Henger is akadálymentes a víznek? Nekem van benne pici vízkő(az álat, amelyik spórolt egy litet fagyállón, hogy ne tudjon többé kuplungolni). Azonban volt egy jó gondolat! Az nem lehet h levegõt dolgozott be valahol a vízpumpa, és az csinál olyan nyomást ami kinyomja a vizet? és kés közben ugye a henger meg sül :( Az is kérdés, hogy az egész rendszer tud-e keringeni? Hűtő tuti-e?
Cimbora! Egyedül a vízbeöntő tartály lehet a hibás szerintem... mert a hőfokmérőt néhányszor rádugtam és addig nem mutatott magas hőmérsékletet... de már nem tudom én sem... a csövek és a hűtő teljesen átjárható, nincs dugulás... viszont, hogy megint a tágulási tartályból is folyt ki a víz... hát tényleg nem tudom... nem lehet, hogy a vízbeöntő tartély miatt? Mármint, hogy ott tudott kifolyni, levegős lett a rendszer, aztán felforrt...
Más ötletem nincs...
Jaja, elfogy! :)
Ha szerdán nem viszi el a srác, akkor elküldöm, nézzék meg, hogy van-e értelme...
Aztán ha tényleg nem viszik el, akkor kap egy dugót, meg egy új vízbeöntőt és kiállítjuk valami múzeumba...
Ha belegondolok, hogy megint járatni kell....áááá... és pont nyáron... :)
Cimbora... gondolod, hogy két hónap elteltével megint síkoltatom a hengerfejet? Soha! Két havonta nem fogok költeni a gépre... Nem éri meg szerintem...
Hebgerfej még hűtőrendszer hiba nélkül is hajlamos vetemedni, ha hajkurásszák s gépet :( Na most ha erre hozzájön hogy Neked még a hűtés is rossz, akkor már esélyes hogy síkolás következik :(
Ja... erről beszéltem... láttatok már ilyet?!? :)
Ha nem viszik el így szerdán (mert akkora mondta egy srác, hogy jn érte), akkor megveszem a dugó szettet, kap egy új beöntő tartályt és megcsináljuk...
Na lefényképeztem. Tehát, nem a HFT mellett jön ki a víz, hanem az ovális alakúvá deformálódott vízbeöntő tartály miatt nem zár jól a sapka, emiatt mellette kifolydogál. Rácsöpög a forró hengerre és gőzzé válik (a hengerfejen láttam lefolyásnyomokat). Itt a kép:
ha macskalámpásod van akkor muszály vivenni a blokkot
bár szerintem amúgy is jobb kivenni mert akkor jobban hozzá lehet férni, normálisan lehet szerelni, kisebb az esélye hogy eltörik a gyürü az összeszerelésnél
nekem mutatot már melegedést mikor nem nyílt ki a termosztát
jó hogy van rajta hőmérő
attól hogy a hengerfej tömítés egyben van még kifújhat mellette, és akkor forralja a vizet
A vízpumpa legalsó csavarját tekerd ki. De inkább vedd le a vízpumpáról a csövet, és ennyi :) De írja a manual. A dugattyú, meg dugattyú. annyi, hogy itt nem sima seeger fogja a csapszeget, hanem furcsább lesz kivenni. meg azért pontosabban kell csinálni, ez azért mégis 11K-t forog
Más ötletem nincs...
Ha szerdán nem viszi el a srác, akkor elküldöm, nézzék meg, hogy van-e értelme...
Aztán ha tényleg nem viszik el, akkor kap egy dugót, meg egy új vízbeöntőt és kiállítjuk valami múzeumba...
Ha belegondolok, hogy megint járatni kell....áááá... és pont nyáron... :)
vidd el a hengert megmérni aztán ha még lehet akkor 1 hónolást neki új dugóval illesztve
Ha nem viszik el így szerdán (mert akkora mondta egy srác, hogy jn érte), akkor megveszem a dugó szettet, kap egy új beöntő tartályt és megcsináljuk...
csoda hogy még rámegy a kupakja
De kivenni a blokkot teljesen nekem az plusz 5 óra lenne
bár szerintem amúgy is jobb kivenni mert akkor jobban hozzá lehet férni, normálisan lehet szerelni, kisebb az esélye hogy eltörik a gyürü az összeszerelésnél
jó hogy van rajta hőmérő
attól hogy a hengerfej tömítés egyben van még kifújhat mellette, és akkor forralja a vizet