Sziasztok! Nem kell valakinek sürgősen egy tavaly felújított papírozott macskalámpás NSR? Erősített hajtókar van benne ujra lett szimeringezve, csapágy csere, aksi, dugó, gyűrű, henger is ki lett cserélve! SÜRGŐS LENNE AUTO VÁSÁRLÁS MIATT! Jóval ár alatt adom, 295 ezer+ ha kell akkor tudok adni még hozzá egy arrow rendszert! Rendszeresen karbantartott, az új alkatrészek doboza is megvan még ha valakinek ez számít! AKI TUD RÁ VALAKIT AZ KÉREM JELEZZE NEKEM!
Köszi a tippeket, megnézzük! De mondom, nem zúzott, csak ahol megragadt a dugó, fölötte egy kis részen vannak darabok a henger falán... amik meg voltak kisebbek, azokat kipecázta a szaki... nekem nem lett volna türelmem hozzá, tudod... :)
93-as NSR-re(kocka lámpás) keresek visszajelző idomot, illetve kellene még az az idom amibe a tankzár van zár nélkül.
Ha valakinek van valami ezek közül, írjon.
Háát ha lesatuzta a kereket, akkor legalább órázzatk egyet a főcin, nem rántotta e meg.
Ha csak akad csak megcsípi, rendszerint nincs további teendő a dugócserén hengerizélésen kívól.
Ha tört is, a reszeléket alul azonnal beszedi a csapágy, aminek annyira nem árt, de a gürgő nem szereti az yilen tortúrát.
Szóval, ha nem ehet összerakni a trött darabokból, akkor esélyesen némi reszelék is van alul, amit a gürgőből semmiylen öblögetés nem fog kihzni.
Tehát kérdsé, mennyire lett miszlik.
ha nicasil még van a hengeren akkor nem kell sokat járatni
2 tank benzin elég neki, persze csak akkor ha normálisan és minőségi alkatrészekből van összerakva
erősebb lessz a motor tehát nem kell mindíg nyelezni
zsandar és emzoli! Köszi szépen! Sajnos van amikor az ember nem látja a fától az erdőt...hogy ez nekem nem jutott eszembe,pedig alapvető dolog,hogy a neten minden fent van...
Még egyszer köszi!
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel: eladó a fighterem alkatrésznek egyben, csak ma, csak fórumosoknak 90.000 HUF-ért! (alku nélkül!)
Dugó-szett, vízbeöntő tartály (500 HUF) kell neki és a hengert kell hónoltatni... (nincs már kedvem nekiállni...)
:)
Viccet félretéve, ez tipikus nepperduma, nem szabad bevenni.
link
93-as NSR-re(kocka lámpás) keresek visszajelző idomot, illetve kellene még az az idom amibe a tankzár van zár nélkül.
Ha valakinek van valami ezek közül, írjon.
szdavid_@hotmail.com
Ha csak akad csak megcsípi, rendszerint nincs további teendő a dugócserén hengerizélésen kívól.
Ha tört is, a reszeléket alul azonnal beszedi a csapágy, aminek annyira nem árt, de a gürgő nem szereti az yilen tortúrát.
Szóval, ha nem ehet összerakni a trött darabokból, akkor esélyesen némi reszelék is van alul, amit a gürgőből semmiylen öblögetés nem fog kihzni.
Tehát kérdsé, mennyire lett miszlik.
Ja, valami vízes-fúvós eljárással szedik ki belőle a dugódarabokat...
Ez valami új eljárás? Még nem is hallottam róla...
Csak nem volt kedvem megint szerelgetni...
2 tank benzin elég neki, persze csak akkor ha normálisan és minőségi alkatrészekből van összerakva
erősebb lessz a motor tehát nem kell mindíg nyelezni
Helyes!Drukkolok!
Aztán majd meglátjuk... nem szeretem a bejáratós motorozást... :(
Ha tényleg érdekel :D
Jelentkezz :D
Még egyszer köszi!
Akit esetleg érdekel: eladó a fighterem alkatrésznek egyben, csak ma, csak fórumosoknak 90.000 HUF-ért! (alku nélkül!)
Dugó-szett, vízbeöntő tartály (500 HUF) kell neki és a hengert kell hónoltatni... (nincs már kedvem nekiállni...)