Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És azt meg tudod mondani, hogy honnan tudhatom meg milyen a karburátorom?(15-ös vagy 18-as) Mert én csak az oldalon olvasottak alapján cseréltem ki.Írtak ilyet, és olyat is.És mivel a 110 mind kettőtől messze van, ezért is lett cserélve.
Az ufóház hogyan töltődik, nem tudtam ellenőrizni.Belefújva úgy tűnt jó.Viszont a Simsonnál volt olyan hogy a tűszelep oldala kikopott, és nem zárt le rendesen.Ennél viszont más a kialakítás, és úgy tűnt számomra ,hogy ez nem fordulhat elő.A tűszelep gumi kúp vége ép.És az úszó mozgatásával az le is zárt.
Az elektronikát azért is zártam ki, mert ahogyan írtad már fél fordulaton meg volt a 250 V, és egy mezei tirisztoros gyújtás ,ami ha nem lenne jó ,akkor egy időre sem működne normálisan.Ha csak valami termikus gond nincsen vele.Ezt viszont megnéztem.Semmi nem melegszik benne mikor behal a moci.Ráadásul ilyenkor idővel be szokott halni a melegedő alkatrész.Ez pedig már egy fél éve produkálja a hibát.
Olyn hülyeséget én nem mondtam, hogy a Zombika dugó bármire is alkalmas volna, levélnehezéken kívül.

Menzakanál anyag, szar geometriával, lehámló cementálásu fosch csapszeggel.
72 vagy 85?
ekkora difi lehet egy 15-ös meg egy 19-es karbi között kábé....

Ha a hankból gyorsan folyik a csapon keresztül, ez jó hír, kérdés, hogy az ufóház is gyorsan telik e...

A leírt jelenséget félhalott gyújtás is okozhatná, elektronika is tud oylat, hogy kakaón megdöglend, csakhogy az iyleneknél félfordulaton már megvan a teljes generátorteljesítmény...
Ha nincs bevonat és hüvelyezni kell akkor mit ajánlasz? Meteorok 15 körül mennek és a krómozottakat mondom. Ha jól emlékszem azt mondtad, hogy vashengerbe az Ambika is megfelelö. Persze nem akarok selejtes dolgokat beletenni, de már nem marad nálam sokáig vas, tehát 20onezres dugót nem hiszem hogy beletenném mert azt a pénzt se kihasználni nem tudnám, se viszont nem látom.
Én néztem ezen az oldalon, hogy 72, vagy 85 fúvókát írtak.Ezért lett kicserélve.Nem tudom milyen való bele gyárilag sajnos, csak az olvasottak alapján próbálkozom.Tank szellőzés, meg dugulás nem lehet, mert kifolyt az az 5 liter kb 3 perc alatt teljes keresztmetszetben.Az úszó szintet nem lehet állítani ennél, mert az úszó a karral, és a tűszelep tartóval egy műanyagból van.Ha tartósan megyek vele 5000 fordulaton a gyertya kép közelít a tökéleteshez.Amúgy meg fekete színű.Ha főtengely szimeringes lenne szerintem nem menne 100-at, és nem lenne ilyen erős.És nem lehetne álló helyzetben sem stabilizálni az alapjáratot szerintem.Ahogy vissza emlékszem a simson-os korszakomra.
Meteor teljesen jó utcára.

De lehet TKRJ vagy hasonló, az sem drgáa
Autószerelő

110-es fuvit 85re cserélni, ezt manuszt..

Ha 85tel jó lenne, 110 konkrétan lefulladna nyélen, de legalább is igen erősen darálna.

Lessél egy ygertyaképet (fehér lesz, ha nem szimemringes:)

Iylen hajtás utáni gynegélkedés nem sok, hanem kevés nyál.
Rendszerint azért, mert a benzin nem tud rendesen lefolyni.
Ennek többoka lehet, tankszellőző, alkalmatlan szűrő, eldugult benzincsap, rosszul beálíltott ufószint.

Az eutóüszerel havert meg felejtsd el, mert nem értenek a motorokhz.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Nem boldogulok a mocival.A probléma a következő.Miután meghajtóm (80-100) ,elkezd fulladni, és ha ennek ellenére is forgatnám leáll.Viszont ha csak rövid ideig forgatom ki tökéletes.És ha érzem hogy fullad, és ez után csak 6000-ig forgatom ,pár perc után újra lehet pörgetni ismét egy rövidebb ideig. A karburátort átnéztük, kipucoltuk egy autó szerelő barátommal.A fúvóka 110-es volt benne, ami szerinte sok, ezért kicseréltük 82-re mert ilyen volt itthon.Kapott egy új gyertyát is.A motor szám alapján 75cm3.És próbáltunk a karburátoron is állítani.Mind ezek ellenére csak annyi eredménye volt, hogy az alapjárat stabil maradt a meghajtás után is.A motort így vettem, ezért sajnos nem ismerem a gyári beállításokat, méreteket.A tankot levettem, és kifolyattam belőle a benzint.Gyorsan lefolyt, tehát dugulás, vákum nem lehetséges.Ha valaki tudni okosat mondani ,azt előre is köszönöm!:)
Tisztában vagyok vele. Mi a dugó legalja? Meteor?
Kezdjél dugattyúra spórolni:)
Nekem minden gyári beállítású. (bár most fehér a gyertya....) Csak kíváncsi voltam van-e valami kis tipp/trükk a nyelvekhez.
Ejj, semmiből se reszejél, ez nem így megy.
Köszönöm gyors válaszodat!
acél
Üdv!
Meg szeretném kérdezni hogy a Honda nsr 125 lengővilla az aluminium vagy acél? Válaszokat előre is köszönöm!
csak akkor ha lessz rajta szivárvány is
akkor olyan mint a dt

biztosan akarsz látni képeket?
Sziasztok!
Maradt még néhány dolog az átépítésből, ha valakit érdekel.
- Fejidomtartó konzol (egy festés ráférne, de mindene megvan, teljes mértékben használható) 3.000 HUF
- Műszerfal takaró idom (lecsiszolva, festésre vár, egy felfogató törött) 2.500 HUF
- Km/h-blokk, spirállal, számlappal (0km-re állítva, a kézi tekerő kar vége törött, cserélni kell, mert így nem lehet kézzel 0-ra állítani tankolás után ) 5000 HUF
- Hátsó index (gyári, hibátlan, izzóval) 2.500 HUF
- Hátsó index (gyári, hibás - a csavarvezető műanyag törött, de javítható -, izzóval) 1500 HUF
- Bal- és jobboldali fejidom, indexek nélkül. Ezek nincsenek csiszolva, kissé viseletesek is (az indexek csavarvezető műanyagjai törtek le, de azok nélkül is felrakható az index, mint ahogyan a képen is látszik)! 4000 HUF / 2db.
- Megvan még a két hátsó lábtartó konzol (taposók nélkül), ezekről még nincs képem. 2000 HUF / 2 db
A fenti árak természetesen kiegészülnek a posta díjával (ha nem személyesen történik az átvétel), de nektek, fórumozóknak van némi kedvezmény! :)
És akkor a képek (sorrendben):
nekem látni olyankor, a bubik is mászkálnak. ha nem jár a motor, ám de meleg akkor szinten van
na ebben még én is tudok segíteni mi is ledes indexrelét raktunk fel (ledes indexhez) de szigorúan kétpólusút,--- megy is vele --és épp akcióban volt bembomotornál 3-4 eft.
Hárompólusúval szenvedett az autószerelő vagy félnapot mire rájött hogy nem jó rá.
Mondjuk a félnapba benne voolt a műanyag meg tank leszedése is
ha nem megy a motor és egyenesen áll vagyis nem kitámasztva akkor kellene ott megjelenni az olajnak
ha be van indítva akkor semmit nem fogsz ott látni
Rájöttem a titokra-- amitől lehet látni az olajat az olajszint ablakban, ha megy a motor alapjáraton akkor ott látszik hogy kavarog egy kissé az olaj, meg ha megdöntöm kell neki pár másodperc míg méltóztatik az olaj lejjebb folyni és láthatóvá válni
készülj fel a legrosszabbra, végy magadhoz fényképezőt
a tankot ha fölnyitod ott van egy szervo motor ami 2 bovdent mozgat
azok forgatják a power szelepet
az újabb vagyis a macskalámpás nsr-nek mi mozgatja a power szelepet? milyen meghibásodási lehetőségek vannak? nemsokára hoznak egyet hogy meg kéne nézni meg karbit pucolni, csak kíváncsi vagyok mire számítsak
lehet venni ledes indexhez való relét