igen eltömítheted
de jobblenne ha azzal a csavarral tömítenéd el ami arra a célra szolgál, nekem tökéletesen tömítt
egy imbusz csavart keress pont fölötte
pontosan mijen gyertyát raktál bele?
ha kicsavarod a gyertyát akkor kicsit benzinesnek kell lennie, látni lehet rajta hogy száraz vagy benzines, ha száraz akkor nem kap benzint
ha tényleg nem kap benzint akkor egy kicsit csöpögtessél be a gyertya helyén az égéstérbe aztán gyertya vissza majd próbáld meg indíttani
ha beindul da hamar leáll akkor nem kap benzint
vacsi új gyertyát csavartam be kb 1 órája, van szikrája, nekem úgy tűnik mintha benzint nem kapna, de fogalmam sincs h mit kéne megnézem meg hol. A tankból a csőbe még tuti eljut utánna kérdőjel.
Hello!
Nagy bajban vagyok.A karburátorból csöpög a benzin az aranyszínű 'leeresztőn',valószínű,hogy nem zár jól a tű szelep. Ezt az aranyszínű leeresztőt eltömíthetem-e,hogy ne jöjjön rajta a benzin?
Sziasztok! olyan problémám lenne hogy az nsr-em nem idnul, nem ad szikrát a gyertya, utána néztük a trafót, és abbol se jött ki!
Az elektronikának lehet e esetleg köze hozzá?, vagy volt e már valakinek hasonló problémája? :):)
Válaszotokat előre is köszönöm
Ha elrepedt tényéeg, akkor az hüvelyezés, ha el is vllalja valaki a hegesztését/forrasztását, mert ekkora hősokkot fog kapni ott a henger, hogy garantáltan eltrzul, ami nem bztos hogy a nicasiolzás megtartásával még kiegyenesíthető.
nem tudtam megnézni a videót. De mennyibe kerül ez? A másik kérdés, higy mennyiben lesz, mire vége? mindenáron nem akarom ezt megmenteni, ha olcsóbb csak akkor. különben meg inkább elboltolom a blokkom, most ez az iranyvonal látszik egyszerûbbnek.
hát nem ismerem milyen az a híd de aluhegesztés helyett lehet rendelni ezt az alumaloy pálcát külföldről (van talán Magyaro-on is) ami CO val felmelegíted ráolvasztod és hozzátapad ha nem ismernéd . Nekem bevált a robogóban a tükör menete szétrágódott és ahelyett csináltam bele menetet az alumíniumba. http://youtu.be/yJ3uMVkZ2Lc
Sziasztok! baj van. hengeremmel! Letört. kipu csonk, azt ugyan heggesztenék, de észre vettem, hogy a power nyelvek közötti híd is át van repedve. ODA ADOM A TARTALÉK BLOKKOMAT ANNAK, AKI AJÁNL ÉRTE EGY KOMPLETT HENGER-DUGÓ SZETTET!
de jobblenne ha azzal a csavarral tömítenéd el ami arra a célra szolgál, nekem tökéletesen tömítt
egy imbusz csavart keress pont fölötte