Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom mi az a gát. MIndennap van? Most autóm se jó
Telcsiszámát... Beszarok...
Nem gondolod, hogy megadom a telszámát!?! :)
Lehozod a hengeredet, megmutatom neki... ő pedig megmondja, hogy érdemes-e megcsinálni vagy inkább új henger kell vagy fúrni kell, aztán bele egy vashüvely, stb...
A gát nem repedt meg neked? Azt nézd meg mielőtt lehozod, mert ha megrepedt, akkor teszel egy felesleges kört... azt nem javítja...
beijesztettetek
telcsiszámát megadod? beszélnék vele hogy merre hány méter hogy működik a dolog nehogy itt hülyeségeket műveljünk a hengerrel
Idomokhoz tök jó... fényezés előtt... :)
Proxx
Szigetújfaluban van egy fószer, ő csinálja...
nem jó az 1000-es csiszolóvászon ?
egyre jobb:)
Bocsi hülyeséget beszélek én is-- nem jól adom át--- 1000-es papírral vagy vászonnal most beszéltem vele, csak hogy tükrös legyen
"200-as vászonnal csiszolni akarja"

Annyit mondanék: autószerelő...
dugó márkája?
Nocsak az enyémen is vannak felragadt dugódarabok szerelő 200-as vászonnal csiszolni akarja , hol végzik ezt a vizes eljárást lehet elvinném oda én is
Nicasilos bizony... (ja, és kiderült, hogy 2000. évjáratú hengerem van...)
54.00mm-es dugó ment bele...
Valami vizes eljárással nyomatták ki hónolás előtt a hengerfalra felragadt dugódarabokat... qrva jó lett...
Fényképezni is lehet.
skiccelj kartonra vázlatokat és szúrd bele a csavarokat
Milyen dugó ment bele? Nicasilos a henger?
Ha én az után szerelnék, amit a kuncsaft hibának megállapít, 10 ből 12 motor soha nem javulna meg:)

Van nálam most pölö egy nyomorult aprilia sr, aminek valami nyűgje van, de mg azt sem tudom mi, mert előbb a gürbe berugótengelyt kell megjavítani.
Már dolgoztma vele egy napot, de a hiba amivel hozták még szóba sem került.
Nem, köszi úgy nem. :) Csak a spirál kellene.
Én is azt hittem... de ha nekem is sikerülz, akkor bárkinek sikerül...
a lebontás menne nekem is most végignéztem hogy vette ki a motorblokkot a szerelő , a visszarakás kevésbé, mert nem tudnám megjegyezni mi hová megy vissza melyik csavar, no meg a beállítások az se
Na jó... most legutóbb én szedtem szét darabokra, mikor megragadt a dugó a qrva vízbeöntő tartály elb...szódása miatt...
De szerelőm azt mondta, hogy nagyon büszke rám: nem törtem szét semmit, nem szakítottam el semmit... és szépen lebontottam...
Pest megye...
A nagyobb munkákat a szerelőm csinálta (mert nekem nem nagyon van türelmem hozzá...), ő fasza gyerek, ért hozzá és nem b...sz át! A sok kisebb dolgot, meg az optikát szigorúan én... Sosem mertem volna beljebb nyúlni a motorba, de sokat néztem a szerelőmet meló közben és Zoli és Zsandar tanításai, illetve Csoki és Enzo jótanácsai nagyon sokat segítettek! Amit tudok, azt javarészt tőlük tudom... innen a fórumról! Még egyszer köszönöm nektek!
Megmondtam nekik hogy zárlat ...Az volt az egyetlen probléma , mert ment a motor vagyis robogó .Csak azt kellett volna csinálni. Na mindegy nem foglalkozom már vele.
Melyik megyében vagy? Te szerelted? Akkor majd tanácskéréseim mennek :))
Ja, a többieknek, akik ismerik a storyt:
hengerem frissen hónolva, szép lett.... dugó-szett benne, holnap összerakom... a vízbeöntő tartály csütörtökön megjön, úgyhogy pénteken hangolás, beállítás, aztán kezdődhet a bejáratás...
De már nem szívesen... kiábrándultam a kis köbcentiből... Ha esetleg valakit érdekel a motor, akkor viheti... Képesmotoron fent van 140.000-ért, de ha fórumozónak kell vagy annak ismerősének, akkor 120.000-ért odaadom...