Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorozni Csoki, motorozni...
papír nélkülivel mit akarsz csinálni?
Minden OK, jól vagyunk... majd meglátjuk a következő dögöt. Papír nélküli CBR919RR-t meg RF900-ast tudnék venni jó áron, papírosból meg 400-600 körül lesz a köbcenti, majd meglátjuk... :)
Jó lenne ha most már sűrűbben jönnél fel.... :)
amikor leállt kicsit felpörgött?
32x44x8
Hali márkatársak. Ti mire gyanakodtok? A hiba a következö:
Benyás a gyertya de nem indul a motor. Karbit átfújtam kompresszorral de akkor sem indul. Kompresszió mérés majd csak holnap lesz de én a gyürüre gyanakszom. De a gebasz úgy jött hogy leállt mintha kifogyott volna a benzin. Az pedig dugulásra utal. Szóval ha van valakinek valakinek még valami ötlete az mondja nyugodtan :)
hello
azt szeretném kérdezni, hogy egy "tuning" simson megéri e elcserélni egy honda nsr 80-ra amibe mtx dugó van ezért magas fordulaton ráz és csöpög a karbi...szerintetek?:O
Senki sem tudja, milyen főtengely szimering kell (milyen méretek) hajtás felől az nsr-be ?
na azért nem kell lenézni a 400-asokat
haveroknak volt vfr, zxr, gsxr
mindegyik ment 200-at, egyik srácnak még most is az van előtte meg nsr volt
hengereddel mi lett, meg tudták hegeszteni?
nem egyforma az mtx teljesen más ablakos
az nsr dugó a crm dugóval egyezik meg
Közben megoldódott a gyűrű tényleg nem egyforma az alsó és felső gyűrű a vertexben a motorszerelő berakta , nem is megy egyik a másik vájatba bele. De viszont előállt egy probléma az olajtanknál a gumi ami a szűrőt fedi ott el volt repedve csöpögött az olaj. Egy hét alatt el is folyt fél liter. Most megragasztjuk piros színű blokktömítő vagy tömítéshelyettesítő pasztávala mi állja az olajat. Mert gondolom olyan gumicsövet nem lehet kapni ami rámegy az olajtartályra mivel bele van téve az olajszűrő is. Megragasszuk a pirossal aztán még egy 3,1cm es benzincső lesz ráhúzva kívülről és hozzáragasztva a gumihoz remélem csak jó lesz.
Üdv!

Szükségem lenne a főtengely szimeringek méreteire, de inkább csak a hajtás felőli kell! Tud nekem bárki segíteni ebben? régi fajta NSR . körülbelül 92es évjárat!
Ja egyébként utánanéztem, és ha nem 400 fölött szerzel gépet, akkor felejtsd el, hogy ezektõl jobban megy a másik motor. és még 400-ból is keményen sport verzió legyen, mert egy sima 400-as 30-egynéhány ló, azért meg nem érdemes szarakodni...pláne jogsi nélkül :) Még egy régebbi ZXR is alig jobb menetre. az újabbak persze igen. múltkor mellém gurult egy kawás, és dicsérte kicsit az NSR-t Mondom, jaja jól megy, 5.-ben 140. Elmondta, hogy neki 140 a véres torkú halál(400 cm Valami kawa, azt hiszem gp4, vagy ilyesmi, igazából nem sport). erre mondtam hogy én arra a 140-re még váltok egy 6-ot :D
Szia báttya! :) Jaja van meló :) A második is igaz, adom bele a benzint rendesen, tolom kifelé a majrécsíkot egyre jobban a szélére :D Köszönöm kérdésed, az õszinte válasz az hogy szar minden, de már megszoktam :) Így fogadom el, oszt riga :D Most. motor segít picit, meg a sok itteni ismerõs. Veled mi a stájsz?
Az Nsr és az MTX dugattyú az egyezik? mert sok helyre az van írva h kompatibilis... valakiiiiiiiiiiii segítsen :)
http://www.kepesmotor.hu/april...
Sziasztok bocsi a zavarásért AF1 REPLICAMAT CSERÉLNÉM RENDSZÁMOS VAGY RENDSZÁMOZHATO MOTORRA MUIVEL MOST RAKOM LE A NAGYRA A JOGSIT RÁFIZETEK SOKAT
én úgy néztem hogy a gyürüknél az egyiknek a belső oldalán le van törve az elé
ha jól megnézed szerintem neked is olyan
Hell ENZO Öcsém! Jó régen voltál fent!
Melózol vagy mi van? Vagy kened a motort?
Már hiányoltalak...
Minden OK?
Na mivan öreg? ide fújt a karbi? ;) ezek ilyen utolsó mondhatok lehetnének :D "Nem kell félteni" . Jajj öreg, az a baj hogy hamar felejtesz(Öcsi)... téged várnak haza, nem tudom mi nehéz ezen(értem aztán oly mind1 lenne mégsem tudom hol a vége a motornak)... Végeled a gépet egy hónapos jogsival, persze hogy félt mindenki.Az hogy Csilla nem mondja, nem azt jelenti h nem félt... Bízom én benned haver, hisz tudod, és azt is, hogy nem rettegek én. Kizárólag csak említés gyanánt vagyok ott, mint a kis hang a fejedben, aminek kéne szólnia. Itt nem beteges félelemről van szó, nem értem miért hiszi egybõl ezt valaki, ha óvatosságra inti azok ember a társát... Az a robogó valóban nem volt semmi, talán éppen azért nem kellett volna egybõl végelni. Mi lett anak a vége? És mit csinálsz most? Ez még nem baszogatás, de ha bajod lesz, a kórházi ágyon rakom meg a seggedh :D Lényeg a lényeg: tessék ésszel ;)
Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni, mivel hűn szeretett NSR-em nagy felújítás alatt állna. Sajnos nem találok hozzá való dugattyút. A fúratandó méret 56.50-es lenne, de sajnos nem találtam ebben a méretben. Viszont találtam abban a méretben MTX dugattyút. Ez a fajta egyezhet-e vele? Ha tudnátok valami linket küldeni, azt megköszönném. :)
külön nem eladó!
Csinálok majd róla képeket meg egy videót, mert elmagyarázni is elég nehéz
Gyanus hogy a power szervoja adta meg magat.
Eladó!

SOS-ben eladó egy nagy adag bontott nsr (jc-20) alkatrész egyben.
Komplett R-es karosszéria, váz, elektronikák, lámpák, stb.
Lényegében egykomplett nsr blokk és cdi nélkül, illetve egy másik maradéka. 40000 Ft-ot kérek érte. 4vatera kukacs gmail plotty kom