Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahha... értem... de gondolom észrevenném, ha gond lenne vele ugye? Te hogyan vetted észre?
Okés és kb mi az ára?
Mert az sem mindeggy :D :D
bocsi telefonról sokszor el fogom rontani a T9 miatt. Ne akkuról piszkáld meg, hanem alulról :DDD Mondjuk én csak a saját tapasztalatomra tudok támaszkodni, nem tudom hány féle baja lehet még ezzel a tüntettel :)
Hali-gali :D Szóval képet egyelõre nem megy, mert heggesztésen van már. a lényeg, hogy a kipufogó csatornában a két power nyelv között középen van egy függõleges oszlop. kettõs szerepe is van szerintem. a legfontosabb, az hogy végig támasztja a gyűrűket, mert olyan nagy lenne nélküle a kipufogó csatorna felülete(a lyuk), hogy azt nem tudná tolerálni a gyűrű. A másik szerepe elvileg a merevítés.
Nálam szerintem az úszó akadt fel. Addig ráztam, kocogtattam finoman, amíg megmozdult benne. igazából ciki h(le kell szedni, mert fél perces a baj belül. az alján van egy csavar, szed ki, es akkuról finoman piszkáld, ha hozzáférsz. de egyébként levenni sem olyan nagy katasztrófa, Cak az a sok idõ ugye :D
Ha holnap jut rá időm összeszedem és lefényképezem neked.
Hali nem tudnál képet feltenni róla.Plexi az nem lényeg az van nekem.Meg mit kérnél érte?Festés sem számít mert átfestem fehérre.
köszi
Amúgy meg sziasztok! :)
Bocs, csak a srácét olvastam utoljára, ezért reaglátam rá először.
ENZO, csinálj már egy képet, mert nem értem mi repedt el. Zoli hozzánk képest mester, ő leírásból is tudja... de én?!? :)
Nekem megmaradt az átépítésből a bal- és jobboldali fejidom. Fekete színűek, de festeni kellene. Idomon belül a csavarvezetők le vannak törve, de az indexeket így is simán, gond nélkül fel lehet rakni rá. Tettem fel pár képet, amin látni, hogyan néz ki indexekkel (csak két csavar feje látszik kívülről).
Ha érdekel, akkor beszéljünk!
Szia

Elméletileg nekem van minden idomom, de nem egy színben
Plexi nincs hozzá.
Na ez érdekes,valaki azt mondta,hogy eltömíthetm.
Mitől csöpög a benzin,tűszelep hiba?
Sziasztok.Nincs valakinek eladó Két körlámpás Honda nsr Idomjai?
Meg egyezhetnénk!
Akinek esetleg van írjon az összes idom kellene!
Felfogató fülek épek legyenek! :D
levettem a légszűrőt, új gyertya bebenzinezve a helyén szikrát add azzal nincs gond, de nem harap rá semmit nem csinál! benzin van benne csap nyitva, motorblokk nincs benyomva. Fogalmam sincs mit tegyek!
karbitisztitás vagy mi mit ajánlasz?
csõ! ezt nekem akkor csinálta amikor eldõltem vele. felakadt valami benne. már úgy volt h karbi le de végülis helyre ráztam
Igen, én úgy látom, h el van repedve. bár nem mozog, de úgy látni elrepedt keresztben az a merevítő a kipu csatornában. Gondolom abszurd, de így össze se rakjam igaz?
Tömítsd el nyugodtan,az a túlfolyó csöve... Nekem is csöpögött és kiderült,hogy belül az a vékony rézcső hosszában el van repedve.Megforrasztani nem tudtam mert egész a tövétől indul a repedés.Rövid darab benzincső,bele egy csavar dugónak és kész!
Amit találsz csavart felette azzal az úszóház aljáról tudod leengedni a vizet,ha netalán össze gyűlne.
talán nemjo helyen gyújt
stroboszkóppal kell ellenőrizni
*orvosoljam?
és a gyújtás gondomat hogy orvosolja?
Az nemtúlfolyó és nem leeresztő.
Az a szerepe, hogy rajta keresztül az ufóházban a nyomás légköri meradjon.
Nem lehet/szabad eltömíteni.
akkor próbáld meg úgy hogy leveszed a légszűrőt, csak a karburátor maradjon
ha ígyse jó akkor még több benzint csöpögtess bele
ha egyátalán nem robban be a keverék akkor ott gyújtás gondok vannak
Kipróbáltam és semmi haszna ugyanúgy szenved de nem indul.
igen így is próbálhatod
de én úgy szoktam hogy a dugattyúra csüpögtetem be
ngk br9es, már az előző gyertyával se indult.
Szóval vegyem ki a gyertyát a szikrát adó végét benzinezem egy kicsit be és utánna ha így se indul akkor máshol van a probléma?