Ha forrón volt a gép és úgy nem ment lehet gyertya, vagy bármi olyan ami hö hatására igencsak megváltozhat. Próbáld meg beindítani. Ha megy akkor ilyesmi gond lesz. Ha bemelegedés után megint megáll, akkor vedd ki a gyertyát és nézd meg benzines-e.
Látom Cimbora, mert minden nap ránézek a fórumra, csak nem mindig írok...
Qrvára nem örülök neki, hogy behalt a gép... azóta nem is indul?
Próbáltad?
Tedd rá a szívatót, gyújtás nélkül told meg 2x-3x, aztán próbáld meg indítani... ha úgysem indul, akkor passz... nincs eldugulva a karbi vagy a benzincső vagy valami?
ahha, amikor elküldtem az elõzõt, utánna gondoltam bele a kérdésbe jobban :) Szóval el volt zárva, es indításkor nyitottam ki. es miután forró volt, gondolhatjuk h elpárolgott.De akkor miért indult be?
Fehér! Nem tudom mikor káros ezt meg, de mégis lehet hogy az egész nyár ki lett lőve nekem
Tegnap beszart a gép, még nem tudom mi lelte, próba indítás után leállt, azóta semmi. Ha meglessz a jogsi akkor sem biztos hogy megyek 7végén :(
Egyúttal a díszes publikumnak fel van dobva a labda! Létezik-e az, hogy 2 hét alatt elpárolog a karbiból a nafta? Úgy tudom akkor indul nehezen. Mert úgy állt le, mintha elfogyott volna.
Én úgy tudom és tapasztaltam, hogy a minél fényesebb rajzlapok felelnek meg tömítésnek, mert ezek nem szívják úgy a nedvességet. Semmi probléma nem lesz ha magad készíted a tömítést.
akkor az csapágy lessz szerintem
nem ojan nagy munka azt kicserélni
tömítést meg vágsz hozzá papírbol, én régi naptárbol szoktam aminek ojan fényes a felülete meg az vastagabb mint egy normál papír
simsonba már bizonyított
Qrvára nem örülök neki, hogy behalt a gép... azóta nem is indul?
Próbáltad?
Tedd rá a szívatót, gyújtás nélkül told meg 2x-3x, aztán próbáld meg indítani... ha úgysem indul, akkor passz... nincs eldugulva a karbi vagy a benzincső vagy valami?
Tegnap beszart a gép, még nem tudom mi lelte, próba indítás után leállt, azóta semmi. Ha meglessz a jogsi akkor sem biztos hogy megyek 7végén :(
Egyúttal a díszes publikumnak fel van dobva a labda! Létezik-e az, hogy 2 hét alatt elpárolog a karbiból a nafta? Úgy tudom akkor indul nehezen. Mert úgy állt le, mintha elfogyott volna.
1989-es NSR 125 F-hez keresek 5 vezetékes feszszabályzót.Van valakinek eladó?Köszi
Valahol hiba van a rendszerben.
vagy ott drágább?
Szimering szett 8600-
Amit találtam legolcsóbban, most rendeltem az enyémhez a motoroswebaruhaz-ból.
nem ojan nagy munka azt kicserélni
tömítést meg vágsz hozzá papírbol, én régi naptárbol szoktam aminek ojan fényes a felülete meg az vastagabb mint egy normál papír
simsonba már bizonyított