Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bárminek eltörik a bármiyle, ha béna aki összerakja.
Elég jó. De Prox dugónak is tört már le szoknyája.

Az intóval megmérik a henger ovalitását, kúposságát, hordósságát. Lehetséges hogy alul-felül kiadja a méreteket a henger, de középen túl nagy lenne a játék.
Mi az hogy into-val méresd? Ezt nem értem .
Vannak a kopásra jó táblázatok a manualba azt már láttam
A meteor az jó szett?
20-256-16-82
ha eltörik a gyürü akkor még attól a helyén maradhat csak nem mindegy hogy hol törik el mert ha pont az ablaknál törik el akkor szétcseszheti a hengert is úgyhogy inkább szedd szét
service manualba vannak jó rajzok
meteor szett van 15 pénzért. A hengert meg intóval méresd. Ha van elég nicasil a hengerfalon akkor csak max hónoltasd és mehet bele az új dugó.
Akkor henger leszed és megnéz mi van benne a dugót is kell e cserélni vagy csak gyűrűt. Bár ahogy árakat ismerem gyűrű is vagy 10000 ft lehet biztos--dugattyút meg kérdeztem 19000 az olcsóbb olasz.Méricskélni is kell majd
Helló!
Légyszíves küldj már egy telló számot , amin eltudnálak érni ,hogy megtudjuk beszélni mert engem komolyan érdekel.
Előre is közi .
Üdv olasz14
Ha a power bovdenje feszes, akkor az nem zörög mivel a nyelvek bordázott tengelyen vannak és nincs játékuk, maximum a bovden dobja zöröghetne. De itt nem törött gyürüröl beszélek, hanem kopottról.
16*20*19 a mérete, posta ok.
Gyűrű törésnél elszabadult volna a gyűrű , nem? Úgy nagy károkat tudna okozni vagy helyén marad? Power szelepet szedjem szét ? Mit kell rajta nézni?
én inkább gyürü törésre tippelek
nézd meg a power szelepet
a henger jobb oldalán van 2 bovden megy bele
Mikor megvettem akkor már csörgött, kb mentem vele 2000 km et azóta kissé erősödött. Eladó srác azt mondta a power szelep zörög
nekem még soha nem adott ijen hangot a motor
ez egyik napról a másikra lett ijen vagy mindíg egyre jobban adja ezt a hangot?
Szerintem gyürü.
Szia azért kéne használtan , mert sürgős volna és a pénz tárcám nem futja újra sajnos .
Helló!
Engem ez érdekelne,és érdeklődnék hogy postai úton meg-e oldható,és még annyit szeretnék kérdezni de lehet egy picit hűjén hangzik , hogy mennyi a hossza, szélessége , magassága.
Felraktam a youtube ra a videókat a csörgésről -két videót - de azért élőben azért más a hang, mint ezen a videón .
Várom a tippeket hogy mi lehet . Főleg azt hogy volt e hasonló valakinek. http://youtu.be/PZAOhdi9twU
http://youtu.be/nFzNHeT-dQs
szia, nekem van egy teljesen új, italmondobol rendeltem, de nem került beépítésre. 2eFt.
üdv
HASZNÁLTAT?! de miért?
Helló!
Aki tud az legyen már szíves segitsen.
Honda NSR 125-ös be kellene,nekem Tűgörgő kosár felső.
Használtatt keresek.
sajnos az nincs...
Helló!
Ne haragudj hogy zavarlak , érdeklődni szeretnék van -e tűgörgős kosár eladó ?
Várom mielőbbi válaszod .
Üdv olasz14.
90-ig számozott óralap matrica van pár db,ha valakit érdekel...
Nincs valakinek olyan hátsó kereke kompletten, ami belemegy az mz ts 125 hátsó villájába?
lehetóleg dobfékes legyen.
köszi