Hali!egyik spanomnak van egy nsr-e elméletben minden működik a vízpumpánál a lapát forgat,nincs eldugulva sehol és mégis tűzforró volt a víz neki,meg megszorult,várom válaszotokat.
Sziasztok olyan kérdésem lenne , valamiért nem megy a motor , alapjárat van szivaton , de rendes alapjáratton nincs , húzom a gázt neki lefullad mitől lehet? a levegőszűrőt kitakarítottam de igy sem jó:S
Helló Cimbora és a többiek!
Szóval... mondom a srác tudja, hogy ha átb...sz, akkor neki annyi... ismer annyira...
Viszont ma szétszedtem... a dugó valami nagyon szar lehetett, mert a hengerfej, a hengerfej-tömítés és a hengerfal sértetlen... illetve a hengerfalon a dugó apró, vékony darabjai vannak. 20.000 HUF-ból rendbehozható, de már nem érdekel... viszont ma két vevőjelölt is jelentkezett rá... kíváncsi vagyok, hogy tényleg eljönnek-e megnézni a gépet! :)
Zsirozd be a hengertalpat, vegyél csapagy boltban vékony azt hiszem klingerit lapot( rózsaszínů) tedd rá vagy rajzold körbe. Vágd ki és kész.
De jó az erős karton papír is erre a célra.
Ha dugattyúcsere akkor Meteor , Prox, Vertex vagy Wössner? Utóbbi 3 kb. 26-27 eft a meteor meg 17 eft. Jobbak is a drábábbak annyival?
1995-ös 125-ös HOnda NSR be
persze hogy nem nagy etwas, de legalább 2 nap szerintem. blokkszéthúzás ugye, akkor mindjárt szimeringek csere. szerintem egyszerûen nem volt kedve a főtengelyt megvizsgálni :( megnézte, nem lötyög: "jóvan ez" . Én nem tudom, mennyire jó fej, bízom abban amit Te mondasz róla. De ha szín tiszta logikát nézünk, ha minden rendben lett volna, akkor nem szarik be... Ezek azért mégis gépek, nem élõlények. Ha úgy van bánva vele, ahogy kell akkor úgy is üzemel, ahogy kell. Nem tudom mi lehet pajti a baja(illetve, de! Mert a Baja az egy város )
Sziasztok!
ENZO cimbora, nem tudom, hogy mindent meg is tett-e vagy csak mondja, mert nem voltam ott vele mindig... de miért hazudna? Ismer jól, tudja, hogy ha átb...sz, akkor neki campo basso... :)
A szerelőm télen... atomjaira lett szedve a motor... én csináltam az optikát, ő meg a motorikus részt... nem emlékszel? Itt a fórumon is storyztunk róla néhányszor...
Ha tudnád hányszor mentem úgy, hogy meghúzattam, hazamentem és azonnal rádugtam... alig volt az alsó rovátka felett a nyíl...
Lehet, hogy megint a HFT ment szét... passz... nem is érdekel...
Hétvégéig eldöntöm... azért haveromat már felhyvtam (motorokat hoz be, rak össze,stb...), hogy nézzen nekem részletre valami rendszámos dögöt....
Hallottad volna a hangját, milyen büszke volt, hogy bejött a jóslata... Kb két éve azt mondta nekem, hogy annyira tele lesz a f...szom a kismotorokkal, hogy ráülök egy nagyra... és b...szd meg, igaza lesz! :)
Meg tudod az hogy át lett nézve az nem jelenti azt hogy jó volt minden benne. nem hiszem hogy szethúzta a szerelõ és megmért mindent mikrométerrel, mert hogy úgy kéne. nem tudni mikor volt belül cserérlve minden. :( Tudom ez nem vigasztaló, de 15 ezret csak ér már egy igazi japán gép. de ha mégis boncasztalon végzi, akkor kell pár dolog
Szóval... mondom a srác tudja, hogy ha átb...sz, akkor neki annyi... ismer annyira...
Viszont ma szétszedtem... a dugó valami nagyon szar lehetett, mert a hengerfej, a hengerfej-tömítés és a hengerfal sértetlen... illetve a hengerfalon a dugó apró, vékony darabjai vannak. 20.000 HUF-ból rendbehozható, de már nem érdekel... viszont ma két vevőjelölt is jelentkezett rá... kíváncsi vagyok, hogy tényleg eljönnek-e megnézni a gépet! :)
De jó az erős karton papír is erre a célra.
Azt hittem már nem lehet látni csak újjakat.
1995-ös 125-ös HOnda NSR be
Nem értek hozzá, gondolom ő megcsinálta...
ENZO cimbora, nem tudom, hogy mindent meg is tett-e vagy csak mondja, mert nem voltam ott vele mindig... de miért hazudna? Ismer jól, tudja, hogy ha átb...sz, akkor neki campo basso... :)
Tudnál segíteni hajtókar cserében?
Najó, a zxr 400 még éppen belefér, de már ez s túl böszme nekem.
Továbbá ugyan akkora teljesítményhez vagy 50 kilóval nehezebb nagy böszme mindegyik.
Monnyuk ez a töbséget nem zavarja:)
További szép estét nektek!
Lehet, hogy megint a HFT ment szét... passz... nem is érdekel...
Hallottad volna a hangját, milyen büszke volt, hogy bejött a jóslata... Kb két éve azt mondta nekem, hogy annyira tele lesz a f...szom a kismotorokkal, hogy ráülök egy nagyra... és b...szd meg, igaza lesz! :)