Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idomszett. Egy komplett idomszett:)
Milyen idom érdekelne?
Még most se indul.. karbi átfújva,gyertya szikrát ad és benzines is. Egyenlöre kifogytam az ötletekböl
Az oké hogy nálam volt. Akkor belelett nézve a hengerbe,aztán szépen visszalett téve a fej. Se a dugót nem piszkáltuk se a hengert,mert szaladt,elég rendesen,csupán a viz eresztett az egyik csonknál ami orvosolva lett,de erről meg ugy is tudsz. Aztán hogy Lukánál mi történt a hengerrel,meg satöbbi nemtudom. Szóval lényeg a lényeg,nem engem kell izélni.Ezt meg nem neked irtam Pisti,te tudsz amit tudsz.
Benukának meg lehet nézni a simsonját.. :) 12éves volt mikor ez nála volt..? na akkor miröl is beszélünk.
benuka mester kókányolásának gyümölcse
szerintem nem megfelelő smirglivel csiszolták a hengert
Az nekem nem jó. 125R-em van. De ha valaki tud idomszettet 2000-es nsr 125R-re az szóljon már.
nemtudom mikori, nsr F.

Idomszet egyikoldalon törött, de felrakhat, kikel glettelni, de szinte uj gumik, meg már perselyezett, tehát csak furni kel. ezen kivül patant minden
Évjárat? Meg mondjuk engem idomszett érdekelne mert elég kókány állapotban vettem meg. A festés meg a szar felfogatást és a repedést nem tünteti el.
Valakinek egy nsr 125? jo gumik, esztétikai hiba van! hüvelyes henger, egy dugo és furás kel neki

45ezer forint!

képeket kérésre küldök
A füstöt nem is tudod eltüntetni ahogy zoli is mondta. Kétütemü ez náluk normális. Csak az már nem egész jó jel ha úgy füstöl mint a visontai erömü;)
Az új dugónak a teljesítmény csökkenéshez nem nagyon van köze. Attól még húznia kéne. A bejáratása az egy másik téma.:)
Hidegen, pláne ha olajjal lett összeszerelve ahogy kell, nyilván füstöl.

Hidegen akkor is füstölni fog, ha tökéletesen be van álíltva.
ez a dolga , kétütemű.

Hogy nem megy, azon nem csodálkozom az a csoda, hogy egyáltalán akrhogy megy.
nem lennék meglepve, ha ez az állpot ensokáig állna fenn, és akkor mejd jön a "szar az yx dugattyú" című műsrszám.

Mondtam, hogy vidd el egy emberhez aki ért hozzá.
"Új dugóval az első kilométereken nem is fog olyan nagyon húzni. Be kell kopnia."

ez így nettó zöldség
Új dugóval az első kilométereken nem is fog olyan nagyon húzni. Be kell kopnia. Az olajozást meg állítsd jelre, légtelenítsd le és folyamatosan kell küldenie az olajat.
Nem akar kipörögni?
akkor jól rakta be a szerelő :)
Beraktuk az új dugattyút =3 nap szerelés . Olajzást néztük alapjáraton pulzál löködi ki az olajat , bár a mennyiséget nem tudja az ember mennyit kell, a kipufogó is kicsit füstöl na jó rendben van, légtelenítettük is az olaj rendszert. Megyek hazafelé akkor már nem látni semmi füstöt a kipufogóból és eléggé zajos is. Ez az olajzás kiborító . Meg korrektül össze lett rakva mégis zajos valami, nem is húz igazán
Ha jól tudom akkor a kipufogó felé.
Dugattyú beszerelésnél nem emlékeztek merre kell a nyílnak mutatnia?
magyar út... na
Tud az menni pályán kívül is.... jó neki a mygar út hidd el...
Nem. Ledadogott. De a levegöt visszább véve sem indult
azzal csak pályán lehet csapatni