Köszi Endre, odafigyelek. Bár a hozzászólásaimból ismerhetsz, nem vagyok valami türelmes típus, de erre most odafigyelek... :)
Mégegyszer köszi a jókívánságokat!
Szia!
Csak "türelmesen" azzal a bejáratással! Sajna sok ilyen moci szaladgál az utakon amiket "ezermesterek"szereltek!Persze széthullik amit tákoltak és utána szidják szegény Hondát!Széles és jó utat!Szia
Sziasztok!
Na ez már valami... a régi csapat egy része. :)
Akkor ezek szerint ti is csak nézegetitek a fórumot, de nem nagyon írtok...
Benzinről ne is beszéljetek, megint emelik... bár mindegy, mert az ember akkor is tankolni fog, ha 1000 HUF lesz egy liter, nem igaz?!
Na majd a hideg őszi és téli estéken tömve lesz a fórum, gondolom... Mindenki jön a nyári élménybeszámolókkal, meg a tapasztalatokkal...
Motorotok rendben? Én most egy hete elkezdtem járatni (nem szeretem a bejáratást, türelmetlen vagyok).
A legdurvábbat azért leírom: szedtem le a power commander házának a tetejét és mit látok? A csavarról az alátétek meg az anya lent figyel a ház alján... csak úgy van... ezért darálhatott nekem biznyos fordulatokon... Mert az IQ-fighter előző tulajának nem volt rá való anyája, ezért egyel nagyobbat rakott fel és odaheggesztette egy pöttyintéssel... Na ez sikeresen elengedte, úgyhogy le is ugrott... Emiatt nem adtam még el a motort, mert megsajnáltam, hogy milyen sufnis volt szegény...
Itt tartunk most... a bejáratásnál...
Sziasztok!
Az előzőből kimaradt egy km/h-blokk spirállal. Ezt 4000 HUF-ért adom, ha kell valakinek!
Amúgy hol vagytok NSR-esek? Mindenki biztosan motorozik meg nyaral...
Emlékszem még a késő estig tartó fórumozásokra... na majd biztos nyár végén... :)
Ja, és a képek a km/h-blokkról:
Tömítés szettet és hűtő sapkát honnan tudnék szerezni gyorsba ?
Mégegyszer köszi a jókívánságokat!
inkább veszek minőségit, utángyártottak nem szoktak sokat bírni
aztak.....
gondolom nem utángyártott, hanem gyári honda..
gyárilag az egy fordított menetes anya, balos
amúgy nekem meg elszakadtt a km/h meghajtó spirál, már megrendeltem az újat 9000ft lessz
Csak "türelmesen" azzal a bejáratással! Sajna sok ilyen moci szaladgál az utakon amiket "ezermesterek"szereltek!Persze széthullik amit tákoltak és utána szidják szegény Hondát!Széles és jó utat!Szia
Na ez már valami... a régi csapat egy része. :)
Akkor ezek szerint ti is csak nézegetitek a fórumot, de nem nagyon írtok...
Benzinről ne is beszéljetek, megint emelik... bár mindegy, mert az ember akkor is tankolni fog, ha 1000 HUF lesz egy liter, nem igaz?!
Na majd a hideg őszi és téli estéken tömve lesz a fórum, gondolom... Mindenki jön a nyári élménybeszámolókkal, meg a tapasztalatokkal...
Motorotok rendben? Én most egy hete elkezdtem járatni (nem szeretem a bejáratást, türelmetlen vagyok).
A legdurvábbat azért leírom: szedtem le a power commander házának a tetejét és mit látok? A csavarról az alátétek meg az anya lent figyel a ház alján... csak úgy van... ezért darálhatott nekem biznyos fordulatokon... Mert az IQ-fighter előző tulajának nem volt rá való anyája, ezért egyel nagyobbat rakott fel és odaheggesztette egy pöttyintéssel... Na ez sikeresen elengedte, úgyhogy le is ugrott... Emiatt nem adtam még el a motort, mert megsajnáltam, hogy milyen sufnis volt szegény...
Itt tartunk most... a bejáratásnál...
Valakinek nincs véletlenül eladó hővédő lemeze a kipufogóra ?
a benzint meg már régóta nem figyelgetem hogy mennyi csak tankolok
Eltűntek rendesen!Feléjük biztosan 200 alatt van a benzin és állandóan a nyeregben vannak!
Az előzőből kimaradt egy km/h-blokk spirállal. Ezt 4000 HUF-ért adom, ha kell valakinek!
Amúgy hol vagytok NSR-esek? Mindenki biztosan motorozik meg nyaral...
Emlékszem még a késő estig tartó fórumozásokra... na majd biztos nyár végén... :)
Ja, és a képek a km/h-blokkról:
Bontom is.
Azt szeretném kérdezni, hogy ezekben a motorokban hol van gyárilag fojtás elhelyezve?
van itt ns1 fórum ott talán több ember tud segíteni