Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csepelen rút vihar van.
Pontosan..ennyi
nincs is jobb,mint mikor az "új" motorodat viszed a "lábán" hazafele
emzoli22357 : enyém a motor..igen külföldi papíros,de ahogy te is írtad télleg megkímélt, meg látszik is rajta hogy gondos gazdája volt..
itthon vagyok már báttya, de esõben nem megyek, ne haragudj. lessz így egyáltalán valami ott? Ja és ne aggódj legfeljebb gurulunk nálatok :) Ahogy mondtad, minden megvan bármikor legurulok:) (innentõl benzin kérdése :) ) A jövõ héten sztem tuti gurulok arrafelé :)
Jó szórakozást
Na én megyek... készülődni kell...
Cimbora... én azért várlak...
Jóéjt nektek!
Cimbora! Most hívott az autószerelőm, hogy most mennek még a nevezések, meg a versenyzők eligazítása! Mi is 8 körül megyünk ki a "Lóerők éjszakájára"! Lesz Drift, gyorsulás, Gymkhana, zene meg streetfighter-show.... nehogy kihagyd! :)
Nem fogok neked könyörögni, de a motorod jó, a jogsid megvan, nálam meg van sör meg üdítő! Úgyhogy irány Tököl! :)
Ja hogy ma lesz Azt hittem péntek :D Ma meg este érek haza.
Futamra nem jön ki senki Tökölre?
A szállítás egyszerű szerintem:
Odafele: Busz-vonat-busz.
Visszafele: Honda NSR
hali mindenki:-)
tenyleh gyonyoru motor, de sajnos en a szallitast megoldani nemtudom:-S erre is van valamifele megoldasotok?:-)
Jahogy külföldi...

Akkor erre még pár 10 ezer rájön mire forgalomképes.

Viszont, mvel küölföldi, jóvlnagyobb esélylel nincs szétbaszva, mint az itthon kapható már 6tanyasi parasztgyerek kezén átment romhalmazok.
iletve kínálja akié:)
Mondasz valamit...

A difi csak 40 ruppó, de egy jó 10 évvel modernebb motort kínálsz.
Félrene értsd, nem azért mert az enyém stb....
de ha már az annyiba kerül,akkor nézd meg ezt is, árban nem nagy különgség van, amúgy meg...

http://www.kepesmotor.hu/honda...
így már értem! :) de ahogy elnézem, akkor lényegébe ez egy sporttúra motor...mert akkor tetszik :D
a vasváz már szimpatikus :)

és mégegyszer neked is köszönöm az infót!
Örülök, hogy jó!
DE! Mi az, hogy nem jössz?! Éjszakai lesz Cimbora, nem vagy elkésve! 17:00-kor kapunyitás, aztán nevezés, versenyzők eligazítása és GO! Tessék szépen kijönni, hogy végre személyesen is találkozzunk! :)
az NS gyakorlatilag átmenet volt az MBX 125 és az NSR között.

NS ből volt sima az idom nélküli.
Az ns még vasvázas a régi fajta blokkal.

Alapvetően megbízható mint bármelyik honda.

A legtöbb hibát rajtuk maguk a felhasználük okozzák.
KÖszi :)
Lehet,hogy kezdésnek megfelelő, csak már van egy aprilia rs-em...és ugye, majd idővel váltani kellene :D De ezek szerint, nem ez lesz a tökéletes! :)
Köszi a segítséget :)
Lehet, hogy alulinformált vagyok, de ezt nem gyártották 94-ig.

Az NS is jó a maga nemében. Az NSR kiforrottabb és jobb, ennyi pénzért azt is kapni. De egy NS is megfelelö kezdésnek böven.
Sziasztok!
Honda ns 125f nem tudom hogy hova írhatnék ez ügybe erről a motorról...
mit kell tudni róla? olyan mint az nsr? megbízható, szervízigény, teljesítmény úgy hallom 2 ütemű...
alkatrész ellátottságról mit tudtok?
köszönöm előre is
Na végül is a szikra halt ki(legutoljára a szikra halt meg nálam) . De a kuplung az nem 100 sajnos :(
Sziasztok!

Valakinek egy patika cicalámpást kicsi pénzbe?

http://www.kepesmotor.hu/honda...
megvan, már jó :) a jogsi is megvan :) De tököl nem hiszem h játszik már :(