű járműszilentből.
ott valami dugulás lessz
termosztátot vedd ki először ha akkor is melegszik akkor nézd meg a vizpumpát
azt nem tudom mi a címe
hol találtad ezt a képet?
nekem a hátsó futómű meg a teleszkóp robbantott rajza kellenen
először is gyertya csere lehetőleg újat rakjál be de nézd meg hogy van-e szikra
aztán ha nem megy akkor pici benzin a hengerbe gyertya helyén becsöpögtetve majd gyertya vissza és told meg mert az a biztos
Sziasztok!
Zsandár, Zoli, Csoki...
Végre egy kis élet a fórumon...
Felnézek minden nap, de nem sok minden van...
Zsandár, motor tényleg K.O. vagy csak hecc?!?
Már kezdtem azt hinni, hogy beragadtál valami barlangba baszki...
Végre! ENZO-ról nem tudtok semmit? Eltűúnt, mint szürke szamár...
hali most jöttem haza a motorral és észrevettem hogy a hütöm langyos de a kiegyenlitötartályom meg baromi forró az mitöl lehet ja és hozzá teszem hogy nsr 125 jc20as motorrol van szó köszi a segitséget mindenkinek elöre is
Sziasztok!
HELP!
A 14-es számú versenyzőt keresem!
Kéne a BOX címe.
Ha valaki tudja, akkor ne tartsa meg az infót.
kormánycsapágyakat most cseréltük mert egy "drága" szerelő beejtett egy csapágygolyót a kormányrúd mögé és akadt az egész.....szóval lehet csak nekem fura mert akik eddig kipróbálták és már 4-5 éve motoroznak ők nem mondák hogy nagyon rázkódik. amúgy vácon lakom.
Jó, tehát akkor: ezeknél a vasaknál kell is néha, hogy ne kormolódjon le a kipuffogó.
Ha ez fordulat-függő, akkor ott a kormány csapágy a gyanús.
Látni kellene. Merre laksz?
néha pörgetem 7-8 fölé és akkor berázkódik:D bocsi hogyha értelmetlen voltam:D
Termosztát nélkül nem 2 perc, hanem tíz a melegedése, sokkal jobban kopik, nő a fogyasztás, ha rövid távon használod, akkor drasztikusan. Kell oda az...
Rendszeresen 7-8e fölé pörgeted, de csak néha rázkódik be, vagy csak néha pörgeted 7-8e fölé, de akkor be is rázkódik?
Van, keress meg! Reglapomon találsz elérhetőséget.
Nezd meg jobb oldalt lent ahol van a vizpumpa 2 cso megy rá fogd meg h meleg e mind a 2ő...ha nem nézd meg a termostatod jo e...hutot is megnézheted nem e koszos vagy ilyesmi....termosztat szerintem nem létfontoságu alkatrész bár lehet h most sokan szidni fognak de jha kiveszed csak anyi lesz h kicsit lasabban melegedik be a moci tobet kel melegitened 1-2 percel...
hali srácok sos segitsetek lécci olyan gondom van az nsr 125r jc20 assal hogy mikor elkezdem csutkázni elkezdi forralni a vizet mot volt hengerfej honolás 160as malossi henger van rajta és kapott egy hengerfej tömités szettet is segitsetek mert az idegössze oml ás határán vagyok
Sziasztok!Nemrég vettem magamnak egy honda nsr 125 jc20-as motort.Pár hete van meg nemis nagyon gyilkolom de viszont 1x-2x amikor 7-8000 fölé pörgetem akkor a kormány nagyon remeg/rázkódik.Azlenne a kérdésem hogy ez normális? Első motorom úgyhogy még tapasztalatlan vagyok ilyen téren.