Azért imádkozom ne alsó tűgörgő legyen. Honnan tudni hogy az alsóval van e gond? Van neki nagyobb holtjátéka?
Meg honnan tudom nicasilos e a henger mert akkor más dugó kell ?
addíg jó amíg szétnem ver mindent
ha valamelyik tűgörgő okozza a zörgést akkor azt mindenképpen cserélni kell, ha széthullik akkor vehetsz új dugót, hajtókart, hengert
köszi akkor nem szedem szét a szezonban még három négy hónapot kibír remélem a csörgőkígyó. Addig jó míg nem nyúl hozzá az ember. Ha hajtókar balhés akkor meg pláne az nagy meló
sziasztok
Itt a moci csörög valami benne. Ha a hengert-dugót-csapszeget-tűgörgőt akarom megnézni mi csörög benne le kell szedni a tankot is, vázat ? Remélem nem hajtókar ahhoz már nem állnék neki. Mondjuk eladója akitől vettem azt mondta a power szelep zörög.
Nekem 8as kompresszioval (kompresszió mérővel lett mérve) a mocim 4-5-ig kiforgott rendesen, 6.ban már csak szinten tartott(nem gyorsult) 7-ben pedig már lassult. (mindezt kb 140km\h-nál autó órája szerint) Cagiva mito ll volt a gép.
én már pénteken elmentem motorostalálkozóra a bakony eldugott zugába
ott is volt tegnap este vihar, de attól még nagyon jó volt a hangulat
halál a májra
Sziasztok!
Qrva jó volt, kb. 23:15-kor jöttünk el kajálni. Aztán negyed 1 körül mocskosul elkezdett esni az eső, utána vissza sem mentünk. De addig nagyon fasza volt! :)
Meg honnan tudom nicasilos e a henger mert akkor más dugó kell ?
kicsit nagyobb sűrítési arány legyen de 98-as benzinnel ne detonáljon
ezt a hengerfejet kellene javítgatni
Kis hibából lesz a nagy kár, ha úgyhagyják.
ha valamelyik tűgörgő okozza a zörgést akkor azt mindenképpen cserélni kell, ha széthullik akkor vehetsz új dugót, hajtókart, hengert
Itt a moci csörög valami benne. Ha a hengert-dugót-csapszeget-tűgörgőt akarom megnézni mi csörög benne le kell szedni a tankot is, vázat ? Remélem nem hajtókar ahhoz már nem állnék neki. Mondjuk eladója akitől vettem azt mondta a power szelep zörög.
egyébként elindul pöccre 150-160 körül megy
Valaki meg tudná nekem mondani mekkora kompressziónak kellene hogy legyen egy nsr 125-ös ben?
üdv
ott is volt tegnap este vihar, de attól még nagyon jó volt a hangulat
halál a májra
Qrva jó volt, kb. 23:15-kor jöttünk el kajálni. Aztán negyed 1 körül mocskosul elkezdett esni az eső, utána vissza sem mentünk. De addig nagyon fasza volt! :)
Tehát a hazajutás, inkább útvonalkeresés lenne :D