Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen feladtam!
Feladtad?
Igen. De nem az csörög. Vagy igen, de az csak egy meglazult csavar volna. Inkább gyürü lesz szerintem.
köszi a service manualt már letöltöttem a netről.
Majd a youtube ra felrakok egy videot és megadom a linket.

Egyébként ha netán a power szelep csörögne azon lehet javítani?
akkor rakd máshova
van már letöltve service manual?
de amr fájlt úgy látom nem is töltötte ide fel
Felvettem a hangot telefonommal-Honda NSr csörgés -hát nem nagyon adja vissza :( , de tényleg mintha a power szeleptől jönne
jó majd valamikor még pontosítunk ezügybe
nekem nem sürgős
Bábolnára nem tudok menni sajna, szóval posta.
oké Aadams :D
Sztem elég neki a hengerfej, mert amennyit kiszed az égéstérből, ugyanannyit fog leszedni a hengerfej síkjából is !
jólvan akkor rádbízom
szerintem 0,7 mm lehet a leg mélyebb sérülés
hengert is adjak hozzá vagy az nem kell a sűrítés kiszámolásához?
ha jövőhét végén jössz bábolnára versenyre akkor elviszem oda
Nemkaptam mail-t.
ha mase kapod meg, honlap felmegyek a postára
sajnos nem :( írtam e-mailt!
Nemérkezett még meg ? :O Múlthéten elküldtem.....
sziasztok! Nincs valakinek honda nsr 125 höz önindító forgórész? sürgős lenne! válaszotokat előre is köszönöm!
Persze,ha fél mili, vagy kevesebb jön le, nem érdemes rajta sokat rugózni, meg profilkést csinálni.
Alapból iylenkor a préssávot kell először kitisztázni, abból adódik azután a méret, hogy mennyit kell elvenni az égéstérből hogy a normlis sűriítést visszakapjad.
szemre, a prés itt jó 1mm mélyen sérült, de vannak mélyebbek is talán. Iylenkor nem feltátlenül szedem ki teljesen inkább maradjon 1-2 hiba ami mélyebb volt, de nem csökkenthetem le az égsteret nagyon, mert akkor belóg a gyertya.

De nézd, van egy most teljesen szar fejed, ennél nem lesz rosszabb:)

Hát, ahogy názem az eredeti esztregélés nem egy nagy etvasz, persze kell hozzá egy profilkést csinálni...
Úgy csinálja, ahogy kéred :) Nekem alapból csak síkolás kellett, de mondtam az öregnek ha már itt vagyok, akkor legyen kedves és picit tisztázza le a préssávomat is, hogy ne legyen oly kráteres. Nekem nem szedett ki az égéstérből, mint azt a képeken láthattad egyébként.
oké, értem
ha kitisztítod akkor csak a préssávból veszel le vagy az égéstérből is?
csak azért kérdezem mert ez félgömb alakú
Sziasztok! 2001-es nsr-hez kellene nekem váz és kormánykifli,ha valakinek van jelezzen légyszi! Cserébe blokk alkatrész vagy kp...

pumma@vipmail.hu

köszi
ezt a fejet ki tudom tisztázni, de a motortervezés az komplexebb dolg annál, mit sem hogy kécsit átlakítom e fejet és akkor letépi a kezed úgy megy.
Nincs NSR adatsorom, és ha nem haragszol, egyetlen fej kedvéért nem fogok órákat adatbevinni.

Meg felesleges is, ha monden más marad, rendszerint teljesne értelmetlen fejbeütni a motort, nem lesz jobb, csak sokkal érzékenyebb, és jobban zabálja a görgőket, főcit.
ha leveszed a hengert akkor már meg lehet állapítani hogy mi a gond
nicasilos hengerbe nem kell másfajta dugó
videót csinálhatnál a zörgésről abból talán többet tudunk mondani