Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol látsz tükröt a felsorolásban? :)
Hello tükröt mennyiért adod?
Sziasztok.
Tömítés szettet és hűtő sapkát honnan tudnék szerezni gyorsba ?
Helló van valakinek Honda nsr visszapillantó tükre ?
Baszki Csoki! 4000 HUF-ért tettem fel a netre az egész km/h-blokkot a spirállal együtt! Ha tudtam volna, hogy kell neked... az pedig gyári Honda...
Köszi Endre, odafigyelek. Bár a hozzászólásaimból ismerhetsz, nem vagyok valami türelmes típus, de erre most odafigyelek... :)
Mégegyszer köszi a jókívánságokat!
igen, gyári
inkább veszek minőségit, utángyártottak nem szoktak sokat bírni
mennyiiii? mitoba csak 3100 környéke :DDDDD
aztak.....
gondolom nem utángyártott, hanem gyári honda..

gyárilag az egy fordított menetes anya, balos
amúgy nekem meg elszakadtt a km/h meghajtó spirál, már megrendeltem az újat 9000ft lessz
Szia!
Csak "türelmesen" azzal a bejáratással! Sajna sok ilyen moci szaladgál az utakon amiket "ezermesterek"szereltek!Persze széthullik amit tákoltak és utána szidják szegény Hondát!Széles és jó utat!Szia
Csak az önindító alatt kellene lennie. De nekem az sincs.
Sziasztok!
Na ez már valami... a régi csapat egy része. :)
Akkor ezek szerint ti is csak nézegetitek a fórumot, de nem nagyon írtok...
Benzinről ne is beszéljetek, megint emelik... bár mindegy, mert az ember akkor is tankolni fog, ha 1000 HUF lesz egy liter, nem igaz?!
Na majd a hideg őszi és téli estéken tömve lesz a fórum, gondolom... Mindenki jön a nyári élménybeszámolókkal, meg a tapasztalatokkal...
Motorotok rendben? Én most egy hete elkezdtem járatni (nem szeretem a bejáratást, türelmetlen vagyok).
A legdurvábbat azért leírom: szedtem le a power commander házának a tetejét és mit látok? A csavarról az alátétek meg az anya lent figyel a ház alján... csak úgy van... ezért darálhatott nekem biznyos fordulatokon... Mert az IQ-fighter előző tulajának nem volt rá való anyája, ezért egyel nagyobbat rakott fel és odaheggesztette egy pöttyintéssel... Na ez sikeresen elengedte, úgyhogy le is ugrott... Emiatt nem adtam még el a motort, mert megsajnáltam, hogy milyen sufnis volt szegény...
Itt tartunk most... a bejáratásnál...
Üdv!

Valakinek nincs véletlenül eladó hővédő lemeze a kipufogóra ?
én nem vagyok eltűnve
a benzint meg már régóta nem figyelgetem hogy mennyi csak tankolok
Tudok egy eladó félkész benzinkutat.
Szia!

Eltűntek rendesen!Feléjük biztosan 200 alatt van a benzin és állandóan a nyeregben vannak!
Sziasztok!
Az előzőből kimaradt egy km/h-blokk spirállal. Ezt 4000 HUF-ért adom, ha kell valakinek!
Amúgy hol vagytok NSR-esek? Mindenki biztosan motorozik meg nyaral...
Emlékszem még a késő estig tartó fórumozásokra... na majd biztos nyár végén... :)
Ja, és a képek a km/h-blokkról:
Honda Nsr 125F VÁZ elado. ami már nincs: Blokk, és elektronika, karbi, kipu. ezen kivül minden. gumik 95% ossak.

Bontom is.
évjárat?
kipufogó, elektronika, talán még karburátor is ha minden igaz. ezekben lehet
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezekben a motorokban hol van gyárilag fojtás elhelyezve?
akkor sajnos nem tudok segíteni, ahhoz nem értek
van itt ns1 fórum ott talán több ember tud segíteni
Honda NSR-50 75cm3-es :)
előszöris tisztázzuk hogy mijen motorrol van szó?
Bizonyára én emlékszem rosszul. Ilyen indiai tömegszaroknak én sem látom értelmét. De az emlékeim azt súgták, hogy te bizalommal vagy a termékről.