Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hopsz lemaradt tükör az R típushoz kellene!
Hali!
Nincs valakinek elfekvőben egy első sárhányó, és egy baloldali tükör ?!
VAgyis, olvqasd el a kibaszott manuált:)
Linux-os körökben erre szokták írni, hogy RTFM. Read the fucking manual. Vagyis a manual-ban megtalálod, sőt még arról is van kép, hogy hogyan mérd meg. ];oDDD
Ja látom, 140. Köszi!
Mi az ára? Üdv
Hello! Tűszelepből lehet venni rövidebbet, hosszabbat. Próbálj keresgetni.
Üdv!

Már kérdeztem itt ,de semmi választ nem kaptam sajna...
Nem állított még senki benzinszintet a mociján?
Sajnos el lett állítgatva mert túlfolyt,de mint kiderült a túlfolyó belső rézcsöve volt elrepedve.Ha valakinek lenne használható infója a benzinszint pontos beállításáról,azt megköszönném!
Helló!
Sportlégszűrőt NSR-re? Hát szerintem felejtő... de ha a gyárinál kicsit vastagabb szivacs kellene, akkor azt tudok szerezni olcsón.
Tényleg, nem tudom, hogy írtam-e már ide... haverom tud hozni 1000 HUF-ért 35x25x1,5 centis szivacstáblát, amiből ki lehet vágni a formát. Ha valakit érdekel, itt megtalál.
háj! en csak egy lelkes amatõr vagyok itten, De ha ismerõsöd megnézni az a légszűrőt akkor elég sportos az :) Egy darab laza szerkezetű szivacs. a házat meg sztem nem kéne piszkálni mert a 2T elég érzékeny a levegõre, elhangolgat mindent az ilyen akció...sztem, de majd a tapasztaltabbak is jönnek biztosan :)
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek egy 125-ös nsr-je van és erre szeretne beszerezni egy sportlégszőrűt.Valaki tudna ebben segíteni, hogy hol lehet ilyet kapni?
Rendben, köszönöm elõre is :)
Ha végképp menthetetlennek ítéled, küldjed elfele, legfeljebb én em tudom megcsinálni:)
Egy CBR-t meg tudnék venni részletre, havi 11.000 HUF-fal kellene fizetnem... 2004. évjárat... rendszámos... ezen gondolkodom most nagyon...
Ne sajnáld :) De nekem semmivel sincs szerencsém, nem csak egy géppel. Le is tojnám ha csak ez lenne... Van valami benne, hogy muszakilagi komolyabb gépet akarsz, megértem! Ha lenne pénzem én is megtenném habozás nélkül. Még a sportoscsis idõben jöttem rá, hogy nem szabad csak a kultusz miatt, vagy csak azért megtartani egy gépet, mert az milyen frankó. Frankó az NSR, de öreg, elhasznált, elhanyagolt mororok ezek, amiket ráadásul hajtottak, mint egy CRX-et. Ezek nem lesznek soha már valóban tuti gépek, csak "éppen jók" ! Ismersz, én eddig sem a feeling miatt nyugtattalak, h "maradj a fenekeden, hanem átgondoltam a dolgokat, mielõtt írtam. De rájöttem h egy fiatalabb 4T valóban jobb lesz. DE PAPÍR AZ FONTOS, ÉSAZ NSR MÁR IT VAN, NEM KELL MEGVENNI EZÉRT MÉG MINDIG AZ AZ OLCSÓBB :)
B...szki, nagyon sajnálom, hogy neked sincs szerencséd a géppel...
Én holnapra várok egy jelöltet, aztán ha nem viszi el, akkor megcsinálom és itt marad...
Igen, sajnos az az oldal, és én is úgy gondoltam h vissza kéne építeni az anyagot. Hát nem is lett jó ahogy próbálták :( Nem tudom mi lesz, lehet új hengert kell venni, mert sok próbát biztos nem bír el :( Pedig jól ment ezzel a hengerrel, biztos kár lenne érte.
Ha a power vezrlő oldalit törted le, azt elégégé galaktikus szopás jól visszarakni.
Kb egyszerűbb feltöltögetni és újracsinálni azt a részt.
Utána meg visszamunkálni a felületet kölön öröm.

Brhova viszed, ahol tányeg rendesen megcsinálják az 10 felett lesz.
azt nemtudom, sötét színe van biztos nem alumínium
mindenesetre tényleg elég jó ára van annak az acél tömítésnek
A henger oldalán az egyik tőcsavar plusz a mellette lévõ darab a hengerről. Hogy hogyan történt?.....Úgy hogy el vagyok átkozva. Meetsagyarázat nincs rá, talán nem hiába adták el a motort, talán a frankó utak rezgései Lehet h nagyon meghúztam, nem tudom, se már nem is érdekel, mindennel így járok, soha semmi nem jön össze, már leszarom! ez van...
Cimbora! Ha ez az amire gondolok... akkor hogyan törik az le?!?
Csak nem odab...sztál neki? :)
Üdvözlet! A kipufogó rögzítõ csonk törött le a hengerről. Egyszer már lett javítva, és rosszul. Ma hirtelen kaptam megint segítséget. Remélem sikerül most jól megcsinálni. Ha mégsem, biztosan jelentkezem ezzel a dologgal Nálad. Köszönöm elõre is!
csao! mail-ra főfúvóka alapjárati fúvóka ügyben mikor kaphatok választ ? :)
Ha nem sürgős én meg tudom , van rá jó emberem, rendszeresen dolgozik nekem.

mi nem jó rajta?
Tud valaki ügyes szakit Pesten, aki meg tudja heggeszteni a letört kipu csonkomat a hengeren? Megcsinálták, de nem jól...