Helyes! :D Az NSR az ritkaság, állnak helye nincs :D Asszem lehet rájöttem mi volt nálad a hiba :S Most töltöm fagyállóval a rendszert, és felkiáltottam: "Basszus Fehér!...." Hogy töltötted fel? Mert én a tartályt leeresztem, úgy a rendszert, és a végén pótolom a tartályba...
Jó a kérdés hogy tud e kipufogóba tömítést csinálni. Ezelőtt a motor előtt 50 es robogóm volt abba kérdeztem a hengerfej tömítést és azt mondta alu-ból nem csinál tömítést , azt meg kellett vennem. Ha kipuf ba is alu kell akkor valószínű nem csinál. Oktogonnál van a téren, ahol van egy színház is.
Ha elkezd alkudozni a fiú, akkor leveszem a fejidomot... a következőnél az indexeket, végül a 4 db kék ledet... aztán így viheti olcsóbban... ha valami itt maradna, akkor majd megírom! :)
Belló! :D Áhh újfent a nagy kérdés :D Hát megint nem lehet mást mondani, minthogy gondold át, mire kell :) A cbr 125 állítólag az életben nem fog többet enni 3 liternél. És ha elszánod magad a B125 jogsira akkor hamar tudsz nyugodt módon furikázni :) Ma láttam 1et nem is olyan szütyi :D Jó hangja is van és 110 a vége(ez monnyuk azért pár kérdést hagy maga mögött, kint pl: "Merjek-e menni autópályára" vagy hogy: "Lehet-e ebbõl többet hozni"...
Na! ezexerint Pösti vagyol? :) Az jó, 10 percre lakom a reptértől :D akkor már 4en vagyunk a "környékérõl! Az említett tömítő készítõ a kipufogóba is tudna csinálni tömítést szted?
Hell Cimbora! ...és a többiek...!
Lehet, hogy szerdán elmegy az NSR... egyik szemem sír, a másik nevet...
Na de kicsit megpuhultam a 125ccm-sekkel kapcsolatban, mert bejött a képbe egy rendszámos CBR...
Na gyors körkérdés:
4T 125 ccm CBR vagy 4T legalább 400-600ccm bármi más...?
Bár most jutott eszembe , hogy bp en Liszt f térnél van egy tömítés készítő, az 300-400ft ért biztos kivág egy egy tömítést ha viszek mintát. Nem kell megvennem pluszba a sok felesleges tömítést, ami úgyis elkallódik mire szükség lenne rá.
Belló! Van fél milis klingerit, abból mind kettõt lehet nyugodtan sztem. legfeljebb bekened(vékonyan) mind2 oldalát benzin és hűtő folyadék álló pásztaval). Én most vágtam talp alá valót :D De pl a kuplung deklit is pásztával raktam vissza. Vegyen a hóhér 5ezerért szettet h(van megfelelõ alternatíva) :)
Helló!
Neme tudnál abban nekem segíteni hogy a levegő csavarját ha be tekerem , akkor hány fordulatot kell kifelé csavarnom , hogy megfelelő legyen a beálitás .
Ha dugattyút cserélek a Honda nsr ben, hengertalp tömítést és hengerfejt tömítést mindenképp cserélni kell de nem láttam csak készletben 5000 ft ért. Hengertalp tömítést itt mondták hogy klingerit lapból meg lehet oldani , hengerfej tömítést vajon miből? Vagy kapható külön? Vagy sörösdobozból is jó? :)
Eladóó
Fehér kolléga!
A 25ös CBR nem halad! Nem is fogyaszt, de az NSR-hez képest leves. Ha teheted, akkor nagyobbat vegyél... szerintem.
Látnád az enyémet... darabokban! :)
Drukkolj apa, mert ma be akarom indítani, és fennáll hogy eltöri a gyűrűt
Lehet, hogy szerdán elmegy az NSR... egyik szemem sír, a másik nevet...
Na de kicsit megpuhultam a 125ccm-sekkel kapcsolatban, mert bejött a képbe egy rendszámos CBR...
Na gyors körkérdés:
4T 125 ccm CBR vagy 4T legalább 400-600ccm bármi más...?
Neme tudnál abban nekem segíteni hogy a levegő csavarját ha be tekerem , akkor hány fordulatot kell kifelé csavarnom , hogy megfelelő legyen a beálitás .
Két kör lámpás.
vagy persely dugoszettel!
fujasd ki levegővel a karburátorba a járatokat meg a fúvókákat
Légy szí segítsen már aki tud , a karbiba eljut a benzin de a gyertyára nem továbbítja . Mi lehet az oka ?