Üdv! Az NSR-hez kellene az első kerékből azaz alkatrész, amelyik a km csigát hajtja + egy hátsó féknyereg. Ilyen időben jó lenne már összerakni végre...
Köszi úgy látom 3300ft az acél hengerfej tömítés az italmondónál, hengertalptömítés barátibb 475ft. Nem is szedtem még szét sosem-- az acél hengerfej tömítést nem kell minden esetben cserélni gondolom ha egyszer acél ?
Készlet máshol 5000 ft abban nem tudom acél e a hengerfej tömítés?
Szia! Köszi! Igazából, ha le tudnám papíroztatni, akkor nem gondolkodnék rajta... de így... télen faszán össze lett rakva... de most már legalábbb tudom, hogy minden probléma forrása az a qrva beöntő-tartály volt... ott szívhatott is levegőt, meg ugye ott tudott távozni a víz...
Mindig megfűztök a 125ccm-re...
Pedig nem vagyok egy határozatlan fickó...
igen és megállítani az idõt, hogy a többi dolog ne menjen benne tönkre, amíg valamit mecsinálsz :D Ez azért mégsem kindertojás h egyvalamit helyre hozok es készíts :D
Szevasz!
Én a nyugodt motorozás híve vagyok így olyat vennék amire jó a papírom!Én még nem adnám el!De ezt Te tudod!Adnék még esélyt az NSR-nek!Elejében én is szenvedtem vele de már megbízható masina lett belőle!
Amit javasolnak cimbora az mind szín igaz :) És távol álljon tõlem h ellene beszéljek bárkinek, de azt is vedd számításba, h de jogsi,se muszaki...tehát gyakorlatilag a motorom a 2 kerék lesz,ráadásul gyakorlat sincs, pedig 80 ló körüli teljesítményéhez azért kéne. De ezt beszéltük már :)
Na Cimbora... én fullra leeresztettem mindenhonnan a wasser-t, aztán töltés a beöntő tartályba. Amikor nem nyelte tovább, akkor motor beindít és amikor megint van hely a víznek rátöltök és ennyi...
Új: 65.000ft
Bontott: 40.000Ft
üdv
Készlet máshol 5000 ft abban nem tudom acél e a hengerfej tömítés?
Mindig megfűztök a 125ccm-re...
Pedig nem vagyok egy határozatlan fickó...
csak egyszer kell összerakni jól és akkor nem lesznek gondok
Én a nyugodt motorozás híve vagyok így olyat vennék amire jó a papírom!Én még nem adnám el!De ezt Te tudod!Adnék még esélyt az NSR-nek!Elejében én is szenvedtem vele de már megbízható masina lett belőle!
ott van külön talp meg fej tömítés is
http://www.wemoto.com/bikes/ho...
1 pro, 1 contra... fasza...