Hello srácok. Lassan egy éve vagyok nsr tulaj eddig nem volt vele gondom de párszor szét lett kapva és mintha gyengülne, utolsó sebességbe semmit nem húz már akkor se ha jól ki van forgatva, eléggé füstöl bár ez lehet a 2t szíve joga. Valakinek valami tipp? full gyári egyedül a "jolly moto" kipu van rajta arról véleményetek?
sziasztok
nem látom az olajat az ellenőrző ablakon . Mit lehet tenni? Le volt eresztve teljesen utána 1l olajat töltöttünk bele. Úgy ment vagy 20km t , majd leeresztettem belőle 3 dl t, de nem látni a szintet a kis üvegen. Ha fogyasztaná akkor nem járnék jól
Puklung felől a manyuálban is ez van, és a gyári bontatlan blokk is iylen.
Értelme nem sok, hiszen a kulunglamella és egyéb kopadék uygan leülepszik, de azért kering is az olajban.
Sziasztok!
A blokkot szeretném kivenni,de a blokk tartó csavarok kiszedésénél elakadtam. Az alsó-hátsó csavart a jobb oldalon nem tudom meglazítani(két fajta imbusz megy bele,gondolom így van kontrázva)ezért nem tudom szétszedni . Ha tudnátok ebbe segíteni megköszönném. Előre is kössz.
Hát tényleg elég messze van, jó 200 km :/ Ha találnék valakit a aki közelebb van és lenne kedve összefutni, jobb lenne, de nem tudom..........ha nagyon nem lesz senki, akkor lehet, hogy egyeztetünk és elmegyek hozzád, ha benne vagy.
Jah és köszi szépen.
Dejtár, Nógrád. Arra gondoltam, hogy mehetnénk egymás motorjával, hogy kitalálhassuk mi nem kerek a tiéddel. De mivel a távolság nagy, nem tudom megoldjuk-e.
hát....nem tudom ,,öcsém" de szerintem, az arroganciám nem alaptalan, már ha az voltam egyáltalán, de ebben is kételkedek..............egy kérdést tettem fel, normális hangnemben és ennek ellenére tudálékos, a hsz-t értelmezetlenül hagyó válaszok érkeztek kb 1-től eltekintve. Ha elolvasod jó, ha nem nekem úgy is. elve nem is kellet volna írnod ha nem akarsz segíteni, mivel (negyedszer mondom), hogy valakivel személyesen szeretnék találkozni. ennyi! ha nincs rá módod vagy kedved hozzá eleve nem kellet volna reagálnod rá.
egyébként ha nem válaszolsz sem lesz érvágás az eddigiek alapján.
ez sajna tényéeg iylen.
Beleteszel rengeteg munkát, meg mondjuk 3 kilót egy 20 écves romhalmazba mire tényleg üzembizotos lesz, és kívülről még nem is nagyon látszik rajta.
Az értéke meg pénzben kifejezve alig több mint amikor megvetted a romhalmazt:)
Be van állítva minden (power, olajszivattyú, úszószint) szervízkönyv alapján jelre, illetve a fúvókák is a szervízkönyvben leírt méretűek, hogy előtte mekkorák voltak benne arra így fejből nem tudok felelni, már jó pár hónapja cseréltem és nem otthon vagyok, így nem tudom megnézni, de az alap méretűeknek, úgy gondolom jónak kell lenniük egy alapméretű henger dugó szetthez.
ha nyit és az tuti hogy jó akkor mért akarsz egy másikat próbálni?
be kell állítani ahogy elő van írva
mekkora méretű fuvókákat raktál bele?
és mekkorák voltak benne előtte?
nem látom az olajat az ellenőrző ablakon . Mit lehet tenni? Le volt eresztve teljesen utána 1l olajat töltöttünk bele. Úgy ment vagy 20km t , majd leeresztettem belőle 3 dl t, de nem látni a szintet a kis üvegen. Ha fogyasztaná akkor nem járnék jól
Értelme nem sok, hiszen a kulunglamella és egyéb kopadék uygan leülepszik, de azért kering is az olajban.
A blokkot szeretném kivenni,de a blokk tartó csavarok kiszedésénél elakadtam. Az alsó-hátsó csavart a jobb oldalon nem tudom meglazítani(két fajta imbusz megy bele,gondolom így van kontrázva)ezért nem tudom szétszedni . Ha tudnátok ebbe segíteni megköszönném. Előre is kössz.
Jah és köszi szépen.
Te? Benne lennél egy találkozóban?
egyébként ha nem válaszolsz sem lesz érvágás az eddigiek alapján.
a festése viszont tré.. ugyhogy azt kap egy újat.
Sajna a soraa eladás lesz, mert akár mennyire is csinálom meg ugy hogy 50esként elmenjen a nem tul okos rendörnek, ha elesek beüt a baj.
Beleteszel rengeteg munkát, meg mondjuk 3 kilót egy 20 écves romhalmazba mire tényleg üzembizotos lesz, és kívülről még nem is nagyon látszik rajta.
Az értéke meg pénzben kifejezve alig több mint amikor megvetted a romhalmazt:)
ez iylen, magadnak építed, vagy nem is érdemes
Persze amugy a csinosnak kiváncsi lennék a belsejére. de hát ez ilyen :)
A továbbiakban azt csinálom a bejegyzéseiddel amit már eleve kellett volna: olvasatanul átugrom őket.
be kell állítani ahogy elő van írva
mekkora méretű fuvókákat raktál bele?
és mekkorák voltak benne előtte?
Perselyztetve frissen furva, fris festés jo gumik.. müködik minden,
És igényesen kivitelezve az hogy 50-es ora stb...