Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irtam mailt...
Azért imádkozom ne alsó tűgörgő legyen. Honnan tudni hogy az alsóval van e gond? Van neki nagyobb holtjátéka?
Meg honnan tudom nicasilos e a henger mert akkor más dugó kell ?
tudsz tervezni egy másikat, erősebbet?
kicsit nagyobb sűrítési arány legyen de 98-as benzinnel ne detonáljon
Nem látom akadályát.
zoli
ezt a hengerfejet kellene javítgatni
Beony...
Kis hibából lesz a nagy kár, ha úgyhagyják.
addíg jó amíg szétnem ver mindent
ha valamelyik tűgörgő okozza a zörgést akkor azt mindenképpen cserélni kell, ha széthullik akkor vehetsz új dugót, hajtókart, hengert
köszi akkor nem szedem szét a szezonban még három négy hónapot kibír remélem a csörgőkígyó. Addig jó míg nem nyúl hozzá az ember. Ha hajtókar balhés akkor meg pláne az nagy meló
Köszönöm szépen :)
nemnemnemnem. idomok le, tankot fel és onnan férsz hozzá rendesen
vázat is szét kell húzni hozzá ha dugót akarnék cserélni benne? Tankot leszedni az ok de még vázat is széthúzni az még hosszabb idő .
Igen, úgy férsz hozzá.
A gyári adat: 10+/-2 bár. A Mito az egy másik motor.
sziasztok
Itt a moci csörög valami benne. Ha a hengert-dugót-csapszeget-tűgörgőt akarom megnézni mi csörög benne le kell szedni a tankot is, vázat ? Remélem nem hajtókar ahhoz már nem állnék neki. Mondjuk eladója akitől vettem azt mondta a power szelep zörög.
Én ebbe 6-t mértem, de valószinüneg tartom h valamiért a power bszelep belenyitot, ebböl azt következtetem hogy ott ment el nyomás,

egyébként elindul pöccre 150-160 körül megy
Nekem 8as kompresszioval (kompresszió mérővel lett mérve) a mocim 4-5-ig kiforgott rendesen, 6.ban már csak szinten tartott(nem gyorsult) 7-ben pedig már lassult. (mindezt kb 140km\h-nál autó órája szerint) Cagiva mito ll volt a gép.
ha 9 alatt vagy, eléggé erőtlen gépet fogsz kapni ! 10-12 környéke az ideális, talán egy picit több.. mondjuk 12.5 ..
9báár? nem sok az egy kicsit?
9 fölött mindenképpen (ha van normális kompresszio mérőd)
Hello!

Valaki meg tudná nekem mondani mekkora kompressziónak kellene hogy legyen egy nsr 125-ös ben?

üdv
én már pénteken elmentem motorostalálkozóra a bakony eldugott zugába
ott is volt tegnap este vihar, de attól még nagyon jó volt a hangulat
halál a májra
Örülök, akkor jól éreztétek magatokat. Itt tegnap már akkor esett amikor haza értem.
Sziasztok!
Qrva jó volt, kb. 23:15-kor jöttünk el kajálni. Aztán negyed 1 körül mocskosul elkezdett esni az eső, utána vissza sem mentünk. De addig nagyon fasza volt! :)
CSak ugye, én nemvagyok járatos arrafele :)
Tehát a hazajutás, inkább útvonalkeresés lenne :D
Érden is. Alig értem haza... ]:-)))