mondjuk van még benne fél liter xado olaj le akartam ereszteni ,de most hogy így mondod benne hagyom , amúgy tényleg nem azidő alatt keletkezett a probléma míg nálam volt a moci, mert nemrég van nálam kb.2000 km-t mentem vele
Mi a versenyautóknál használjuk a xado termékeket, teljes megelégedéssel. A ismeretségi körben nagyon sok problémát (hidrotőke csattogás, váltó pontatlanság ill. zúgás stb.) megoldottunk azóta is tünetmentesen... Én személy szerint az aprilia af-1 -ben és a honda nsr 125-ben is használtam ezt a 2t olajat és csak jót tapasztaltam. Az af-1 -et megbontottam váltógondal.... a hengernél és azokon a helyeken ahol az üzemanyag járhat ott patikatisztaság volt jellemző.....
Te már szerintem azzal a kokszal-lerakódásokkal vetted, mi legalább is nem tapsztaltunk még hasonlót sem eddig...
Hát a motoron minden működik, ezelött héten nem volt ilyen baja
meg csak akkor nem tölt ha ráadom világítást, mert multimétterrel kimértem,
okés megprobálom lehet hogy csak valami érintkezési hiba lehet xD
Köszi, bár az ebayen nem találtam meg . Itt a fórumon olvasgattam előző hozzászólásokat kivágom klingeritből aztán vagy j ó vagy nem jó nem várok heteket mire megjön . Meg ha nem jó akkor majd kicserélem akkor
Raknánk össze a motort rendelném a dugattyút is de elkallódott kipufogó tömítés és egyik készletben sincsen amit kapni lehetne--a neten legalább is nem találtam. Lehet kivágni valamiből vagy helyettesíteni ?
MOndjuk egy bp -i boltos srác ígérte hogy hoz olyan készletet amiben van,de csak 1 hét múlva nekem meg sürgős lenne.
Azért az túlzás, hogy minden nap berok valamit.:)))
Inkább megkérdem, minthogy nekiálljak kókányolni :)
Amúgy a motoron minden jó, csak mindig csinálgatok rajta valamit, ami nemtetszik vagy éppen szükség kéri. :)
az nem fasza
nincsen ott semmi más csak az a kúpos csavar
inkább azt sorold hogy mi az ami jól működik a motoron mert minden nap beírsz valamit ami rossz
A képen van megjegyzés, miszeriunt: "sok olaj" ez mintha arra utalna, hogy mégis 2t motor gyertyaképek lennének:)
(váááá)
Ettől függetlenül, van oylan benne, amit én már nem mernék úgyhagyni, de azt írják rá, hogy megvelelő.
Az igazán jónak mondott, az tényleg jó, az annál fehérebb már neccces
Amivel a 4t pont jó, azzal agertyaképpel a 2t megkad mint a szeg.
Te már szerintem azzal a kokszal-lerakódásokkal vetted, mi legalább is nem tapsztaltunk még hasonlót sem eddig...
mennyit mértél?
meg csak akkor nem tölt ha ráadom világítást, mert multimétterrel kimértem,
okés megprobálom lehet hogy csak valami érintkezési hiba lehet xD
http://www.kepesmotor.hu/honda...
valami angol oldalon réz karika 500ft
meg a hondánál kérdeztem ott gyári van 6000ft
MOndjuk egy bp -i boltos srác ígérte hogy hoz olyan készletet amiben van,de csak 1 hét múlva nekem meg sürgős lenne.
Inkább megkérdem, minthogy nekiálljak kókányolni :)
Amúgy a motoron minden jó, csak mindig csinálgatok rajta valamit, ami nemtetszik vagy éppen szükség kéri. :)
nincsen ott semmi más csak az a kúpos csavar
inkább azt sorold hogy mi az ami jól működik a motoron mert minden nap beírsz valamit ami rossz