itthon vagyok már báttya, de esõben nem megyek, ne haragudj. lessz így egyáltalán valami ott? Ja és ne aggódj legfeljebb gurulunk nálatok :) Ahogy mondtad, minden megvan bármikor legurulok:) (innentõl benzin kérdése :) ) A jövõ héten sztem tuti gurulok arrafelé :)
Cimbora! Most hívott az autószerelőm, hogy most mennek még a nevezések, meg a versenyzők eligazítása! Mi is 8 körül megyünk ki a "Lóerők éjszakájára"! Lesz Drift, gyorsulás, Gymkhana, zene meg streetfighter-show.... nehogy kihagyd! :)
Nem fogok neked könyörögni, de a motorod jó, a jogsid megvan, nálam meg van sör meg üdítő! Úgyhogy irány Tököl! :)
Örülök, hogy jó!
DE! Mi az, hogy nem jössz?! Éjszakai lesz Cimbora, nem vagy elkésve! 17:00-kor kapunyitás, aztán nevezés, versenyzők eligazítása és GO! Tessék szépen kijönni, hogy végre személyesen is találkozzunk! :)
KÖszi :)
Lehet,hogy kezdésnek megfelelő, csak már van egy aprilia rs-em...és ugye, majd idővel váltani kellene :D De ezek szerint, nem ez lesz a tökéletes! :)
Köszi a segítséget :)
Sziasztok!
Honda ns 125f nem tudom hogy hova írhatnék ez ügybe erről a motorról...
mit kell tudni róla? olyan mint az nsr? megbízható, szervízigény, teljesítmény úgy hallom 2 ütemű...
alkatrész ellátottságról mit tudtok?
köszönöm előre is
nincs is jobb,mint mikor az "új" motorodat viszed a "lábán" hazafele
Cimbora... én azért várlak...
Jóéjt nektek!
Nem fogok neked könyörögni, de a motorod jó, a jogsid megvan, nálam meg van sör meg üdítő! Úgyhogy irány Tököl! :)
Odafele: Busz-vonat-busz.
Visszafele: Honda NSR
tenyleh gyonyoru motor, de sajnos en a szallitast megoldani nemtudom:-S erre is van valamifele megoldasotok?:-)
Akkor erre még pár 10 ezer rájön mire forgalomképes.
Viszont, mvel küölföldi, jóvlnagyobb esélylel nincs szétbaszva, mint az itthon kapható már 6tanyasi parasztgyerek kezén átment romhalmazok.
A difi csak 40 ruppó, de egy jó 10 évvel modernebb motort kínálsz.
de ha már az annyiba kerül,akkor nézd meg ezt is, árban nem nagy különgség van, amúgy meg...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
a vasváz már szimpatikus :)
és mégegyszer neked is köszönöm az infót!
DE! Mi az, hogy nem jössz?! Éjszakai lesz Cimbora, nem vagy elkésve! 17:00-kor kapunyitás, aztán nevezés, versenyzők eligazítása és GO! Tessék szépen kijönni, hogy végre személyesen is találkozzunk! :)
NS ből volt sima az idom nélküli.
Az ns még vasvázas a régi fajta blokkal.
Alapvetően megbízható mint bármelyik honda.
A legtöbb hibát rajtuk maguk a felhasználük okozzák.
Lehet,hogy kezdésnek megfelelő, csak már van egy aprilia rs-em...és ugye, majd idővel váltani kellene :D De ezek szerint, nem ez lesz a tökéletes! :)
Köszi a segítséget :)
Az NS is jó a maga nemében. Az NSR kiforrottabb és jobb, ennyi pénzért azt is kapni. De egy NS is megfelelö kezdésnek böven.
Honda ns 125f nem tudom hogy hova írhatnék ez ügybe erről a motorról...
mit kell tudni róla? olyan mint az nsr? megbízható, szervízigény, teljesítmény úgy hallom 2 ütemű...
alkatrész ellátottságról mit tudtok?
köszönöm előre is
Valakinek egy patika cicalámpást kicsi pénzbe?
http://www.kepesmotor.hu/honda...